Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ


Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε στους πολίτες, το Πλαίσιο των Βασικών μας Προγραμματικών Θέσεων, όπου τοποθετούμαστε προγραμματικά και όχι ευκαιριακά και τυχοδιωκτικά όπως κάνουν άλλοι, στα θέματα που απασχολούν του πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου. Εκεί μέσα υπάρχουν οι απαντήσεις μας για το όραμα και το στρατηγικό μας σχέδιο για το μέλλον του Δήμου Ξηρομέρου, το οποίο μας δεσμεύει απέναντι στους πολίτες.
Σε λίγες ημέρες, το Πλαίσιο των Βασικών μας Προγραμματικών Θέσεων, θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή, σε ένα πολύ απλό, εικονογραφημένο και καλαίσθητο φορμάτ εφημερίδας, ώστε να έρθει στα χέρια κάθε πολίτη και να το μελετήσει.
Δείτε εδώ σε μορφή pdf το κείμενο του Πλαισίου των Βασικών μας Προγραμματικών Θέσεων.

11 σχόλια:

  1. φρου φρου και φεισμπουκιντερνετικες πολυεξοδες κορονες. Τα λιγα δεν μπορειτε και θελετε πολλα. Τι να πιστεψουμε δηλαδη οτι θα ζησουμε ενα ονειρο του ματριξ. Κατεβειτε κατω στο λαο. Γελανε και οι κοτρονες του μπουμστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είστε από εκεί τότε μάλλον σε λάθος δήμο ψάχνετε να ψηφίσετε....Αλλά ξέχασα εσείς βγάλατε το. Ζαβτσανο γιατί αρχοντωχωριτης δεν είναι και σας τα "έκανε " όλα......

      Διαγραφή
  2. Κύριε Τριανταφυλλάκη, στη σελ. 2, αναφέρεστε απαξιωτικά στη δεκαετία του 80, ταυτίζοντάς τη με τις πελατειακές σχέσεις, κατά το δεξιό και ανιστόρητο αφήγημα. Οι πελατειακές σχέσεις, αποτελούν διαχρονικά το κύριο χαρακτηριστικό των περίπου 190 χρόνων του εθνικού πολιτικού μας βίου. Από τον Κωλέττη που μοίραζε σωρηδόν διπλώματα στρατηγών ακόμη και σε άκαπνους του 21 μέχρι και τον Κ. Καραμανλή που με το νόμο Παυπόπουλου μονιμοποιήθηκαν χιλιάδες στο Δημόσιο. Και υπάρχει και σήμερα, ευτυχώς σε φθίνουσα πορεία. Ο βίος και η πολιτεία του Γαλούνη δεν έχουν καμμιά σχέση με τα οράματα και το σημαντικό έργο της δεκαετίας του 80, που φέρει τη σφραγίδα ενός μεγάλου ηγέτη του Ανδρέα Παπανδρέου, που σήμερα τον νοσταλγούν ακόμη και οι τότε αντίπαλοί του. Στο Γαλούνη είχες πολλά να του καταλογίσεις. Αυτά που καίνε δείχνεις ως τώρα να τα αποφεύγεις. Ίσως γιατί ακόμη δεν ξεράθηκαν τα λουλούδια που τον έρανες και ίσως ακόμη ηχούν τα παλαμάκια στους χορούς των κοινωνικών εκδηλώσεων. Προκειμένου να φύγει ο Γαλούνης, προσανατολιζόμουνα να υποστηρίξω την υποψηφιότητά σου - και ως ένα βαθμό το έκανα. Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτώ, αν εμφανίζεσε με κομματική ταυτότητα. Και δεν είμαι μόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Κορόϊδα" του ΣΥΡΙΖΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ξυπνήστε επιτέλους ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Τριανατφυλλάκη, ο Γαλούνης και πιο έμπειρος και πιο ικανός και πιο αποτελεσματικός είναι από όλους τους άλλους υποψήφιους. Αν η διαφαινόμενη πλειοψηφία τον απορρίπτει, το κάνει γιατί τα προσόντα του αυτά τα αξιοποιεί κυρίως για τον εαυτό του και του στενού περιβάλλοντός του: α)Με τις εξαγορές υποψηφίων και ψηφοφόρων που έκριναν και τις προηγούμενες εκλογές και β)τις απευθείας, αδιαφανείς και υπερκοστολογημένες, παράνομες αθρώες αναθέσεις υπηρεσιών και έργων. Στην απόρριψή του συμβάλλει ασφαλώς και το απολογιστικά περιορισμένο έργο της θητείας του. Στις θέσεις και το πρόγραμμά σας δεν λέτε τίποτε για το πρώτο και για το δεύτερο περιορίζεστε σε ένα τυπικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές, που λέτε ότι θα κάνετε, στο οποίο όμως δεν δίνεται συνέχεια, με παραπομπή στη δικαιοσύνη. Πρέπει να πάρτε καθαρή θέση στα ζητήματα αυτά. Η πλειοψηφία των υγειών συμπολιτών μας θέλει μια πραγματική αλλαγή και όχι απλή εναλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα γράψει αυτά θα τον κατηγορούν ότι λασπολογει αν και είναι η αλήθεια...το πρόγραμμα είναι αυτο ,ο δήμος χρωστάει και υπάρχουν σοβαρά σχέδια διασωσης χωρίς να επιβαρύνουν τους πολίτες με τα γνωστά έξοδα νεκροταφείων που πληρωβοβται 5 φορες μεσα στην οικογενιεα ή τέλη ύδρευσης και το νερό χρεώνεται χρυσός. Ούτε όμως να μείνουν πίσω βασικά έργα και κάθε χωριό ξεχωριστά θα ενεργοποιηθούν οι πρόεδροι και τα συμβούλια στο μέγιστο....ΜΟΝΟ Έτσι θα αλλάξει ο τόπος.. Μια ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους θα σας κάνουν να καταλάβετε τη διαφορά..

      Διαγραφή
  5. Ας βγει επιτέλους και ένας νέος με οράματα για τον τόπο μας!!!!
    Καιρός είναι για μια αλλαγή.
    Τα ίδια και τα ίδια κουράζουν και τόσο χρόνια έχει διαπιστωθεί ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγκροτημένος λόγος-Επιστημονικός σχεδιασμός
    οχι εκθεση ιδεων με φορτωμένα ψεμματα
    Συγχαρητηρια για άλλη μια φορα to the point

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά τις Δημοτικές Εκλογές το Μάη του 19
    Η πολιτική απελευθέρωση της "Συμπολιτείας Ξηρομεριτών"
    απο αντιδημοκρατικές αντιλήψεις κατοχής και σκλαβιάς
    το πρώτο έργο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου
    Ζήτω η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Δημοκρατία
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν πρώτο θέμα στην εκλογική σας ατζέντα δεν βάλετε, με καθαρές και τσεκουράτες κουβέντες, την καταδίκη του καθεστώτος Γαλούνη - Πανταζή, αφήνετε χώρο να υποθέσει κανείς ότι προτίθεστε να το μιμηθείτε. Αν δεν το καταδικάσετε τώρα, στο δεύτερο γύρο που το καθεστώς θα τα δώσει όλα για να διατηρηθεί στη Δημαρχία, θα εκπλαγείτε επώδυνα από το αποτέλεσμα. Ο Γαλούνης είναι ανθεκτικός, εφτάψυχος και δεν έχει αναστολές. Η εκλογική μάχη δεν είναι παιδική χαρά ούτε κοσμική εκδήλωση. Είναι σκληρή αναμέτρηση και σύγκρουση. Και δεν κερδίζεται με φιλοφρονήσεις, στρογγυλοποιήσεις, υπεκφυγές και αποσιωπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο και να βαράτε τα νταούλια και να ρίχνετε λάσπη και πικρόχολα σχόλια ο Τριανταφυλλακης είναι μπροστά και με διαφορά
    Ο κόσμος ξύπνησε
    Τέλος το παλιό κατεστημένο νέα πράγματα για τον τόπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο