Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Τα «ξωτικά» του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου… εν δράσει

      Μια θαυμάσια εκδήλωση για τα «ξωτικά» του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, οργανώθηκε από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.
       Ενενήντα περίπου μαθητές το Σάββατο 28-11-2015 και αρκετοί γονείς, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου να συμμετάσχουν στην πρώτη δράση του συλλόγου και να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Με τη βοήθεια των μελών του διοικητικού συμβουλίου τα παιδιά ασχολήθηκαν με την κατασκευή χριστουγεννιάτικων καρτών, ζωγραφική, face painting, καθώς και άλλες χειροτεχνίες............



   Αυτή η εκδήλωση όμως δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν είχαμε την ευγενική χορηγία των βιβλιοπωλείων:  Αλφάβητο, Κιβωτός, Κοσσόβα , Κύβος , Μελάνι  και  Σελίδες τα οποία με μεγάλη χαρά προσέφεραν χαρτόνια , κόλλες και τα άλλα υλικά που χρειάστηκαν για την ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση των παιδιών και τα οποία ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε Καλά και Δημιουργικά Χριστούγεννα.
Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς και τους μαθητές που συμμετείχαν στη δραστηριότητα αυτή η οποία είναι η πρώτη μιας σειράς δράσεων  θα ακολουθήσουν.

Με  εκτίμηση
Το  Διοικητικό Συμβούλιο  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο