Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΤΟΥΝΑ: Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές της ΝΔ







Παράταση μιας ώρας

       Με ικανοποιητική ροή ψηφοφόρων και χωρίς προβλήματα διεξάγονται από το πρωί οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Κατούνα και στον πρώην δήμο Μεδεώνος. 
    Τόπος της εκλογικής διαδικασίας, που θα ολοκληρωθεί είναι η αίθουσα συνεδριάσεων του πρωην Δημαρχείου Μεδεώνος. 
    Επειδή η συμμετοχή ξεπερνά κάθε προσδοκία στην ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που έκανε την ΚΕΦΕ να ανακοινώσει την παράταση της διαδικασίας κατά μία ώρα, δηλαδή οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:00.
     Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης ανακοίνωσε την Παράταση μιας ώρας και ο  ίδιος απέδωσε την πρόθεση αυτή της ΚΕΦΕ στη μεγάλη συμμετοχή, καθώς και στις ουρές που σχηματίζονται λόγω της διαδικασίας καταγραφής των ψηφοφόρων...........



     Ο κ. Τραγάκης ευχαρίστησε τους οπαδούς και φίλους της ΝΔ «που μαζικά και συγκινητικά» προσέρχονται στις κάλπες για να τιμήσουν τη δημοκρατία και να ασκήσουν το δικαίωμά τους να ψηφίσουν για τον πρόεδρο της ΝΔ.
     Σύμφωνα με τα στοιχεία της Συγγρού, από τις 07:00 έως τις 15:00 ψήφισαν περί τους 225.000 πολίτες, κάτι που στους επιτελείς της παράταξης εμπνέει αισιοδοξία για τον τελικό αριθμό ψηφοφόρων.
    Αρχικός στόχος ήταν η συμμετοχή να φθάσει τις 300.000 ψηφοφόρους, ωστόσο ο ρυθμός συμμετοχής που καταγράφεται ανεβάζει το στόχο ακόμη υψηλότερα.
     Ενδεικτικό είναι ότι από νωρίς στα περισσότερα από τα 1.200 εκλογικά κέντρα σχηματίζονται ουρές πολιτών, που περιμένουν να ψηφίσουν. Η σχετική καθυστέρηση που παρατηρείται στα εκλογικά κέντρα σχετίζεται με τη διαδικασία καταγραφής των ψηφοφόρων, προκειμένου να μην υπάρξουν διπλοψηφίες.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο