Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Καλούμε το λαό του Ξηρομέρου να ψηφίσει στις 2 του Ιούνη λευκό ή άκυρο!

           Ως Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου, ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους - μια γενναία επιλογή μέσα σε ένα άκρως πολωμένο κλίμα – και αγωνίστηκαν μαζί μας δίνοντας εντολή για μια ισχυρή αντιπολίτευση. 
        Τα ενισχυμένα ποσοστά, η άνοδος σε απόλυτους αριθμούς (Η Λ.Σ. Ξηρομέρου συγκεντρωσε 6,22%, με 633 ψηφους), καθώς και στην εκπροσώπηση μας στο δημοτικό συμβούλιο, με 2 πλέον Δημοτικούς συμβούλους δημιουργούν ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για πάλη απο καλύτερους όρους. Δυνατότητες για ισχυρότερη παρέμβαση, περισσότερες διεκδικήσεις και πιο εμφατική έκφραση των συμφερόντων της Λαϊκής οικογένειας.....

 
Θέλουμε να βεβαιώσουμε το λαό του Ξηρομέρου συνολικά – όχι μόνο όσους μας ψήφισαν - ότι θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε τον αγώνα μέσα από τα συμβούλια κι όχι μόνο. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε φρένο σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή απόφαση που θα επιχειρήσουν να περάσουν. Θα προτείνουμε λύσεις προς μια κατεύθυνση που θα ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων κι όχι κάποιων λίγων κι εκλεκτών. Η ψήφος στη Λ. Σ. Δεν θα αλλάξει κατεύθυνση.
            Θεωρούμε αρνητικό για το λαό της περιοχής το γεγονός ότι και οι δυο συνδυασμοί συγκέντρωσαν μεγάλα ποσοστά, που εν καιρό θα τα αξιοποιήσουν ανάλογα, απέναντι και ενάντια στο λαό και υπέρ των συμφερόντων που κρυφά ή φανερά υπηρετούν. Προσπαθούν να παρουσιάζονται ως ανεξάρτητοι για να συγκαλύψουν το γεγονός οτι τα κόμματα που εκπροσωπούν, ειτε ως κυβέρνηση ειτε ως αντιπολίτευση, ψήφισαν μνημόνια, τσακίσαν μισθούς, συντάξεις και σκοπεύουν ετσι να συνεχίσουν.
        Αυτό θα αποδειχθεί και την επόμενη μέρα των εκλογών, γιατί παρόλο που αυτοανακηρύσσονται νέοι είναι ήδη δοκιμασμένοι και δεν διακυβεύεται η μετεκλογική τους σύγκληση, όπως έγινε και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. 

        Μοναδική, πραγματική αντιπολίτευση στο πλευρό των εργαζομένων θα συνεχίσει να είναι μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση! Παράταξη που δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με διαπλοκή, με οποιουδήποτε είδους συναλλαγές, υπόγειες ή πίσω από κλειστές πόρτες. 
          Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής στο δήμο μας, δε θεωρούμε ότι μπορεί να υπάρξει οποιοδήποτε σημείο σύγκλισης με κανέναν από τους δύο υποψήφιους δημάρχους, δεδομένο ότι οι πολιτικές μας θέσεις, επιλογές, στάσεις και το ήθος μας έχει χαοτικές κι αγεφύρωτες διαφορές με εκείνους. Καλούμε τον λαό της περιοχής να τους γυρίσει την πλάτη. Να μην υποκύψει στα ψευτοδιλήμματα και στη λογική της επιλογής του μικρότερου κακού. 

       Για όλους τους παραπάνω λόγους η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης έχει συνέπεια και δεν διαφοροποιείται σε σχέση με τον 1ο γύρο. Καλούμε το λαό του Ξηρομέρου να ψηφίσει στις 2 του Ιούνη λευκό ή άκυρο !

26 σχόλια:

  1. ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικός ριζοσπαστικός λόγος με νόημα και ουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Κομπλιτση μου θυμιζετε τους Μουσουλμάνους που είναι ταγμένοι στον Αλαχ
    Η ζωή δεν είναι μόνο κόμματα και κυρίως ΚΚΕ
    Έχουμε 2020 και μιλάμε για τοπικές εκλογές και όχι για ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ και ΚΚΕ ξυπνήστε επιτέλους μπας και πάμε αυτόν τον τόπο λιγο πιο πάνω Ολοι πρέπει να προσφέρουμε και όχι να βάψουμε τον τόπο μας κόκκινο όπως εσείς ορίζετε έμμεσα με αυτά που γράφετε
    Ένας ψηφοφόρος σας που πλέον βλέπει μακρύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικα εχουμε 2019 κατα δευτερον ψηφιζεις καποιον που πολιτευεται ανεξαρτητως παραταξης αρα ασχολεισαι με την πολιτικη ζωη του τοπου σου αρα εχει να κανει με κομματα και παραταξεις. Τριτον διαλεξατε οπως λετε να δειτε μακρυτερα για πειτε αγαπητε ψηφοφορε τι χρωμα εχει αυτο το "μακρυτερα". Τα συλληπητηρια μου για το δευτερο γυρω σας

      Διαγραφή
  4. Λαθος συντροφε.Οχι δικο σου αλλα της ΚΕ του κομματος.Εχουμε 5 δικους μας στο δευτερο γυρο,ποιοι θα τους ψηφισουν;Καποιοι δημοκρατες που δεν ειναι κομμουνιστες.Αυτο δε θελουμε;Απο αυτους θα περιμενουμε αυριο για να ξεφυγουμε απο το 5,3.Ποιοι θα μας ψηφισουν,οι Δεξιοι;Ναι το ξερω και η πολιτικη του ΣΥΡΙΖΑ Δεξια ειναι.Οι ψηφοφοροι του ομως ειναι πολυ πιθανο καποια στιγμη να δουν ποια ειναι η πραγματικη Αριστερα.Αν ομως περιμενεις απο αυτους που φηφιζουν Αδωνι....αντε γεια.Μεχρι ποτε θα πληρωνουμε τα λαθη της ΚΕ;Καλο θα ηταν το παρελθον και μαλλιστα το προσφατο,να μην το ξεχναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το λευκο ή το άκυρο τι θα καταφέρετε; Αυτοι που σας τιμησαν με την ψηφο τους δεν ειναι προβατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΟΤΑΝ ΠΧ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΧ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΛΕΥΚΟ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδη κύριοι μετά απο σας κανένας!!! Μονο εσείς αξίζετε να λάβετε ψήφο, μόνο το 6% το αλλο 94% δεν αξίζει. Και ο φωστήρας απο πανω σχολιαζει αρχηγος παντελονατος.... Το λογικο ειναι να πει κανείς οι ψηφοφοροι να ψηφίσουν ο,τι θέλουν οχι λευκό και ακυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποχή απ τις εκλογές του 1946 , αργότερα το 1952 τι Παπάγος τι Πλαστήρας, και μετά απο 50 χρόνια η Κ.Ε του ΚΚΕ αναγνώρισε τα λάθη της εκείνα , όπως αναωνώρισε και τους Νίκο Ζαχαριάδη και Αρη Βελουχιώτη πριν 5 !!! χρόνια που τους είχε διαγράψει εκείνη την εποχή. Μια ζωή τα ίδια λάθη !!! Τυχαίο που πανελλαδικά είναι το ΚΚΕ στο 5% ; Οσο για τις 2 έδρες κ. Κομπλίτση , αυτές τις λάβατε ,ως συνδυασμός , απ το ισχύον σύστημα και μόνον . Αν ίσχυε το προηγούμενο θα βγάζατε 1 και μόνον έδρα. Η λογική του ή εμείς ή το χάος ; δεν ειναι δημοκρατική. Πρέπει να μας πείσετε από που εκπορεύεται η δική σας βεβαιότητα για την ορθότητα των απόψεών σας και διεκδικείτε το αλάθητο !!! οτι τάχατες αυτά που λέτε εσείς είναι σωστά και, ό,τι λένε ή ψηφίζουν οι άλλοι ειναι άχρηστο και, ....το δικό σας σωστό...
    Μ.ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΜΑ.ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Κομπλιτση εννοείται ότι θα ψηφίσω Τριανταφυλλακη στον δεύτερο γύρο. Εννοείται ήμουνα από τους θιασώτες του να βγάλει η λαϊκή συσπείρωση όσο το δυνατόν περισσότερους στον πρώτο γύρο. Έβγαλε δυο. Εύχομαι να εκτελέσουν το καθήκον τους με συνέπεια και όχι με κομματικές παρωπιδες. Το καλό του Ξηρομέρου δεν λέγεται καλό του Περισσού. Για να ξηγιομαστε. Θα έχουν ίσο μερίδιο ευθύνης όπως και οι υπόλοιποι. Το ίδιο γιουχαρισμα θα φάνε. Και κάτι άλλο. Το ΚΚΕ δεν έχει στην περιοχή μας 633 ψήφους. Ρωτήστε κι εμάς που σας ψηφίσαμε. Και αν έχετε αμφιβολία μπορώ να γράψω και επώνυμα. Δεν έχω θέμα. Ξέρω πολύ καλά πόσους έφερα στην κάλπη. Και κάτι τελευταίο. Σε κάποια χωριά οι κκεδες δεν ξηγηθηκαν όπως πρέπει στους συντρόφους που είχαν βάλει στα τοπικά. Και ψήφισαν μονοκουκι πασοκτζηδες. Γεια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι σχόλιο Τζακ Ποτ. 100% στόχο. Μόνο στη Μπαμπίνη φαίνεται πως είναι συνεπείς Οι λοιποί ας ψαχτουνε.

      Διαγραφή
  12. ΛΕΥΚΟ Η ΑΚΥΡΟ;;
    Το είδαμε και στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ τον πρώτο γύρω.
    56 ψήφοι οι συσπείρωση στο γενικό
    5 λευκά στο τοπικό
    Ούτε 2% δεν πρέπει να περνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι σας χαλάει η στάση του κ.Κομπλίτση?Με το ζόρι να υποστηρίξει κάποιον?
    Λευκό ή άκυρο λοιπόν δυναμόνοντας τη Δημοκρατία και δίνοντας το ελέυθερο σε ολους τους υπόλοιπους να ψηφίσουν κατα συνείδηση.Αφου δε θα προσμετρηθούν τα λευκα και τα άκυρα δεν επηρεάζει και το αποτέλεσμα.Τι πιο δίκαιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια ζωη η κεκεδες ακυρο-λευκο-παρων
    Παρτε επιτελους θεση
    Γι αυτο σας στηριζει ο λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε ανθρώπους που πρεσβεύουν ίδιες πολιτικές η γραμμή μας θα είναι πάντα ίδια . Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου κάθε φορά. Να φύγει ο Παπανδρέου να έρθει ο Καραμανλής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Μάκης ο Βότσης ήταν προσεκτικός πολύ με όλα αυτά μεσιέ Κομπλιτση. Παρά πολύ προσεκτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσες περισσότερες αποφάσεις αναγκάζεσαι να πάρεις μόνος σου, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι την ελευθερία επιλογής που έχεις. Η δύσκολη μέρα είναι η επόμενη μέρα και σε αυτή πρέπει όλοι να στρέψουμε το βλέμμα μας . Ο τόπος θέλει προτάσεις θέλει ποσότητα σε πολίτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά αγάπη για τον τόπο όραμα και σηκωμένα μανίκια . Πότε η διερεση και η αφαίρεση δεν βοήθησαν. Κανείς δεν νομίζω ότι μπορεί και πρέπει να χειραγωγη κανένα προτάσεις μπορεί να κάνει αλλά μέχρι εκεί . Αυτό που θέλουμε είναι όχι το ΟΧΙ για το ΟΧΙ άλλα προτάσεις και αγώνα . Ραντεβού με όλους γιατί μια Νέα Μέρα Σήμερα Ξημερώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς του υπολοιπους υποστηρικτες υποψηφιων δημαρχων δν σας ειπε πηγαινεται και ριξτε λευκο ή ακυρο αλλιως θα ερθουμε στα σπιτακια σας να σας φαμε με το κονσερβοκουτι ηρεμηστε λιγακι αιντε. Απλα απολαυστε την επομενη πανταετια τον δημαρχο σας αλλα αλλα με την προυποθεση να μν κλαιτε μετα ετσι?? Μαθετε να αναλαμβανεται τις ευθυνες σας. Ενας ειλικρινης και νεος ψηφοφορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς περνούμε την ευθύνη θα πάρετε όμως και εσείς την ευθύνη του λευκού και του ακυρου...... Μια ζωή να τα φάμε χωρίς να ξαναπάρουν χαμπάρι...Για να δούμε τι θα κάνετε στην Παπαδατο; με Γαλουνη;

      Διαγραφή
  19. ΕΓΩ ΚΟΜΠΛΙΤΣΗ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ .ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ .ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ
    ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ .ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς τον ειλικρινή και Νέο ψηφοφόρο

    Γιατί δεν ψηφίσατε τούς υποψήφιους του ΚΚΕ στα τοπικά (που είχαν πάρει και το ΟΚ από τον Κομπλίτση) και ψηφίσατε άλλους? Μάθετε να αναλαμβάνεται τις ευθύνες σας έναντι όλων. και κόψτε τις καραμέλες διότι πρωτον χαλάνε τα δόντια και δεύτερον προκαλούν διάρροια. Και ζέχνει. Ένας (άλλος) ειλικρινής και νέος ψηφοφόρος. (Δεν είναι προνόμιό σου να αυτοχαρακτηρίζεσαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους ψήφισαν και πάνε δίπλα δίπλα με τους υποψηφιους Γαλουνη να φτιάξουν τοπικά. Αυτά ο Κομπλιτσης τα επιτρέπει και με του Τριανταφυλλακη οχι; περιμένω απάντηση

      Διαγραφή
  21. Nick Panayiotides στην φράση σας Αυτοι που σας τιμησαν με την ψηφο τους δεν ειναι προβατα! σου απαντώ με το καταπληκτικό άρθο του Γ.Κακουλίδη.... Ούτε ειλικρινής είναι, ούτε ελεύθερος ο ψηφοφόρος των δύο μεγάλων κομμάτων. Ο εθισμός του στην πολιτική φτήνια τον καθιστά αιχμάλωτο. Υστερεί σε όλα, κυρίως όσον αφορά την υπεράσπιση της ζωής του. Είναι ανοιχτή πληγή, εύπιστος και αορίστως ευαίσθητος. Φυσικά, δεν περνάει καλά, αλλά γι’ αυτό καταφεύγει στην Εκκλησία και το παπαδαριό, με τα κηρύγματά τους περί υπομονής. Θαυμάζει και πιστεύει μόνο τους ισχυρούς και, συνεχίζοντας την «παράδοση» του μικροαστισμού, χάνει τη ζωή του στην προσπάθειά του να γίνει μικρογραφία τους...Και συνεχίζει.. Τα κυρίαρχα πολιτικά κόμματα καλλιεργούν επί της ουσίας την αδράνεια των πολιτών. Για λόγους αληθείας, καλό θα είναι να αντιμετωπίζουμε τα κόμματα αυτά της εξουσίας σαν ένα σώμα, όπως ακριβώς είναι. Αυτήν την ενιαία αντίληψη για τη διαχείριση της πολιτείας, αυτήν την αγριότητα που καταστρέφει ζωές και είναι αμείλικτη με τη νεότητα, οι χρηματιστές την αποκαλούν τούρμπο καπιταλισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο