Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Περιοδεία Κατσιφάρα σε Αιτωλικό και Αστακό: «Προτεραιότητα στις υποδομές»


«Με πάνω από 50 έργα οδοποιίας αφήνουμε το αποτύπωμά μας σε κάθε γωνιά της Αιτωλοακαρνανίας και έχουμε διαμορφώσει έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για το αύριο, που περιλαμβάνει έργα έτοιμα να ξεκινήσουν στη Δυτική Ελλάδα».

Το στίγμα της παράταξης έδωσε ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας που μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, το απόγευμα του Σαββάτου συνέχισαν τις επαφές τους με πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας.
«Κατά τις επισκέψεις τους στο Αιτωλικό και τον Αστακό συζήτησαν για τις μεγάλες παρεμβάσεις που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, με επίκεντρο την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Μεσολογγίου – Αιτωλικού που περιλαμβάνει συνολικά 33 έργα, με προϋπολογισμό 48 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα αναμορφώσουν και θα αναδείξουν ολόκληρη τη ζώνη παρέμβασης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της παράταξης του κ. Κατσιφάρα.
 Επίσης,σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έμποροι και επαγγελματίες τόνισαν ότι αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αστικές αναπλάσεις που έχει προετοιμάσει η Περιφερειακή Αρχή και αφορούν το νότιο τμήμα Αιτωλικού και την ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού που έχουν δρομολογηθεί, με στόχο να ενισχύσουν τον τουριστικό χαρακτήρα των συγκεκριμένων περιοχών.
 Ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης επεσήμανε ότι στο σχεδιασμό που έχει διαμορφωθεί ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στις υποδομές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και έχουν στόχο την προστασία του περιβάλλοντος κι έφερε ως παράδειγμα το έργο αποκατάστασης κακοτεχνιών του Κεντρικού Αποχετευτικού Δικτύου Αστακού Δήμου Ξηρόμερου.
«Γνωρίζουμε τις ανάγκες κάθε περιοχής. Νοιαζόμαστε για τους πολίτες. Έχουμε σχέδιο που μπορούμε να υλοποιήσουμε με συνέπεια» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσιφάρας.
Σήμερα Κυριακή, ο Περιφερειάρχης κι επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης νωρίς το πρωί βρέθηκαν στην Πάλαιρο και συνεχίζουν τις επαφές τους με τους πολίτες με επισκέψεις στο Μύτικα και τη Βόνιτσα.


https://www.agriniopress.gr/

7 σχόλια:

  1. καλα μωρε χριστανεμ δεν βαρεθηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ Ο Κ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ. ΣΤΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ Ο Κ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΚΛΕΨΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ. ΟΣΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΑΛΟΥΝΗ .Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ .ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΔ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ. ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.ΝΤΡΟΠΗ!ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Κ ΟΧΙ ΚΑΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ!ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι δεν πηρε και τον Σαββα απο τον προδρομο να κανει περιοδεια στον αστακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.21μμ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΥΝΑΦΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΙΑ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 10-12 ΚΟΡΑΚΙΑ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΦΙΛΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ [10-12] ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ [ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ] ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΗΦΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ,ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΕΜΟΥΛΕΣΣΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι για κλάμματα αλλα αυτοι που σε ψηφίζουν είναι χειρότεροι γιαυτο είσαιεκει Απόστολε! στους τυφλους βασιλεύει ο μονοφθαλμος!ποια οδοποιία μιλάς;βάλε φωτογραφίες να δούμε τους δρόμους...αα μηπως λες για την συντηρηση που είστε υποχρεωμένοι να κάνετε και επιχορηγήστε απο το υπουργείο και απο καποια ιδια έσοδα...μπορείς να αναφέρεις πόσα πήρες και πόσα έργα προκύρηξες, με τι ποσοστο έκπτωσης και το τελικό αποτέλεσμα ήταν αποδεκτόςοι υπάλληλοι της τεχνικης υπηρεσίας είναι ικανοί για αυτο που κάνουν;έχουν αξιολογηθεί;η ψυχρη άσφαλτος είναι μόνιμη η προσωρινή λύση έκτακτης ανάγκης όπου μετα θα πρέπει να γίνει αποκατάσταση με ισοπεδωτική στρώση ασφαλτοτάπητα; πες μας που έγινε σε ποια σημεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο