Κυριακή 5 Μαΐου 2019


Η «Κίνηση Πολιτών για την Προστασία των Βουνών της Αιτωλοακαρνανίας», ανακοινώνει ότι σήμερα, 4 Μαΐου 2019, προέβη σε ενημερωτικές δράσεις σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στον νομό.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε (για πρώτη φορά εκτός Αγρινίου) η διανομή των ενημερωτικών φυλλαδίων σε Αμφιλοχία, Βόνιτσα, Πάλαιρο, Παλιάμπελα & Σπάρτο, του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Οι δράσεις της Κίνησης Πολιτών θα συνεχιστούν σε ολόκληρο τον νομό, καθώς το μεγάλο ενδιαφέρον και η στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών που ενημερώθηκαν είναι πολύ ενθαρρυντικά.
Αμφιλοχία:

Βόνιτσα:

2 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΤΡΑΓΧΑΝΤΑ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΑ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ....ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ IQ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο