Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Όμορφη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Κωνωπίνα





     Μέσα σε όμορφο και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην Κωνωπίνα την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.00, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώθηκε,  από το Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Κωνωπίνας,  και τα παιδάκια του χορευτικού τμήματος του χωριού, σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου.
      Με μπόλικη φαντασία πολλή αγάπη, περίσσια ζεστασιά και μεράκι οι διοργανωτές, κατάφεραν να δημιουργήσουν μία τέλεια εορταστική ατμόσφαιρα, αντάξια των ημερών, που χαροποίησε ιδιαίτερα όλους τους παρευρισκομένους............



  Οι χωριανοί που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, έχουν να λένε ότι πέρασαν ένα ευχάριστο  Κυριακάτικο απόγευμα, ανάπαυλα στην μουντή  καθημερινότητά τους, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή τους, για την προσπάθεια των συντελεστών της  εκδήλωσης.  
    Στο εορταστικό κομμάτι, όλα άγγιξαν την τελειότητα. Η γυναικεία  φαντασία στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, τα καθιερωμένα γλυκίσματα και η απλόχερη αγάπη, ανάγκασαν ακόμη και τον Αη Βασίλη να έλθει πρώιμα, για να μην χάσει την ευκαιρία, και να παραστεί κ’ αυτός στη γιορτή, μοιράζοντας νωρίτερα στα παιδιά συμβολικά δωράκια κατά το έθιμο των ημερών.
     Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε εκ μέρους του Γυναικείου Τμήματος του Συλλόγου, η  χοροδιδασκάλισσα κα Αθανασία Κάτρη – Μπαλάφα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου  κ. Βασίλης Σκούρτας απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχόμενος Καλές Γιορτές σ’ όλους τους Κωνωπινιωτες
   Τα παιδάκια του χορευτικού χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας και  απήγγειλαν χριστουγεννιάτικα ποιήματα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
      Την εκδήλωση τίμησαν με  την παρουσία τους ο εφημέριος του χωριού μας κ. Δημήτριος Χαμαλέτσος, ο Πρόεδρος του χωριού κ. Χρήστος Τίγκας η Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας κα Βέμη – Καρέλου Αθηνά και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Σωκράτης Κωστακιώτης.
      Η όμορφη αυτή εκδήλωση, προσθέτει μία ξέχωρη πολιτιστική δυναμική, στη  γενέτειράς μας, που  φέρνει ανάταση,  δίνοντας πνοή και ερείσματα  για να  επανέλθει το χωριό μας, σε τροχιά προόδου και προκοπής !   
    Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και του χρόνου με υγεία…

http://konopinanews.blogspot.gr/

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες.....
 





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο