Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να συγκαλέσει αμέσως το ΔΣ σε έκτακτη συνεδρίαση για ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ!

    Μετά την  απόφαση της Αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων νήσων για την μεταφορά από τον  Πύργο και το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, 4.500 τόνων σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, ο Κώστας Τριαντακωνσταντής Καλεί το Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας  κ. Αποστολάκη να συγκαλέσει αμέσως το Δημοτικό Συμβούλιο  σε έκτακτη συνεδρίαση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Αύριο Παρασκευή 18-12-2015  θα δημοσιεύσουμε έγγραφο που αφορά τη λειτουργία του ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας Αιτ/νιας στη θέση "Κακοπετριά" της ΔΕ Παλαίρου, Δ Ακτίου-Βόνιτσας.
    Μία ακόμη δικαίωση του αγώνα. Ευχαριστώ από καρδιάς την ενημερωτική ιστοσελίδα.
     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να συγκαλέσει αμέσως το ΔΣ σε έκτακτη συνεδρίαση.
    Καλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους και κυρίως τους Δημοτικούς Συμβούλους της Παλαίρου να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
     Όταν γράφαμε ότι άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου για τη μετατροπή του τόπου μας σε σκουπιδότοπο μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας τα γνωστά χαλκεία παραπληροφόρησης μας χαρακτηρίζανε λαϊκιστές.
Τώρα τι έχουν, να πουν στους Δημότες;




Κώστας Θ.
Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

1 σχόλιο:

  1. Τα σκουπιδια ερχονται ασταματητα στην ζαβερδα,τα αποβλητα του μυτικα πανε βονιτσα,το δημοτικο καφενειο στην παραλια ζαβερδας και φετος κλειστο.Αντιπολιτευση υπαρχει αφου ο δημαρχος περι αλλων τυρβάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο