Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Μήνυμα νίκης από την μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ στην Αθήνα!-[ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης]










            Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην Αθήνα, σήμερα Κυριακή στις 11:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο Caravel, οι ετεροδημότες έδειξαν καθαρά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στο Ξηρόμερο. 
         Το μήνυμα ήταν σαφές, καθαρό και ο καθένας μπορούσε να το καταλάβει. Νίκη μεγάλη από την πρώτη Κυριακή!!!!!.......



        Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης, με την θέληση και τη δύναμη που του δίνουν όλοι οι πολίτες του Ξηρομέρου, θα είναι ο μεγάλος νικητής των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να νοικοκυρέψει καταρχήν τον Δήμο και κατόπιν να τον οδηγήσει σε δρόμους, ανάπτυξης, με όραμα και με σχέδιο, όντας Δήμαρχος για όλους τους πολίτες, χωρίς αλαζονεία, χωρίς έπαρση, προσιτός, με συλλογικότητα και δημόσια λογοδοσία.
        Η μεγάλη αίθουσα των 750 μετρημένων καθισμάτων του Ξενοδοχείου Caravel γέμισε ασφυκτικά, με όλους τους μεγάλους διαδρόμους της αίθουσας, δεξιά, αριστερά και πίσω, μπλοκαρισμένους από τους όρθιους πολίτες, που δεν έβρισκαν κάθισμα για να καθίσουν και είχαν κλείσει ως και τις εισόδους της αίθουσας. Σίγουρα πάνω από 1000 άτομα ήταν παρόντα.
        Οι μικρές προσφωνήσεις - χαιρετισμοί των εκλεκτών προσκεκλημένων και η ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ξεσήκωσε και μετάδωσε στον κόσμο την Δύναμη Ελπίδας, ότι θα υπάρξει πολιτική αλλαγή και αλλαγή σελίδας στον Δήμο Ξηρομέρου, γιατί εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα αυτό είναι επιβεβλημένο.
       Θα ακολουθήσει από τον συνδυασμό μας σύντομα, πιο αναλυτικό δελτίο τύπου, με περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Γραφείο Τύπου
ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.



























































































28 σχόλια:

  1. Μια πολύ πετυχημένη ομιλία
    Όμως ας εκθέτουμε πραγματικές καταστάσεις ,430 καθιστοί και 150 όρθιοι αυτά ήταν ,καλή επιτυχία Γιάννη το αξίζεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημένο site... Ξέχασες να πεις ότι η αίθουσα χωρίζετε με πάνελ το οποίο.... Δεν άνοιξε.... Και έτσι τα καθίσματα ήταν μόλις 300...fake news είχε καισ το χωριό σου ή τα έμαθες στας Αθήνας????? 😄 ☺️ ☺️ ☺️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗ.ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9χ20 θεσεις=380 καθήμενοι
    100 ορθιοι
    ΣΥΝΟΛΟ 480 ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΜΕΙΟΝ 2-3 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΑΚΟ ΦΥΤΕΙΕΣ ΑΛΥΖΙΑ ΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΓΡΙΝΟΥ ΚΛΠ 100 ΑΤΟΜΑ
    ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 30-40 ΦΙΛΟΙ περιεργοι μη ψηφοφοροι ΑΘΗΝΑΙΟΙ=140
    Σύνολο ετεροδημοτων με επιφύλαξη 95% ειναι 480-140 =340 . Πλήρη αποτυχία. Η παραπανω μέτρηση υπολογίσθηκε απο τις φωτογραφίες και κυρίως από τη μεγάλη. Πάντως ήταν περισσότεροι από του Γαλούνη. Συμπέρασμα. Ο κύριος Παναγιώτης Στάικος, είναι ο επόμενος θριαμβευτής του δεύτερου γύρου. Είναι πλέον σίγουρος νικητής με όποιον αναμετρηθεί στο δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λεωφορεία και από κατοχή
    Τέσσερα στο σύνολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε νταλίκες καρότσες και φορτηγά με σπασμένα τα φρένα
      Έτσι ταξίδι χωρίς νόημα πολιτικό κανένα στα χαμένα

      Διαγραφή
    2. 3 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΗ
      2 ΑΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
      4 ΑΠΟ ΑΣΙΑ
      2 ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ
      ΚΑΙ 1 ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
      ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ
      ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα
      Τι πίνουν και δε μας δίνουν
      Τζονυ μπλακ βαριμαγγιτικο 😂😂😂

      Διαγραφή
  6. Ασε ξερεισ εσυ ηταν 500 καθιστι. Και 250. Ορθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΕΙΔΙΚΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΑΥΡΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΤΡΑ. 380 ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ. ΤΕΛΟΣ. ΠΕΣΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. ΚΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΧΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Η ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ. ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ . ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ. ΠΑΡΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΑΖΙ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΤΖΕΝΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τζένη εκεί ήταν και τράβηξε πολλές φωτογραφίες.

      Διαγραφή
    2. Αυτή η εκκένωση της παραλιακής πόλεως Αστακού ποτέ άρχισε ?
      Μπορεί να υπολογιστεί ?

      Διαγραφή
  9. βρε ειναι δυνατον να κουβαλατε κοσμο απ οπου νανε?
    γιατι κοροιδευετε τον εαυτο σας?
    μονο για φιεστες ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αθηνα μιλησε τελευταια εβδομαδα ειναι...τελειωσατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αθηνα μιλησε τελευταια εβδομαδα ειναι...τελειωσατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσεις πουχετε ορεξη να μετρατε κεφαλια στις φωτογραφίες,λες κι αυτό θα δείξει το νικητή,τραβάτε να μετρήστε ψήφους στην καλπη την Κυριακή να σας λυθεί η απορια.με εντυπωσιασμόυς δεν παιρνονται οι εκλογές.ισχυει για ολους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντικειμενικά ο Τριαντάφυλλακης είχε περισσότερο κόσμο από την ομιλία του Γαλουνη. Μη μένουμε όμως στα άτομα που παρευρέθηκαν στις ομιλίες.. Ο κόσμος του ξηρομερου έχει ανάγκη από νέα άτομα με όραμα και έργα για την πατρίδα μας.. Η πενταετία που πέρασε ήταν καταστροφική και χωρίς καθόλου έργα. Ας δώσουμε λοιπόν την σκυτάλη σε ένας νέο άνθρωπο μήπως και πάει μπροστά αυτός ο τόπος.. Ελπίζω οι ξηρομεριτες να μην υποκύψουν στον εκάστοτε '' χρηματισμό '' και να υψώσουν το ανάστημα τους στις κάλπες την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπόν το καραβελ στην συγκεκριμένη αίθουσα έχει 750 καρέκλες και ήταν περίπου 150 όρθιοι και άλλοι 100 έξω άντε γεια .....κατανοητό κύριοι του αδύνατου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μία εικόνα χίλιες λέξεις. 20Χ20 =400. Οι αόματοι κανουν πως δεν βλέπουν. Κυκλοφορούν και βιντεο μεσα απο ελωφορεια απο Ξηρομερο. Εκαναν κακό στη προπαγανδα περι δηθεν 1000 θεσεων και ολων ετεροδημοτων. 500 ατομα μαζι με τους όρθιους - λεωφορεια -αθηναιοι περιεργοι φιλοι και κατοχιανοι =350. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΙΑ.ΜΕΤΡΑΤΕ.ΚΙ.ΑΥΝΟΥΣ.ΠΟΥΝΕ.ΜΕΣ.ΤΣΚΑΘΡΕΦΤΕΣ...ΚΙΕΛΠΕ.ΚΙΛΟΤΣΟΥ.ΔΕΝΤΝΙΔΑ.ΠΘΕΝΑ.....ΚΟΝΤΑ.ΕΙΝΕ.Η.ΚΥΡΙΑΚΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η δυναστεία γαλουνη ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣ!!!!
    Εχουμε βαρεθεί την υποκρισια!!
    Θελουμε εναν δήμαρχο με ήθος.
    Έναν δήμαρχο που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του τόπου και που δεν θα κινεί τα παντα με βάση το δικό του ατομικό συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο