Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Νίκησε στο ντέρμπι ο Αίολος την ΑΕΛάρισας με 69-57 (ΦΩΤΟ: Make Art Astakos)





       Ήταν δεδομένο πως μετά το τέλος της 10ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής η κορυφή θα χωρούσε μόνο έναν. Αυτός ήταν ο Αίολος Αστακού, που έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΛ με 69-57 και παρέμεινε αήττητος με 10 ροζ φύλλα σε ισάριθμα παιχνίδια.
     Ο Μιχάλης Κουταλιανός είχε προετοιμάσει τους παίκτες του ιδανικά και παρά την αστοχία στην επίθεση, η εξαιρετική αμυντική λειτουργία ήταν αυτή που καθόρισε ουσιαστικά την τελική έκβαση του μεγάλου ντέρμπι.
     Το κλειστό της Βόνιτσας γέμισε για ένα ακόμη παιχνίδι και η ομάδα μας πήρε την απαραίτητη ώθηση από τον κόσμο της για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.....



  Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αρχικά με 9-11, όμως όσο περνούσε η ώρα ο Αίολος έλεγχε τον ρυθμό και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +4 (20-16), ενώ η ανάπαυλα του ημιχρόνου τον βρήκε στο +9 (38-29). 
   Η διαφορά άρχισε σταδιακά να παγιώνεται σε διψήφια επίπεδα και όλα πήραν το δρόμο τους... Η ΑΕΛ προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με ανατροπή και το σημαντικό είναι και η τελική διαφορά του +12, η οποία θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη.
      Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Βασίλης Κιτσούλης και Γιώργος Μπρόζος με 15 πόντους, έκαστος, ο Άλκης Παππάς είχε 14 και ο Τάσος Χαρισμίδης 12. Όσοι πάτησαν, πάντως, παρκέ είχαν προσήλωση στην άμυνα και καθαρό μυαλό, στοιχεία που μέτρησαν σημαντικά στην κατάκτηση της νίκης.
   Βέβαια, παρά το θετικό αποτέλεσμα κανένας δεν πετάει στα σύννεφα. Άπαντες παραμένουν προσγειωμένοι και ετοιμάζονται για δύσκολη συνέχεια, γνωρίζοντας πως το πρωτάθλημα δεν τελειώνει από τον πρώτο γύρο.

Αίολος Αστακού-ΑΕΛ 69-57
Διαιτητές: Παναγιώτου, Τσούνας.
Δεκάλεπτα: 20-16, 38-29, 55-43, 69-57.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Κουταλιανος): Μπρόζος 15 (3), Μπεκατώρος, Παππάς 14 (1), Κατσαρές 7 (1), Θανόπουλος, Κακλαμάνος 2, Κιτσούλης 15 (1), Καλατζής, Χαρισμίδης 12, Λυμπάρης 4, Μακρής

Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ (Παπαδόπουλος): Τζήμας, Αθανασόπουλος 2, Σαριμπαλίδης 6 (2), Παπαϊωάννου, Τσούτσος 10, Κουτίνας 10 (2), Κονδυλόπουλος, Μαλτέσιος 13, Παπανικολάου 6, Πολίτης 8 (1), Παπακώστας 2, Φιλιππόπουλος.

http://www.aiolosastakou.gr/

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΙΚΟ
    Ο Γιατρός και π. δήμαρχος Αστακού Π. Στάικος ήταν παρών στο γήπεδο, παρέα με τον τ. Λυκειάρχη Νώντα Νικάκη και έγραψε για τον θρίαμβο του Αίολου: 

Από τον Θρίαμβο της ΟΜΑΔΑΣ της καρδιάς μας!!!!
Της αγαπημένης μας ομάδας Μπάσκετ τον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ!!!! 
   Ο οποίος πέρασε σαν σίφουνας και σκόρπισε την πολύ δυνατή ομάδα της Λάρισας, με το ταμπλό στην λήξη να γράφει 69-57.!!!!
    Θερμά συγχαρητήρια στους παίχτες, στον προπονητή και προπαντός στον φίλο Πρόεδρο του ΑΙΟΛΟΥ και Αντιδήμαρχο Αποστόλη Πανταζή, ο οποίος με αυτή την ομάδα αποτελεί τον καλύτερο διαφημιστή για τον Αστακό.!!!! 
Και τώρα φουλ για Α2!!!


























































13 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την νίκη . Αλλά ρε κόουτς του Κακλαμάνου δεν του βγαίνανε τα σουτ θα πείραζε να δοκιμάσεις και τον Καλισώρα ; Εμείς οι Αστακιώτες ,χρόνια θεατές του αθλήματος, ξέρουμε ότι ο Αλέκος είναι αρκετά εύστοχος . Είναι άσχημο να απαξιώνεις με αυτό τον τρόπο τον Αστακό και τα παιδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου εχει την ανοχη της διοικησης φιλε τις 2:51 καλα κανει....κακη ημερα του κακλαμανου μπορει να του εβγαινε του καλισωρα αλλα τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει δικιο ο 2:51 γιατι ο καλισωρας δεν εχει μανατζερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Arxisate pali ta idia pali kapsate perisi ton Sourla tora pate na kapsete kai ton Kalisora telika to mono pou sas endiaferei einai i indtrika kai oxi n omada Eleos min arxisete pali den sas ftei se tipota o Alekos mia xara einai i omada kai to klima einai aristo Thelete tin omada sto topiko gia na trogeste mesa stin aniparksiasas den antexete na tin vlepete psila exete sinithisi sta patomata propersi eftege o thanos perisi o voyrvas tora ftasate sto simeio na peite gia ton Niko eleos einai ierosilia exoyme proponiti A1 paiktes A1 kai A2 telika ti thelete














    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλακειες λες 11:49 δεν καταλαβα οι αληθειες ειναι πικρες ....ολοι ασχολουνται με τον αιολο τωρα μυριστηκαν χρημα και ειδικα οι τοπικοι παραγοντες που οπως ειδα ηρθαν και μεγαλοι.... απο την γειτονια χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε ασχετε με το μπασκετ ποιος εκαψε τον σουρλα και παει να καψει και τον καλισωρα καθισε στην εξεδρα με τους κυριους που αφοσιωθηκαν ξαφνικα στο μπασκετ και τις κυριες των κυριων που ξαφνικα εγιναν και αυτες μπασκετικες ....και μην σχολιαζεις τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε 2.51 αστοχος ο σχολιασμος διοτι δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.Περυσι Σταμοπουλος ,Σουρλας τωρα Κακλαμανος.Οι μεγαλοι αρχηγοι σταματουν ακομη και εαν δεν το θελουν οι προπονητες π.χ Διαμαντιδης.Ανοιξε λοιπον τον δρομο για τον Δουρουκη ο προεδρος καπου θα σε βολεψει.Δεν αγαπατε ετσι την ομαδα σταματηστε να βγαζετε χολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε 2.51 βγαζεις χολη.Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης των παιχτων.Απλα περυσι χολη για Σταμοπουλο ,Σουρλα και τωρα Κακλαμανο.Οι γνωστοι αγνωστοι συνεχιζουν το ιδιο εργο διοτι ετσι εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους θελοντας στην ουσια να βλαψουν την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Β' Εθνικη οι ιδιοι προπονητες κρινανε για επιλογες τον Βουρνα γιατι η ομαδα ηταν δευτερη.Τωρα που ειναι ΠΡΩΤΗ παλι τα ιδια ατομα κανο υν κριτικη.Προεδρε τους ξερεις τελειωσε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΕ ΤΟΝ 11:49 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΥΡΕΠΕΣΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ .....ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΛΥΧΝΟΣ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ.......Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΤΥΛ,ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ
    ΦΙΝΕΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστα φιλε σαν το ζακετακια κανενας...αξεχαστος πολυ δυνατος παραγοντας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο