Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Βαρούχας: «Κάνει επιθετικό φάουλ ο Ιντέγε στο Χαντάκια και στο Κυριακίδη, έπρεπε να αποβληθεί ο Τσόρι»

   Όσο για την καθοριστική φάση, όπου ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κυριακίδη, ο Βαρούχας ανέφερε πως αρχικά ο Ιντέγε κάνει φάουλ στον Χαντάκια, ενώ στη συνέχεια έκανε επιθετικό φάουλ και στον γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου. Έτσι, λοιπόν, ήταν λανθασμένη η απόφασή του. 

   Τις επίμαχες φάσεις στο Καραϊσκάκη ανέλυσε στην εκπομπή «KICK OFF» ο Παναγιώτης Βαρούχας.
    Σε πολλά λάθη υπέπεσε ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό, Ιωάννης Παπαδόπουλος που αφορούν τόσο τον πειθαρχικό του έλεγχο, όσο και τις υποδείξεις του, όπως έκρινε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «KICK OFF».
    Σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας, στη φάση που ο Τσόρι Ντομίνγκες δέχεται την κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι, έπρεπε να δει και δεύτερη κίτρινη, καθώς ο παίκτης του Ολυμπιακού προσπαθεί να κατεβάσει το χέρι του διαιτητή, Παπαδόπουλου....



  Σε ό,τι αφορά τη φάση που ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού βλέπει την κόκκινη κάρτα, ο Ιντέγε που εμπλέκεται στη φάση έχει κάνει αρχικά επιθετικό φάουλ στον Χαντάκια και στη συνέχεια με τη φόρα που έχει πάρει, κάνει επιθετικό φάουλ και στον γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου.
Τέλος, για τη φάση του πέναλτι στον Καμπιάσο, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα πρόκειται για μια σωστή υπόδειξη του Παπαδόπουλου.
Ο Ιντέγε εδω αρχικά κάνει επιθετικό φάουλ στον Χαντάκια και στη συνέχεια με τη φόρα που έχει πάρει, κάνει επιθετικό φάουλ και στον γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου.

http://www.sport-fm.gr
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο