Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ατύχημα στον κόμβο Κουβαρά (Φυτείες)-στο νοσοκομείο ηλικιωμένος (φωτο)


      Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ιόνια οδό και στην είσοδο σε αυτήν, στον κόμβο Κουβαρά όταν Ι.Χ. επιβατικό που κινούνταν από την Αμφιλοχία προς το Αγρίνιο εκτράπηκε της πορείας του και έπεσε πάνω στις μεταλλικές μπάρες.
    Από το όχημα που υπέστη σοβαρές ζημιές, ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρίνιου. Η κατάσταση της υγείας του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία και η μεταφορά του έγινε για προληπτικούς λόγους........



Άνδρες της Τροχαίας του Αγρινίου που έσπευσαν στο σημείο, ρύθμισαν την κυκλοφορία, που διεξάγεται κανονικά, ενώ το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με όχημα οδικής βοήθειας.

http://www.agriniopress.gr/

2 σχόλια:

  1. Για το ατύχημα που έγινε στη μαχαλα, που ο παπαδατωτης οδηγός παράτησε δύο κορίτσια στο σημείο του ατυχήματος τραυματισμενα, γιατί ήταν φορτωμένος με καπνό και φοβήθηκε την αστυνομία δεν γράψατε κουβέντα μάγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φιλε εσυ που τα λες αυτα δεν ντρεπεσε;μαζευτικε τοσος κοσμος εκει κ κ καπνο δεν ειδε κανεις πλακα μας κανεις. Ντροπησου. Οσο για το ξηρομερο news καλα θα κανει να μην δημοσιεύει τέτοιες ανάρτησης χωρις να γνωριζουν τη εχει γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο