Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Υποτονικό το κλίμα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ στη ΒΟΝΙΤΣΑ -ΦΩΤΟ

        


      Υποτονική και κατώτερη των προσδοκιών η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Υποψηφίου Δημάρχου Γεωργίου Αποστολάκη, χθες βράδυ Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, στη Βόνιτσα. 
        Μια συγκέντρωση υποτονική, χωρίς παλμό, που δε συνοδεύονταν και από πολύ κόσμο, με τη παρουσία των υποψήφιων δημοτικών και των τοπικών συμβούλων της περιοχής. 
      Φαίνεται ότι η στρατηγική του Αποστολάκη με τα παλιά "φθαρμένα υλικά" να μην αποδίδει όσο υπολόγιζαν και απο ότι δείχνουν τα πράγματα ο κόσμος κατευθύνεται προς τις 3 νέες υποψηφιότητες Κασόλας, Μασούρας και Μωραίτης.

    Εμείς ευχόμαστε έναν καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους!...........













































ΟΙ ΦΩΤΟ προερχονται απο:https://katounanews.blogspot.com

45 σχόλια:

  1. Το Μάη του 19
    Πολλοί από "δαύτους" να καταστούν απλοί δημότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει Ξηρομερο news όλοι καταλάβαμε ότι δεν πάτε τον κύριο Αποστολάκη αλλά θα περιμένετε μερικές εβδομάδες και θα δείτε ποίος έχει φθαρμένα υλικά και ποιος θα είναι πάλι Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος σου πε να γραψεις ετσι ο Σολωνας ; χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχεδόν καθόλου Βόνιτσα 350 άτοματο πολύ και έχει 150 υποψήφιους. Νομίζω ότι έχει τελειώσει ο Αποστολάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακομα ασχολείστε με το τριτο ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παραιτησου Γιωργο θα γίνεις γέλιο, ειδικά στην ΒΌΝΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΓΙΟΛΗ Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΕΛΕΊΩΣΕΣ.ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΜΈΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΎΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δειτε εγκαινια Αποστολακη 2014 και εγκαίνια χτες από Δύναμη πολιτών ούτε το μισό κοσμο δεν είχε χτες. Γιώργο κανένας Βονιτσανος που δεν ήταν υποψήφιος η συγγενής ήρθε? Παραιτησου θα γίνεις γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γελαω απλα με αυτα που γραψατε το υποτονικο κλιμα που το ειδατε?αχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βλεποντας τα προσωπα καταλαβαινει κι πιο μικρος ...οι μισοι ειναι υποψηφιοι και οι αλλοι μισοι τσαπαδοροι και εργολαβοι σκυθρωπα προσωπα που σκεπτονται αν θα παρουν τα λεφτα τους στην ενδεχομενη ηττα που ερχεται,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργο να χαίρεσαι τους εργολάβους, τους προμηθευτές, τις υπερτιμολογήσεις, τα εικονικά τιμολόγια, τους κουνιάδους,τους γαμπρούς, τα αρπακτικά , τους αυθεντικούς ανταποκριτές, τους αυθεντικούς ξηρομερήτες, τους τραμπούκους και τις κοτούλες που βρίζουν και απειλούν. Τις εκλογές τις έχασες. Το σκαμνί που θα καθίσεις και θα καθίσουν πολλοί έρχεται. Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργο να χαίρεσαι τους εργολάβους, τους προμηθευτές, τις υπερτιμολογήσεις, τα εικονικά τιμολόγια, τους κουνιάδους,τους γαμπρούς, τα αρπακτικά , τους αυθεντικούς ανταποκριτές, τους αυθεντικούς ξηρομερήτες, τους τραμπούκους και τις κοτούλες που βρίζουν και απειλούν. Τις εκλογές τις έχασες. Το σκαμνί που θα καθίσεις και θα καθίσουν πολλοί έρχεται. Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υποτονικός είσαι και φαίνεσαι εσύ που γράφεις αυτές τις βλακειες. Εσύ εισαι ο πιο φθαρμενος και ξέρει ο κόσμος. Παρουσιάζετε όπως θελετε το κάθε τι και νομίζετε ότι κατευθύνετε έτσι τους πολίτες. Ο κόσμος στα εγκαίνια είχε τόση αισιοδοξία που σκασατε. Ντροπή σας αν νομίζετε ότι οι πολίτες είναι πρόβατα και τους πάτε όπου θέλετε. Αλλά όσα δε φτάνει η αλεπου, τα κάνει κραμασταρια. Αρκετά. Να αναρτηθεί όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νέρωνα η ήττα στις εκλογές είναι δεδομένη. Αυτά που έρχονται πως θα αντέξεις. Πήγαινε να γράψεις ως αυθεντικός ανταποκριτής ή Ξηρομερίτης. Γλέντια που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ λίγος κόσμος και μερικές φωτόγραφιες είναι φτιαγμένες και τραβηγμένες από μάκρια για να φαίνεται ότι έχει κόσμο ενώ στην ουσία δε έχει.επισης ελάχιστοι βονιτσανοι γεγονός που καταδεικνύει περίτρανα ότι οδεύει για 3 ο κ.Αποστολακης στην Βονιτσα .υπηρχαν άνθρωποι εκτός δήμου (Αγρινιο ,Λευκαδα ,Πρέβεζα ) και ούτε καν όλοι οι υποψήφιοι δε ήταν . Η πρόδηλη ήττα επιβεβαιώθηκε από χθες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαπλοκή ολοφάνερη. Μέλιας, η γυναίκα του, γαμπρός του Λάκια, ασφάλειες αυτοκινήτων, πρατήριο, κουμπάροι πρατηρίου, κόρες εργολάβων, γιοί εργολάβων, προμηθευτές αδέλφια υποψηφίων, γνωστοί Χρυσαυγίτες, άνεργοι υποψήφιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλα δείχνουν Θαναση Κασολα από την πρώτη Κυριακή έχει δημιουργήσει μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα και εχει την παράσταση νίκης ακομα και σε περιοχές εκτός δημου Ακτιου Βονιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ήδη το μετάνιωσαν και οι υποψήφιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ήδη το μετάνιωσαν και οι υποψήφιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή. Μακάρι οι πολίτες να δουν ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτά παθαίνεις Γιώργο μου όταν βάζεις μέσα γυρολόγους και σαπακια της πολιτικής όπως ο ταγματάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάλι κόσμο φέρατε από την ΛΕΥΚΑΔΑ εχθές; Όπως και στο Σώζο; Σας φτύνει ο κόσμος δεν βρέχει καριολακια πάρτε το χαμπάρι μέχρι εδώ είμασταν.και εσυ κατσαμπιρη που πλουτισες από τον ΧΥΤΑ παλαιρου με αμάξια κομμένα σε τιμολόγια του δήμου, με οικόπεδα στην ΒΟΝΙΤΣΑ, με ενοικιαζόμενα στην ΛΕΥΚΑΔΑ ήρθε το τέλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπομονή,οι κάλπες πλησιάζουν και τότε θα δούμε ποιον θέλει ο κόσμος.Η συγκέντρωση πάντως δεν ήταν σαν άλλες του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απαίσιοι συκοφάντες που την είδες την υποτονική συγκέντρωση ρε άσχετοι Μην εκτίθεστε έτσι δεν προσφέρετε ´´
    καλές υπηρεσιες ´´στονΚασολα με την παραπληροφόρηση σας . Εμπάθεια βγάζετε για το Γιώργο και όχι δημοκρατικό πνεύμα . Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τάκη Βίτσα δεν έχεις άλλη επιλογή. Απέσυρε την υποψηφιότητα σου έστω και τώρα. Θα γίνεις ρεζίλι και επαγγελματικά. Πολιτικά έχεις γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Που να παει ο κοσμακης ρεεεεεε;Αυτες οι φατσες σου προκαλουν εμμετο μονο και μονο απ τις φωτογραφιες που να αντεξεις να τις δεις live;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. με πλήρη συνδυασμό 160 και βάλε άτομα έπρεπε να έχει πάνω από 700 άτομα;είχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οξω κταβια καριολικοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Τσινιάς πήρε δωράκια κατά το Κασόλα. Ο Κασόλας του το είπε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έκανε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με εταιρεία που έφυγε κακήν κακώς από το ΧΥΤΑ, χωρίς να παραλάβει όπως είπε αρχείο ο Τσινιάς, δηλαδή ζυγολόγια. Αν έχει το θάρρος να βγει να τα διαψεύσει επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Εισαγγελέας διαφθοράς σας περιμένει.Να το θυμάστε.Τέλος τα παλιά που παίζατε με όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Εισαγγελέας διαφθοράς σας περιμένει.Να το θυμάστε.Τέλος τα παλιά που παίζατε με όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προκαλώ οποιονδήποτε θέλει να δει φωτογραφίες εγκαινίων του Γ.Αποστολακη το 2014 με χτες. Υπάρχει Ντοκουμέντο στο KATOUNA NEWS η διαφορά είναι εμφανείς ούτε το μισό κόσμο δεν είχε χτες ο Αποστολάκης από εκείνη την συγκέντρωση και οι φάτσες είναι πολύ διαφορετικές. Μην κοροϊδεύετε άλλο το κόσμο πάρτε το χαμπάρι πριν ρεζιλευτειτε εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πρεπει να επαθε απο ματι δεν εξηγητε αλλοιως .......ΗΤΑΝ Ο ΜΑΚΙΑ ΠΕΠΠΟΝΗΣ μπροστα μπροστα κι ου Τασιους παραπισω ορε???Κι ου Ρουλης τον αγναντεβε με δακρυα στα ματια ,και παραπισω ο νταουτς με τα λεφτα στα χερια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να μπαίνεις διαφορετικές ώρες να κάνεις τα σχόλια γιατί έτσι γίνεσαι γέλιο παπαγάλε!!!!!!!!!
    ΚΥΡΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χαχαχαχα υποτονικό λεει. Αυτά πάνε συγκριτικά. Πόσους είχε ο κασολας και πόσοι από αυτούς ήταν πατρινοί; Χτες ο Αποστολάκης είχε περισσότερο βονιτσανους και όποιος λέει το αντίθετο να πάει σε οφθαλμίατρο δείτε καλύτερα τις φωτογραφίες. Ελάχιστοι από χωρια. Αυτοί που γραφουν με μίσος ξέρουμε ποιοι είναι γνωστοί ψωφοκατσικαδες κλεφτοκοταδες μια μικρη κοινωνία είμαστε και αυτοί οι λίγοι προσπαθούν να μας κρατήσουν πίσω όμως τον Αποστολάκη τον κοιτάνε με τα κιάλια δε το φτάνουν αλλά ο Αποστολάκης κάνει εργα τελικα. Αν περιμέναμε από άλλους θα μας επέρναν και τα σωβρακα. Για πείτε ποιος κατωχυρωσε το Άκτιο και το αεροδρόμιο στο δήμο μας να μην το πάρει η Πρέβεζα το 2010; ποιος απέτρεψε τη δημιουργία hotspot μεταναστών στην Πάλαιρο; Να συνεχίσουμε με τα έργα τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αν έχεις Γιώργο πολιτικό ανάστημα ανακοίνωσε όλα τα ονόματα εργολάβων και προμηθευτών καθώς και τα ονόματα των Δημοτών που χρωστάνε πάνω από 2.000 ευρώ. Επίσης αυτά που έταξες για να μπούνε ορισμένοι στο ψηφοδέλτιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μασούρας Δήμαρχος._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μάλλον ξέχασε να μοιράσει λιγο χρήμα παραπάνω για να πάνε και στην συγκέντρωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πεστε ολα τα ψεμματα του κοσμου αφου λετε ολες τις κακιες πεντε ολοκληρα χρονια ετσι οπως δεν βλεπετε κ τα εργα του ολα αυτα τα χρονια ετσι δεν βλεπετε κ τον κοσμο στις φωτο. Μαλλον φωτοσοπ ειναι ολα αυτα. Αχ κουνια που σας κουναγε δεν αργει ερχετε η26 του μαη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γραφετε οτι τα σχολια δημοσιεύονται μετα απο έγκριση. Εαν γίνεται να υτό πως και δεν είδατε τοσα διπλα σχολια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πολλοί απο εσάς θα γέλιοποιηθειτε οταν ανοιξει η καλπη. Ευτυχως για εαας που σχολιάζετε ανώνυμα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σε απόγνωση ο Νέρων. Τώρα θα το γλεντήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παιδιά δε βλέπετε ήταν ο Γαλατάς μπροστά και ο Κατμαν από Πογωνια .ρεζιλι όχι συγκέντρωση .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παντως,αν και δεν τον στηριζω επειδη ειμαι ΝΔ,ειδα οτι ειχε πολυ περισσοτερο κοσμο απο τους αντιπαλους του.Και μην ξεχνατε οτι εχει και τη στηριξη του τοπικου Βουλευτη την ΝΔ σε ολες τις εκλογικες αναμετρησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο