Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου πραγματοποίησε ο Γιώργος Παπαναστασίου επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα Αρχή Τόπος να ζεις».



Ο Γιώργος Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το ιατρικό προσωπικό και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.....
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ανδρέας Τσώλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγρινίου για τη συνεργασία που παρέχουν οι υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου στις  υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Αναφέρθηκε μάλιστα στην καλή λειτουργία των Κοινωνικών Δομών.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου επισήμανε ότι η Δομή Αστέγων είναι η μοναδική που λειτουργεί στην Δυτική Ελλάδα : «Απλώσαμε ένα δίχτυ προστασίας στην πόλη αγκαλιάζοντας περισσότερες από 4.000 οικογένειες. Ενισχύσαμε τις υπάρχουσες δομές και ταυτόχρονα διευρύναμε την κοινωνική προστασία δημιουργώντας νέες δομές. Εγκαινιάσαμε τη  Δομή Σίτισης και Παροχής Βασικών Αγαθών, το  Κοινωνικό φαρμακείο με  100 ωφελούμενους κάθε μήνα. Λειτουργήσαμε  τις Δομές Αστέγων με Ανοικτό Κέντρο Ημέρας και Υπνωτήριο.  Δημιουργήσαμε το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά   και φροντίσαμε τη συνέχιση της λειτουργίας για τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών. Για εμάς είναι σημαντική η συνέχιση της λειτουργίας αυτών των υπηρεσιών».
Αμέσως μετά ο Γιώργος Παπαναστασίου συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΟΑΕΔ  και την ΔΕΗ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο