Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Στους Κορυφαίους της Ελλάδας ο Δημήτρης Μπακοχρήστος




         H βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν μέσα στο 2015 σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε παγκόσμια Κύπελλα και σε διεθνείς διοργανώσεις του εξωτερικού ή σημείωσαν παγκόσμια ρεκόρ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ σε ξενοδοχείο της Αθήνας.
    Ο «χρυσός» στο Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΑμΕΑ Άρσης Βαρών,  ο Δημήτρης Μπακοχρήστος από το Μοναστηράκι (Ακτίου Βόνιτσας), βραβεύτηκε στην ειδική εκδήλωση, όπου έγινε η βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του Παραολυμπιακού αθλητισμού που διακρίθηκαν μέσα στο 2015.
      Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος βραβεύτηκε από την κυρία Μαριάνα Βαρδινογιάννη, γιατί είναι ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης ο οποίος στο Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΑμΕΑ Άρσης Βαρών σε πάγκο στην Ουγγαρία, κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των 54 κιλών με επίδοση 176 κιλά, πήρε το χρυσό μετάλλιο και κέρδισε και την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς του Ρίο το 2016.
     Το video της εκδήλωσης: (Η Βράβευση του Δημήτρη Μπακοχρήστου είναι στο 49:05)


...................................












3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ
    ΗΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΙROMERO NEWS ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΡΙΑΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
    ΕΥΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ
    ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ

    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ
    ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Δημήτρη! Και εις ανώτερα. Να ακούγεται κ για κάτι καλό ο τόπος μας. Συνέχισε έτσι και πάντα επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα καλά και μπραβο στο παιδι και πάντα ΄τετοια!!!!! τώρα για τη "φωτεινή προσωπικότητα" άστο καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο