Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Στοιχεία σοκ για το όργιο κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος χωρίς αναπτυξιακό έργο! -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!

ΑΝΕΛΕΗΤΗ κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος χωρίς αναπτυξιακό έργο.  Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα.
Πάρτε το μέλλον του Δήμου στα χέρια σας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

Γράφει ο: Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
       Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.
-Για άλλου είδους ευθύνες (αν υπάρχουν) ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
    -Ζητώ τη κατανόηση σας σε ότι αφορά τη καθυστέρηση της ενημέρωσης σας. Τούτο οφείλεται σε παράγοντες που δεν μπορούσα να προβλέψω και σε άλλες υποχρεώσεις  μου. 
   -Σε κάθε περίπτωση μέχρι τις εκλογές θα μάθετε το συνολικό ποσό που ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ (όσα στοιχεία διαθέτω) από την 01-09-2014 και μετά που ανέλαβε ο απερχόμενος  αποτυχημένος Δήμαρχος κ. Αποστολάκης.
   -Για να προλάβω μερικούς αυθεντικούς υβριστές μου που αρθρογραφούν  ανώνυμα (να είστε σίγουροι σας γνωρίζω όλους) λέω τούτο: -Ζήτησα από τους αρμοδίους του Δήμου με αιτήσεις να μου δώσουν στοιχεία δαπανών της προηγούμενης δημοτικής περιόδου. Δυστυχώς δεν μου τα έδωσαν. -Γιατί άραγε;................


      Σήμερα  θα ενημερωθείτε για δαπάνες που έχω επεξεργαστεί μέχρι τώρα. Θα ενημερωθείτε για ποσά που έλαβαν εργολάβοι, προμηθευτές, εταιρείες. Πλην τις τελευταίας κατηγορίας δαπανών, οι οποίες σε μέρος έγιναν με διαγωνισμό όλες οι άλλες είναι με τη μέθοδο των αδιαφανών και πανάκριβων απευθείας αναθέσεων. 
       Επιπρόσθετα δεν είναι ΟΛΕΣ οι δαπάνες των τεσσάρων πρώτων κατηγοριών. Οι υπόλοιπες θα δημοσιευτούν σε λίγες ημέρες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ πρώτη: 
Δαπάνες που αφορούν οικοδομικά υλικά, μπετόν, άσφαλτο, πλακοστρώσεις....


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ δεύτερη: 
Δαπάνες που αφορούν σίδερα, αλουμίνια, προστατευτικά κιγκλιδώματα και άλλα παρόμοια...


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Τρίτη:  
Δαπάνες που αφορούν χωματουργικές εργασίες και ένα μικρό αριθμό τσιμεντοστρώσεων....




Κατηγορία τέταρτη: 
Δαπάνες που αφορούν ύδρευση, αποχέτευση, άρδευση, ηλεκτρικά....



Κατηγορία  πέμπτη: 
Δαπάνες που έγιναν από το ΦΟΣΔΑ


Από τους παραπάνω πίνακες προκύπτει ο κάτωθι πρώτος συγκεντρωτικός πίνακας για σήμερα. Θα ακολουθήσουν και άλλοι στις επόμενες δημοσιεύσεις.....

Αγαπητοί Αναγνώστες
Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ενημερωθείτε- Σκεφτείτε- Αποφασίστε.
Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.
ΤΟ 2019  ο Δήμος χρειάζεται πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

*************
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1
       Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη έχετε πολιτική και όχι μόνο υποχρέωση να ενημερώσετε τους Δημότες  απαντώντας  στα παρακάτω:
1)-Εφόσον, όπως είπατε δύο φορές μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν παραλάβατε αρχείο από το κ Κασόλα πρώην Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ, πως προβήκατε σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με εταιρεία ή εταιρείες; 
2)-Με δεδομένο ότι η τιμή ανά  τόνο είναι καθορισμένη, τα σκουπίδια που μπαίνουν στο ΧΥΤΑ ζυγίζονται, γιατί με όλες τις εταιρείες  είχατε (έχετε;) δικαστικές διαμάχες; -Σε τι συνίστανται αυτές;
3)-Γιατί δεν είσαστε παρών στην οριστική παραλαβή του ΧΥΤΑ;
4)-Ο Δήμος Ξηρομέρου χρωστά στο ΦΟΣΔΑ; Aν ναι, πόσα χρωστά; Mε ποιες αποφάσεις δεν πληρώνει;
5)-Eίπατε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο ΧΥΤΑ έχει καλυφθεί κατά το 1/3 της χωρητικότητας του. -Συνεπώς έχει διάρκεια ζωής για το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας και Δήμο Ξηρομέρου άλλα είκοσι χρόνια. Τότε γιατί αποφασίσατε να δημιουργηθεί και νέο κύτταρο; -Τι έχετε κατά νου; 
6)-Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τη πρόταση μου για τη διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος για τη μεταφορά σκουπιδιών πέραν των ορίων του ΦΟΣΔΑ;  -Διαφωνώ κάθετα στη προοπτική αυτή. -Eσείς που ζητάτε τη ψήφο των Δημοτών (αναφαίρετο δικαίωμα σας) γιατί ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;


51 σχόλια:

  1. Κώστα, να τα βλέπουν αυτά όλοι. Και αυτοί που πριν λίγους μήνες έβριζαν τον Αποστολάκη και τώρα είναι υποψήφιοι συμβουλοι(π. Χ ΒΙΤΣΑΣ). Ο Κόσμος έχει μυαλό. Ας το αποδείξει στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΚΟΒΑΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/LQplxyItSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνα με τα στοιχεια σας κ. Τριαντακωνσταντη
    ο κ. Αποστολακης ειναι τελειωμενος.
    Η ερωτηση μου ειναι:ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαπλοκή, διαφθορά χωρίς καμία αμφιβολία. Μόνο ο δάσκαλος έχει τα κότσια να τα δημοσιοποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενας μόνο πήρε 387.000 ευρώ. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεκοκάλισαν το δημόσιο χρήμα. Χρειάζονται σκληρή τιμωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από αύριο το πρωί να αρχίσει ο έλεγχος στα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχώς που ήταν στα Οικονομικά ο ενάρετος Λάκιας. Ο γαμπρός του πόσα έχει παρμένα; Αίσχος, βρωμιά και σαπίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαυτό τον περίμεναν το Κώστα στο καρτέρι τόσες φορές. Εκαναν πλιάτσικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μίλησα πριν λίγο με το Κώστα. Παρά τις προσπάθειες μου, να μάθω το συνολικό ποσό , ευγενικά μου είπε δεν ήρθε η ώρα ακόμη. Πάντως μου είπε το συνολικό ποσό θα μείνει στην ιστορία. Θα τα γράψω αυτά του είπα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μου είπε και νεότερα το Σάββατο 15 Μάη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλα στον Εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός που έχει κάβα ποτών στη Βόνιτσα και αγωνίζεται σαν σκυλί υπέρ του καριόλη πόσα έχει αρπάξει το λαμόγιο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τάκη Βίτσα σε χρησιμοποιούν ως πλυντήριο όλων αυτών. Λάκισε μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα ακούω εδώ και 15 χρόνια αυτά με τον Αποστολάκη. Επιτέλους υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός να τους στείλει όχι απλά σπίτια τους αλλά πίσω από τα σίδερα? Υπάρχει κράτος? Ότι και να γίνει αν η δικαιοσύνη δεν παρέμβει να είχαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΥ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΑΠΙΛΑ. ΣΑΠΙΛΑ. ΦΤΙΑΞΑΝΕ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ. ΤΟ. ΔΗΜΟ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΛΕΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΑΜΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αναρωτιέμαι έναν λόγο ειλικρινά εκτός και αν έχω οικονομική εξάρτηση να είναι κάποιος υποψήφιος η ψηφοφόρος με τον Αποστολάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ψηφήστε νεα παιδιά και αφθαρτα για συμβουλους τωρα να τους τιμωρήσετε τους κυριους αυτους ειναι η ωρα και η ευκαιρια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξυπνήστε διώξτε τους!!!!μη σας τρομάζουν οι απειλές και οι φοβερές τους!!!!10 άτομα πλουτίζουν απ' το Δήμο και ο κόσμος δεν έχει να φάει!σηκωστε ανάστημα και μαυρίσετε τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποστολάκη και υποψήφιοι του,σταματήστε να απειλειτε τον κόσμο...σταματήστε να εκβιαζετε το κόσμο με τη δουλειά του.Δημοτες ενημερωθείτε για το νέο σύστημα...οποίος και να βγει Δήμαρχος δεν θα μπορεί να κάνει ότι γουστάρει αυτός.μην τους φοβάστε δεν παίρνουν πλέον οι απειλές τους...Ντροπή σας υποψήφιοι του Αποστολάκη να απειλειτε κοσμο ότι αν δεν σας ψηφίσει θα χάσει τη δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φοβήθηκες κ εσυ και δε βάζεις ονόματα η σε απείλησαν ; Αν Θες να είσαι σωστός απέναντι μας βαλε τα ονόματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργο άντε γειά σου. Μετά από αυτά πείστηκα ότι τελείωσες πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απορώ πως έχουν το θράσος και ξανά ζητούν την ψήφο των δημοτών.Με μηδενικό έργο ,απότομο πλουτισμό μιας κλίκας και οι πολίτες να πασχίζουν για ένα μεροκάματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ. ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΟΡΙΜΕΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ Η ΟΧΙ? ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δε δινεις ονόματα...Τους προστατεύεις γιατί κ.καθηγητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βρε πολιτικάντηδες της πλάκας όσο πόλεμο και να κάνετε με λάσπη και ψευδή στοιχεία ο Αποστολάκης θα συνεχίσει να είναι Δήμαρχος...και κύριε Τριαντακωνσταντη θυμηθείτε ποιος ήταν πρόεδρος ΦΟΣΔΑ πριν 5 χρόνια!!Τότε χωρίς βιβλία δούλευαν όλα στη διαφανεια θέλετε να μας πειτε..με απλά πόσα και εικασίες δεν μπορείτε να κάνετε πολιτική και να λασπολογειτε ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσφέρει στον τόπο σε αντίθεση με τους σημερινούς τους αντιπάλους..
    ΥΓ Τουλάχιστον ο ΧΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ έχει βιβλία για να βλέπετε πόσα πόσα δίνονται...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς 1:14 π.μ. λόγω του ότι έχουν περάσει μεσάνυχτα και γράφεις σχόλιο, δεν ξέρεις τι λες από το πιοτό. Είσαι ψεύτης. Αντίθετα εσείς απειλειτε ότι θα διώξετε κόσμο χωρίς όμως να ξέρετε για πόσο ισχύουν οι συμβάσεις. Την έχετε πατήσει και ο κόσμος δεν θελει να σας βλέπει. Αυτά που κάνετε οι ίδιοι τα ρίχνετε στους αλλους. Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Καρυ δεν έχουν απειλήσει ποτέ κανέναν. Ντροπή και αισχος σε εσάς λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πίνω φίλε μου,με ξενυχτάνε τα προβλήματα....και ποιοι είμαστε εμείς????δεν είμαι με κανέναν έχω μάτια και βλέπω...απειλές και ταξιματα χωρίς λογική!!!!πάρε ένα 50 αρχικό τώρα που τα πες τόσο ωραία...

      Διαγραφή
    2. Πρόσεχε φίλε γιατί εκτίθεσαι.και στο λέω αυτό γιατί το έκανε υποψήφιος σύμβουλος του αποστολακη από την παλαιρο.μολις ανακοινώθηκε μια υποψηφιότητα από τον κασολα κατευθείαν του την έπεσαν.πρωτα να ρωτάς και μετά να μιλάς......

      Διαγραφή
  29. Kατσαμπίρη , η σιωπή σου εκλαμβάνεται ως πολιτική τουλάχιστον ενοχή. Να ξέρεις, δεν κρύβεται τίποτε και πάνω από όλα η αλήθεια. Είσαι υποχρεώσεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις διαφορετικά ο καθένας λέει για δώρα και για μέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τέσσερίς νοματαίοι πήραν 1.000.000 ευρώ. Ντροπή και πάλι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εδώ ταζουνε θέσεις στη Μαρίνα που δεν υπάρχει,στη μασαμπουκα θα κολλήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μονο ανωνυμα μπορειται να κανετε σχολια και να πετατε λασπη!!! Ειστε κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αποστολάκης, υποψήφιος δήμαρχος για άλλα 5.000.000,00€, καλοφάγωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. O τραμπούκος ηλεκτρολόγος που πήρε 387.000 ευρώ επιτέθηκε τόσες φορές στο Κώστα. Τώρα εξηγούνται όλα. Δάσκαλε όλα στη φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κι εσύ 5:30 μ.μ. είσαι ένας από τους δύο προηγούμενης τετραετίας που πήρατε 2.000.000 ευρώ. Άντε για ύπνο με τις κοτσανες σου τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κύριε Κώστα καλά όλα αυτά αλλά από νομικής φύσεως τι μπορεί να γίνει εκεί είναι η ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. συνεχιζουμε πανικοβλητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτά που λέτε όλοι πολύ σωστά είναι αλλά γίνονται σε όλους τους δήμους και θα συνεχίσουν να γίνονται...το ζητούμενο είναι οτι ο δήμαρχος καλείτε να συνεργαστεί με φορείς και υπουργεία όχι με κολλητούς έτσι θα κερδίσουν όντως οι δήμοι!Αναρωτηθείτε όλοι ποιοι απο τους υποψηφίους θα μπορέσουν άυριο να συνεργαστούν σωστά με τους προαναφερόμενους με σοβαρότητα και επίπεδο και φυσικα με καλές γνωριμίες.Οι γνωριμίες του νυν μου φαίνονται ανύπαρκτες άντε μέχρι την φάση πάρε ένα κοκαλάκι και εσυ απο περιφέρεια...και πολύ σημαντικό όπως δείχνει η κοινή γνώμη ο επόμενος Πρωθυπουργός προέρχεται απο την κεντροδεξιά, η γνώμη μου απο δεξιά μέχρι λίγο κεντροαριστερά, ποιός απο τους υποψηφίους θα μπορέσει να συνεργαστεί καλύτερα με την αυριανή ομάδα διακυβέρνησης;ψηφίστε αυτόν για δήμαρχο!ποιος θα μπορέσει να αντιμετωπιση καλύτερα την καθημερινότητα των πολιτών ως δημοτικός σύμβουλος, ψηφίστε αυτόν για δημοτικό σύμβουλο ανεξαρτήτως παράταξης, έχουν αλλάξει οι κανόνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Αριστεροί δήμαρχοι σαν της Πάτρας τον Πελετίδη Ψηφίζουμε
      ΟΧΙ σε συμβιβασμένους "δουλοπρεπείς" και "υποτακτικούς" αιρετούς των ΟΤΑ

      Διαγραφή
  40. 3:52 μ.μ. τις γνωριμίες που έχει ο δήμαρχος, από περιφερεια, βουλευτές και υπουργούς δεν τις έχετε δει στον ύπνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O δάσκαλος είπε στη παρουσίαση του βιβλίου του , ότι έδωσε τα στοιχεία που έχει στον εισαγγελέα. Από και πέρα η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αχόρταγα λιοντάρια και διψασμένες βδέλλες κατασπαράσσουν και πίνουν το δημόσιο χρήμα. Τους ξέρετε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΡΑ ΥΛΙΚΩΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΔΗΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ Ο ΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΒΛΕΙΩΠΟΛΕΙΟ Ο ΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΑΛΟΙ .ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. διώξταρπακτικά πουλια . Λαε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΥΤΟΙ. ΠΟΥ. ΦΑΓΑΝΕ . ΤΟ . ΧΡΗΜΑ . ΕΡΧΕΤΕ . ΤΟ . ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ . ΘΑ. ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΜΕ Γ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 4:41 μ.μ. μπορείς να μου υποδείξεις 2-3 καλές γνωριμίες που έχει ο κυριος Αποστολάκης και έχουν βοηθήσει σε τοπικό επίπεδο τον διευρυμένο δήμο Ακτίου Βόνιτσας;Και οια (αν υπάρχουν)εμβληματικά έργα που έχουν γίνει η πρόκειτε να γίνουν,μελετήθηκαν,εξασφαλίστηκαν χρηματοδοτήσεις;απο περιφέρεια και πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα, όχι μόνο δεν απέτυχαν αλλά κατάφεραν με δουλειά και συνεργασία να βάλουν μια σειρά. Ανοίξτε τα ματάκια σας και μην εθελοτυφλειτε. Για τα έργα που υπογράφηκαν καμιά κουβέντα. Δεν έτρεξε ο δήμαρχος? ήρθαν μόνα τους? Σας έπιασε πανικός και φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο