Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ανατροπές στο Σύλλογο Βονιτσάνων- Ποιοι εκλέγονται, ποια ονόματα έμειναν εκτός


      Ανατροπές είχαμε σήμερα στις εκλογές στο Σύλλογο Βονιτσάνων, όπου δεν επανεξελέγη ο απερχόμενος πρόεδρος Διονύσης Χόρτης. 
    Επίσης από το παλιό συμβούλιο δεν κατάφεραν να εκλεγούν η αντιπρόεδρος Ράνια Μερισιώτη, ο Αποστόλης Καράμπαλης (εξελέγη 8ος-πρώτος αναπληρωματικός), ενώ επανεκλέγονται ο Γραμματέας Γιώργος Μπρούμος,  ο Ταμίας Σπύρος Μπίτσης (ήρθε 1ος) και το μέλος Μάκης Παππάς. 
     Αλλαγές συσχετισμών λοιπόν, ηχηρά ονόματα εκτός αλλά και νέα ονόματα στο συμβούλιο, έβγαλε σήμερα η κάλπη των εκλογών στο Σύλλογο Βονιτσάνων.
        Τα επτά (7) άτομα που εκλεγονται για το νέο διοικητικό συμβούλιο για την επόμενη διετία είναι οι εξής (σειρά με αριθμό ψήφων): 
1)-ΜΠΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 45, 2)-ΜΑΝΤΖΑΝΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 44, 3)-ΠΑΠΠΑΣ ΜΑΚΗΣ 44, 4)-ΜΠΡΟΥΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 42, 5)-ΜΠΡΟΥΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 39, 6)-ΒΡΑΧΝΟΥΛΑ ΔΑΝΑΗ ΠΙΚΟΥΛΑ 38, και 7)-ΜΠΑΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ 31............     Στη διάρκεια γενικής συνέλευσης επικράτησε κλίμα έντασης και πόλωσης στην αίθουσα της ΠΑΝΣΥ στην Ομόνοια.  Στο επίκεντρο βρέθηκε  ο απερχόμενος πρόεδρος Διονύσης Χόρτης στον οποίο ασκήθηκε σφοδρή κριτική με φανατισμό, πατροπαράδοτες αντιλήψεις και θρησκευτική μισαλλοδοξία.

    Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης η Εφορευτική Επιτροπή ανέλαβε αμέσως τα καθήκοντά της, που αφορούσαν τη διενέργεια εκλογών του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: 
(Εκλέγονται οι πρώτοι επτά)

1)-ΜΠΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 45, 
2)-ΜΑΝΤΖΑΝΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 44, 
3)-ΠΑΠΠΑΣ ΜΑΚΗΣ 44, 
4)-ΜΠΡΟΥΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 42, 
5)-ΜΠΡΟΥΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 39, 
6)-ΒΡΑΧΝΟΥΛΑ ΔΑΝΑΗ ΠΙΚΟΥΛΑ 38, 
7)-ΜΠΑΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ 31,
....................
8)-ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 26,
9)-ΧΟΡΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 20,
10)-ΠΑΤΣΗΣ ΜΙΛΤΟΣ 18, 
11)-ΜΕΡΙΣΙΩΤΗ ΡΑΝΙΑ 17, 
12)-ΜΕΡΙΣΙΩΤΗΣ ΦΩΤΗΣ 15, 
13)-ΜΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 10, 
14)-ΚΟΤΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 9, 
15)-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 8, 
16)-ΚΟΥΤΟΥΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 6, 
17)-ΡΟΥΤΣΗ ΕΛΕΝΗ 4, 
18)-ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΡΝΑ 1.

      Μετα τις αρχαιρεσίες, έπειτα από πρόσληση του πλειοψηφούντος συμβούλου Σπύρου Μπίτση θα συνεδρίασει τις προσεχείς μέρες το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα αλλά και να προγραμματίσει τις πρώτες κινήσεις του συλλόγου.

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝEWS: Να ευχηθούμε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που ξεκινάει τη θητεία του με πολλή όρεξη για δουλειά, καλή δύναμη για την επίτευξη των στόχων του, καλό έργο και καλή επιτυχία.

27 σχόλια:

 1. 'τα αποτελεσματα στον συλλογο ειναι γεγονος-οι πολιτες μιλησαν, σεβαστειτε την δημοκρατια''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέν ΔΣ του συλλόγου των "Εν Αθήναις Βονιτσάνων, ο Αμβρακικός"! Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι τελικά φαίνεται ότι σε τούτο τον λαό δεν έχουν γκρεμιστεί όλα όπως πολλοί θα ήθελαν και δια καώς θα επιζητούσαν ή εκεί υπολόγιζαν ώστε να προωθήσουν τα σχέδια τους! Τελικά κάποιοι βάζουν πάνω από αξιώματα την αγάπη τους για την πατρίδα, την θρησκεία και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάποιοι προσπαθούν να διαγράψουν από τον Έλληνα! Ματαιοπονούν όσοι το επιδιώκουν όμως, γιατί αυτά είναι χαραγμένα μέσα στο DNA του Έλληνα! Έχουν κερδηθεί με αγώνες, θυσίες, αίμα!Αυτές οι πανανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά είναι αυτά που θα αναδείξουν πάλι την Ελλάδα σε φωτεινό φάρο για όλη την ανθρωπότητα λίαν συντόμως!
  Λυπάμαι για αυτούς που τόσο εύκολα βάζουν ταμπέλες σε όσους αγαπούν την πατρίδα τους και την πίστη τους την Αγία (κατά τους αγωνιστές του 21), και τους αποκαλούν φανατικούς. Ενοχλούν οι πατροπαράδοτες αντιλήψεις;;; Τι θα αντιτείνουμε σήμερα απέναντι στην ομογενοποίηση της Νεας Εποχής;;; Έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό ο αρθρογράφος;;; Τί έχει να αντιτάξει ο Έλληνας πέρα από την Ιστορία του, την Θρησκεία του, τον πολιτισμό του;;; Μήπως θα ήθελαν κάποιοι να υιοθετήσουμε νεο εποχίτικες, προοδευτικές τάχα αντιλήψεις; Τις βλέπουμε καθημερινά και αηδιάζουμε! Θρησκευτική μισαλλοδοξία; Που ήταν ο αρθρογράφος όταν ο πρόεδρος του συλλόγου την ώρα που στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα ψάλλονταν οι ευχές της Παράκλησης στην Παναγία προχωρούσε στην αποκάλυψη της επιγραφής στον πλάτανο του Αγίου Σπυρίδωνα εν χορδαίς και οργάνοις, δείχνοντας ασέβεια στην ιερή εκείνη στιγμή;;;Που ήταν ο αρθρογράφος όταν εγώ ο ίδιος ήμουν θύμα θρησκευτικής μισαλλοδοξίας και θρησκευτικού ρατσισμού όταν ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου, επειδή οικειοποιήθηκε την σελίδα του συλλόγου στο facebook , με φασιστικό και απολυταρχικό τρόπο με διέγραψε γιατί δεν ήθελε να μου απαντήσει στο ερώτημα μου, γιατί αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει μια ανακοίνωση που αφορούσε την ανάγκη για αιμοδοσία για ένα κοριτσάκι, αλλά και την ανάρτηση μιας εικόνας του Αγίου Ευσταθίου με την ευχή :Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες; Πως κάποιος ταυτίζει τον σύλλογο με το πρόσωπό του και συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας;;;Αυτό δεν το καταλαβαίνω! Στο κάτω κάτω η αίτηση για ανάρτηση των παραπάνω θεμάτων έγινε στη ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και ΟΧΙ στο προσωπικό προφίλ του κυρίου αυτού!!! Ποιός μιλάει για θρησκευτική μισαλλοδοξία όταν σκίζει και πετάει στα σκουπίδια την επιστολή του Επισκόπου μας στον σύλλογο;;; Αρκετά με την υποκρισία κάποιων! Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά!
  Εύχομαι και πάλι συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες του συλλόγου, καλή δύναμη, υπομονή και κουράγιο στη προσπάθεια του συλλόγου που μαζί με τους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς συμβάλλουν στην προβολή του τόπου μας! Ο συμβολισμός έχει την σημασία του, ακόμη και σήμερα! Ευχαριστώ για τον χώρο που μου παραχωρείτε ώστε να πω ελεύθερα την άποψή μου. Εν κατακλείδι θα ήθελα να παραθέσω τα λόγια του μεγάλου και ταπεινού αγωνιστή του έθνους μας Στρατηγού Μακρυγιάννη : «Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν/ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
  Ευχαριστώ και καλή δύναμη και σε εσάς στον αγώνα σας για σωστή ενημέρωση. Κανείς δεν είναι τέλειος! Πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση σε όλους μας.
  Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
  Ελπίζω να δημοσιευθεί!!!

  Νιάφας Διονύσιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προς κυριο Νιάφα

  Εχουμε καμιά επιστημονική τεκμηρίωση ότι στο DNA του έλληνα είναι χαραγμένη η αγάπη για την θρησκεία και την πατρίδα;

  Nομίζω είναι χαραγμένες και στην Αφρικανική Δημοκρατία του Μπουρούντι....

  Ευχομαι λιγότερη θρησκευτική μισαλλοδοξία και φανατισμό.

  Ορθολογισμός στην σκέψη χρειαζόμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστούμε πολύ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την πατρίδα μας! Παρότι σε δειλούς δεν απαντάω, ο Ανώνυμος του ΄΄21 Δεκεμβρίου 2015 - 12:13 π.μ. ΄΄.έχει το θάρρος να αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα και να μας πει ποια κλίκοκρατία εννοεί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Προς τον 9:37,
  Χαίρομαι που η διαφωνία σας μαζί μου περιορίζεται σε μια φράση μόνο! Προφανώς δεν διαφωνείτε σε όλα τα υπόλοιπα που έγραψα και χαίρομαι γι αυτό! Δεν έχω απαίτηση να συμφωνείτε 100% μαζί μου! Δημοκρατία έχουμε! Παρόλα αυτά, δεν απαντώ σε άτομα που δεν έχουν το θάρρος επώνυμα να πουν την άποψή τους! Θέλω να ξέρω σε ποιόν μιλάω κάθε φορά. Πείτε το όνομά σας και θα σας απαντήσω. Ευχαριστώ

  Νιάφας Διονύσιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κλικοκρατια μαλλον εννοει ο κυριος αυτος εσας που βγηκατε, ενω αυτοι δεν ειχαν κλικοκρατια για γελια ειστε τελικα οι πρωην!! μπραβο παιδι μου Νιαφα οσο υπαρχουν τετοια ατομα δεν φοβαμαι για την πατριδα μου! σεβαστειτε το αποτελεσμα ! ποιος ο λογος να λυσσατε για προεδριλικι ??αν θελετε βοηθηστε κ απο κει που ειστε σαν μελη ! το καλο ενος συλλογου φαινεται οταν το σεβεστε κ σεις οι πρωην μου δινετε αλλη εντυπωση ! ακουσα οτι καταστρωσατε κ σχεδιο για ανατροπη με παραιτησεις θεωρω οτι τοτε θα πεσετε πολυ χαμηλα ! μην χαλατε την μεχρι τωρα εικονα σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. προς ανώνυμο 9.37...
  βλέπεις αυτοί οι ¨θρησκευτικά μισαλλόδοξοι και φανατικοί" όπως τους αποκαλείς, τουλάχιστον έχουν το θάρρος της γνώμης τους και σχολιάζουν επώνυμα. Εσύ κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και μας μίλας τάχα περί ορθολογισμού...
  αλλοίμονο, καλός είναι ο ορθολογισμός, αλλά πές το επώνυμα ρε φίλε να έχει και μεγαλύτερη ισχύς και "κύρος" η απόψή σου... αλλά δεν το κάνεις, γιατί προσπαθείς κουτοπόνηρα να προσβάλλεις τον άλλον που εξέφρασε την άποψη του και όχι να αντιπαραβάλλεις επιχείρημα... εγ΄ψ αυτό κατάλαβα κύριε "ορθολογικέ" σχολιαστή...
  Όσο για το σχόλιό σου, ακόμη και ο πιό αδαής καταλαβαίνει ότι η φράση ¨ειναι στo DNA του Έλληνα", χρησιμοποιείται μεταφορικά....ελπίζω να ξέρεις τι σημαίνει "μεταφορικά" κύριε "ορθολογιστή" μας....
  Βέβαια, υπάρχει και εκείνοι που ανήκουν στους "θολοκουλτουριαραίους" και συμφωνούν και συντάσσονται με την γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για να αποδομηθούν οι βάσεις πάνω στις οποίες αναδειχθήκαμε ως Έθνος ανά τους αιώνες...αυτό δεν το αμφισβητούν ούτε αξιόλογοι Ιστορικοί, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες ανά τον κόσμο, νομίζω ότι συμφωνείς σε αυτό κύριε ¨ορθολογιστή 9.37"
  Κάπως έτσι, φτάσαμε στο σημείο σήμερα, όποιος διαφωνεί με τις ηθικές εκτροπές (gay, λεσβίες κτλ) να χαρακτηρίζεται ομοφοβικός και ρατσιστής, όποιος αγαπάει την πατρίδα του να λέγεται εθνικιστής και όποιος είναι Χριστιανός να χαρακτηρίζεται εύκολα, οπισθοδρομικός και μισαλλόδοξος και με άλλα γραφικά σχολιάκια...
  Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά φίλε μου από την θρησκεία και την οργάνωση μιας και αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο σχόλιο σχόλιο άλλου σχολιαστή... ασχολήσου λίγο κύριε ¨ορθολογικέ", ψάξου γενικότερα στο ιντερνετ και διάβασε μερικά σχετικά βιβλία "ως ορθολογιστής" και θα καταλάβεις (αν θες), κάποια πράγματα παραπάνω... γενικά μην βιάζεσαι στο να επικρίνεις, να προσβάλλεις και να ειρωνεύεσαι... όσο "ορθολογιστή" και να θεωρεί κάποιος τον εαυτό σου, δυστυχώς με τον τρόπο που συμπεριφεται, δείχνει και την ποιότητα του χαρακτήρα του και την καλλιέργειά του, καθόσον ο "μεγάλος" επιχειρηματολογεί και σέβεται την γνώμη του άλλου, ο ¨μικρός" προσβάλλει...
  Καλά Χριστούγεννα σε όλους !
  Υ.Γ. Μήπως θα ήταν πιο "ορθολογικό" να ευχηθώ, ¨Καλές γιορτές"?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμε 21 Δεκεμβρίου 2015 - 9:37 π.μ.
  Αν δεν ήσουνα τόσο τραγικά ανιστόριτος, θα γνώριζες ότι από την αρχαιότητα υπάρχει ιδιαίτερη σχέση του έλληνα με το θείον. Πρίν από κάθε σοβαρή ή μη ενέργεια ατόμων ή πόλεων, προηγούνταν σπονδές στους θεούς τους. Ο Μ. Αλέξανδρος σεβάστηκε τις θρησκείες των λαών που νικούσε. Υπό την αιγίδα του λαβάρου «Εν τούτω Νίκα» δημιουργήθηκε η μακροβιότερη αυτοκρατορία του δυτικού κόσμου. «Για του Χριστού τη πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία» αγωνίστηκαν οι έλληνες του ’21 και η θρησκεία ήταν αυτή που συνέβαλλε αποφασιστικά στη διατήρηση των δεσμών του έθνους. Απανταχού της γης οι έλληνες, το πρώτο που κτίζουν είναι εκκλησία , για να στεγάσουν τη σχέση τους με τη πατρίδα και τα πρόσωπα που άφησαν στη πατρώα γη. Με τη Παναγία ως οδηγό δημιούργησαν το έπος του ’40. Και είδαμε τη τραγική κατάληξη όσων αθέων προσπάθησαν να επιβληθούν με τη βία στον ελληνικό λαό.
  Που διαπίστωσες μισαλλοδοξία και φανατισμό σε μια θρησκεία που διδάσκει «Αγαπάτε αλλήλους» και προσκαλλεί με «όποιος θέλει οπίσω μου ελθείν» ; Ξερω, θα αναφερθείς στις ελάχιστες λανθασμένες απόψεις ατόμων , αλλά αυτές δεν αφορούν τη θρησκεία αλλά τα άτομα που προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τη δύναμή της. Ο ιδιάζων φασισμός που εκδήλωσες , μη αποδεχόμενος τα πιστεύω των άλλων, καταμαρτυρεί την ακινησία του πνεύματός σου. Τέλος πάντων, το άρθρο αναφέρονταν στις αρχαιρεσίες του τοπικού συλλόγου. Ο απερχόμενος πρόεδρος, αμφανισθείς ξαφνικά στο σύλλογο, απεκάλυψε σύντομα τον επιδιωκόμενο σκοπό του και παρά τις πολλές δράσεις του δεν επανεκλέγει, ακριβώς για τις αποκαλυφθείσεες προθέσεις του. Διαφορετικά, αν η προσφορά του ΄ταν ανιδιοτελής, θα έπρεπε να εκλεγεί άνευ αντιπάλου. Ευτυχώς, επεκράτησε η λογική και η αγάπη ορισμένων για το τόπο που γεννήθηκαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εις την γενικήν συνέλευσιν κριτήριον ετέθει η θρησκευτική πίστις του εκάστου. Εζητήθει τοις μέλοις όπως αποδείξουσι την πίστην των δια της δια εβδομαδιαίας αιμοδοσίας των.
  Τις έθεσε έτερον κριτήριο, ήτοι την ομοφυλοφιλίαν, παράπτωμα κολάσιμον παρότι κρυπτόν. Εζητήθει τοις μέλοις όπως αποδείξουσι την ανδρικήν τους ικανότητα δια της εβδομαδιαίας συνεύρευσης μετά του άλλου φύλλου παρουσία επιτετραμμένων δια τον σκοπό αυτό μελών.
  Ετερον μέλος έθεσε κριτήριον το φίλαθλον πνέυμα και με προτίμησιν την πίστην εις τον Ολυμπιακόν. Εζητήθει τοις μέλοις όπως αποδείξουσι την πίστην των δια της προσφοράς ενός πέναλτι εβδομαδιαίως.
  Μετά ταύτα ανεκυρήχθει η έναρξις της δια ψήφου ανάδειξις νέου επιτελείου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. προς ανώνυμο 6.12
  Κλασικός γραφικός τύπος νεοέλληνα-θολοκουλτουριαραιου, που μη έχοντας επιχειρήματα, προσπαθεί να ευτελίσει το αποτελεσμα των εκλογών και μη αποδεχομενος το γεγονός οτι δεν ψηφίστηκε είτε ο ίδιος είτε καποιος "εκλεκτός" του, στον οποίο μπορεί να είχε καποια υποχρέωση ή συμφέρον να βγει, ειρωνεύεται και χλευάζει το αποτέλεσμα. Παρακαλω μην ασχολείστε με ανύπαρκτους και τυπακια "τάχα" και "δήθεν" προοδευτικά και δημοκρατικά σαν τους παραπάνω σχολιαστές. Ευχομαι το νέο Δ.Σ. να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τους σκοπούς του συλλόγου και όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτό να στηρίξουν τον σύλλογο. Οι υπόλοιποι...ξυδακι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Παρακαλούνται οι ανιστόρητοι, να μην διαβάζουν μόνο την Ρεπούση και τους "συνωστισμούς" της, ας διαβασουν, έγκριτους και πραγματικούς ιστορικούς όπως Παπαρρηγόπουλος κτλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Παρακαλούνται όλοι ως εκ των παραπάνω σχολιαστών, αποφάσισαν να βγάλουν την χολή τους μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του συλλόγου, να μας κάνουν την χάρη και να μην ασχολούνται με τον σύλλογο γιατί δείχνουν με τη στάση τους οτι δεν θέλουν το καλό του συλλόγου, αλλά τους νοιάζει το προσωπικό συμφέρον και ιδιοτελείς σκοποί. Τέτοια άτομα δεν τα χρειάζεται ο σύλλογος και πολύ περισσότερο ο τόπος μας.
  Ας μείνουν μέσα στη μίζερη ζωή τους και να τρώνε τα ρούχα τους για το αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία στο Σύλλογο και το εργο του. Χρειάζεται όλοι μαζί να τον βοηθήσουμε και να τον στηρίξουμε και όχι να τον πολέμαμε και να αναλωνόμαστε σε κόντρες και κουτσομπολιά.
  Δυστυχώς για μερικούς, όσο μορφωμένους και "κάποιους" να παριστάνουν τους εαυτούς τους, δεν λένε να ξεφύγουν με τίποτα από την κακώς εννοούμενη "χωριατίλα" που τους χαρακτηρίζει και αρέσκονται στο να προσβάλλουν και να διβάλουν τους άλλους, δείχνοντας τάχα το επίπεδό τους.
  Καλά Χριστούγεννα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και δεν κατοικούν στη Βόνιτσα...τα κομπλεξικά φίλε μου!Απέναντι...

   Διαγραφή
 13. Υπομονή παιδιά,θα δείτε πολλά ακόμη..έρχονται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Δυστυχώς για μερικούς, όσο μορφωμένους και "κάποιους" να παριστάνουν τους εαυτούς τους, δεν λένε να ξεφύγουν με τίποτα από την κακώς εννοούμενη "χωριατίλα" που τους χαρακτηρίζει και αρέσκονται στο να προσβάλλουν και να διβάλουν τους άλλους, δείχνοντας τάχα το επίπεδό τους.

  Αυτά γράφει κάποιος του συλλόγου. Πέταξαν την Χωριατίλα. Οι γαλαζοαίματοι της Βόνιτσας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Και εις αλλα, με υγεια....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Προς ανώνυμο 11.46...
  Προφανώς είχες την μύγα φιλαράκο... δεν υπάρχουν γαλαζοαίματοι φίλε...Υπαρχουν μονο Βονιτσανοι που αγαπάνε τον τόπο τους και δεν εχει κανείς το δικαιωμα να απαιτεί η να διεκδικει πιστοποιητικά αγάπης του τόπου του από καποιον, είτε αυτός κατοικεί μόνιμα στην Βονιτσα, είτε όχι. Καλα έκανες και αντέγραψες το σχετικό κείμενο απο σχόλιο του αναγνωστη και οχι μονο μια μεμονωμένη φραση, αλλα δυστυχώς παλι δεν κατάλαβες το πνεύμα του κειμενου και σου συστήνω να το ξαναδιαβασεις. Ο σχολιαστής προφανως αναφέρεται στην κακώς εννοούμενη χωριατιλα, δηλαδη να στο κανω πιο λιανα που λεμε και στη Βόνιτσα, εννοεί την φαγωμαρα, την γκρινια και τις κατινιές, τις προσβολές και τις ειρωνείες, που ακολουθούν ως τακτικη επικοινωνιας, καποια τάχα μορφωμένα και ευγενη ατομα, όταν δεν έχουν επιχειρήματα και προσπαθούν να προσβάλλουν τρίτους και μάλιστα καλυμμένοι πισω από την ανωνυμία του blog. Διάβασε την αλληλουχία των μηνυμάτων-σχολίων και θα καταλαβεις. Προφανώς δεν το έκανες γιατι "κλειδωσες" στην λεξη "χωριατιλα".
  Ελπίζω μετά από αυτη την μικρή ανάλυση να καταλάβες σε ποια συγκεκριμένα άτομα αναφέρεται κατά τη γνώμη μου ο σχολιαστής και μην "τσιμπας".
  Καλη επιτυχία στον σύλλογο. Ολοι οι Βονιτσανοι που πραγματικα αγαπαμε τον τόπο μας, πρεπει να τον στηρίξουμε και να κοιτάξουμε το μέλλον. Οι υπολοιποι ας ασχοληθούν με τις γκρίνιες και την φαγωμαρα μεταξύ τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Όταν θεωρούμαι κάτι τσιφλίκι μας και θέλουμε να το έχουμε μια ζωή υπό την διεύθυνση μας,μην περιμένουμε το μέλλον να είναι άριστο για όλους μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ....."Στο επίκεντρο βρέθηκε  ο απερχόμενος πρόεδρος Διονύσης Χόρτης στον οποίο ασκήθηκε σφοδρή κριτική με φανατισμό, πατροπαράδοτες αντιλήψεις και θρησκευτική μισαλλοδοξία".....καλά εσείς εκει στην "συντακτική ομάδα" του blog θα μας τρελανετε, από πού και ως που ρε παιδιά της συντακτικής ομάδας, οι "πατροπαραδοτες αντιλήψεις" έχουν αποκτήσει αρνητικη χροιά και εσείς τις τοποθετείτε ανάμεσα στον φανατισμό και την θρησκευτική μισαλλοδοξία ;;; Εντάξει, καταλαβαίνω οτι μπορεί για κάποιους να ειναι δυσκολοχωνευτο το αποτελεσμα των εκλογών, αλλα μην εκτίθεστε. Κανετε μια σεβαστή προσπαθεία ενημερωσης, αλλα λόγο προσοχή στο πώς και τι γράφετε κάθε φορά. Έτσι απλα για να μην εκτίθεστε.
  Φιλικα, ένας καθημερινός αναγνώστης σας.
  Καλα Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάθε να διαβάζεις δημοσιογραφικά το κείμενο...

   Διαγραφή
 19. Παρακαλώ το νέο ΔΣ να πληροφορηθεί από το Δήμο , πόσα χρήματα πλήρωσαν οι Δημότες για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού.Μετά με ανακοίνωση να ενημερώσει τους Δημότες.
  Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας. Καλές Γιορτές και Χρόνια πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Σαν εκλεγμένο μέλος της τωρινής και της προηγούμενης ελεγκτικής επιτροπής, των εκλογικών διαδικασιών του συλλόγου μας -των εν Αθήναις Βονιτσάνων- θεωρώ την εκλογική διαδικασία της 20-12- 2015 - ΑΚΥΡΗ- γιατί δεν τηρήθηκαν, οι προβλεπόμενοι απ το καταστατικό όροι.
  1) Πολιτικοποιήθηκαν από ένα κόμμα (το ίδιο που διέλυσε τον σύλλογο και το 1980)
  2) Συμμετείχαν άτομα καθοδηγούμενα, που σπάνια εμφανίζονται στο σύλλογο και δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό.
  3) Πολλοί δεν είναι εγγεγραμμένοι, ούτε στους καταλόγους μας.
  4) Δεν πληρώνουν τις εισφορές τους.
  5) Δεν πλήρωσαν για τη συμμετοχή τους, στην εκλογική διαδικασία.
  6) Πήραν χαρτί έξω απ την εκλογική αίθουσα, να ψηφίσουν ορισμένα άτομα, για να μην διασκορπιστούν οι ψήφοι τους.
  7) Οι εκλογές έγιναν πρόωρα, γιατί αρκετούς καθώς έλεγαν δημόσια, τους ενοχλούσε το θρησκευτικό πιστεύω, του καταξιωμένου προέδρου μας. Αυτό το χρησιμοποίησαν σαν πρόσχημα, για να περάσει ο σύλλογος στα χέρια τους και να πάρουν τα εύσημα απ το κόμμα τους, που διαλύεται.
  8) Μας απείλησαν με μηνύσεις, αν αναφέρουμε ονόματα.
  Όταν ο Πάτερ-Κοσμάς ο Αιτωλός, μετά την περιοδεία του στο Ξηρόμερο, και κατάκοπος, αποκοιμήθηκε στη Βρυσούλα κάτω από ένα πλάτανο, του κλέψανε τα παπούτσια και αποφάνθηκε
  -Ευλογημένος τόπος, καταραμένοι οι άνθρωποι.
  Είμαστε μνησίκακοι, ζηλόφθονες και μισαλλόδοξοι.
  Δεν θέλουμε την προκοπή του άλλου, αλλά ούτε και του τόπου μας.
  Αυτοί ήμαστε.
  Γ. Μπελεσιώτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. μαζέψτε λίγη αγάπη για τη Βόνιτσα! Σας έπεσε από το τσουβάλι!
  Βονιτσάνος είναι αυτός που δουλεύει και ζει στη Βόνιτσα...
  Που αγοράζει απο τη Βόνιτσα...
  που κυκλοφορεί και στηρίζει στη Βόνιτσα !
  Που παλεύει στη Βόνιτσα...
  Που μένει απλήρωτος , αλλά τρέχει στο χωράφι του στη Βόνιτσα..για να ζήσει από τη Βόνιτσα και να προσφέρει ξανά απ την αρχή στη Βόνιτσα...
  Μη μας ξευτελίζετε! Τι μας νοιάζει εμάς τι ψηφίζει ο καθένας , σε ποιον κάνει το σταυρό του ο καθένας , τι κάνει όταν η πόρτα κλείσει του καθένα!
  Η Βόνιτσα είναι ένα σπίτι με πόρτα ανοιχτή! Μη μας κλείνετε τις πόρτες..Κόσμο περιμένουμε για να ζήσουμε και μεις!
  ΑΡΚΕΤΑ!
  Τις διαφορές σας στο τηλέφωνο! Όχι σε δημόσια μπλογκ
  Χαλάτε την εικόνα του τόπου μας!
  ΦΤΑΝΕΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, αφού τον φέρατε σαν παράδειγμα, μαρτύρησε στα χέρια των Τούρκων και αγωνίστηκε για την διάδοση του Ευαγγελίου! Ο κυριος Χόρτης και η οργάνωση στην οποία ανήκει είναι πολέμιοι της Ορθοδοξίας και της πατρίδας! Αν σας εκφράζει και το θεωρείτε καύχημά σας να εκπροσωπεί τους Βονιτσάνους, τότε τι να πει κανείς;;; Να τον χαίρεστε! Χαρακτηριστικό των μεγάλων αντρών είναι να παραδέχονται ακόμη και την ήττα τους αλλά και να αποχωρούν όταν βλέπουν ότι η παρουσία τους προκαλεί διχασμό! Φαίνεται όμως ότι είναι τόσο δεμένος με την καρέκλα που δε λέει να την αφήσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο