Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

2.500€ θα κοστίσει η Γιορτή Τσιγαρίδας στις Φυτείες στο ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου

        Δημοσιεύθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια του ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου η απόφαση υπ' αριθμ. 93 / 2015 με θέμα: «ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΤΕΙΩΝ ‘ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ», η οποία περιλαμβάνει τα ποσά που θα δαπανήσει ο Δήμος για τη διοργάνωση της Γιορτής Τσιγαρίδας. 
    Έτσι, για εφέτος, ο Δήμος Ξηρομέρου αποφάσισε  στη χθεσινή  Έκτακτη και  Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Διοικητικού  Συμβουλίου, του Ν.Π.Δ.Δ. "Πολιτισμός Περιβάλλον, Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου", ομόφωνα την συνδιοργάνωση της γιορτής Τσιγαρίδας με τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Φυτειών «Ακαρνανικό Φώς» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  26 Δεκεμβρίου 2015 και ενέκρινε για το σκοπό αυτό πίστωση 2.500 ευρώ……… 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ……………








http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/

7 σχόλια:

  1. Τοσα λεφτα για το τίποτα. Για φανφαρες.το βρηκαμε τωρα και κάνουμε γιορτή τσιγαριδας, σουβλημα και δεν ξερω τι αλλο θα βρουν. Να δωσουν αυτα τα χρήματα σε οικογενειες που εχουν αναγκη απο οικονομικη στήριξη και μαλιστα τωρα εν οψει εορτων η αναγκη τους θα είναι μεγαλύτερη. Πολλοι συνανθρωποι μας δεν εχουν ουτε τα απαραίτητα για να ζησουν.μη σπαταλαται χρήματα σε τέτοιου ειδοτς γιορτες και βλακειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεφτά για τσιγαριδες έχετε και φουμαρα για τα σφάγια δεν έχετε δεν τρέπεσται λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα λιγδωσει το εντερακι σας, και δεν σας αρέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω απολυτα με τον αναγνωστη 12''14μ.μ.Υπαρχουν αρκετες οικογενειες στα χωρια του ξηρομερου που εχουν αναγκη οικονομικης στηριξης και γενικα σε ολη την χωρα εννοειται.Να σταματησουν ολα αυτα τα εξοδα που γινονται για αναπαραστασεις εθιμων χορους σε πλατειες,φερνοντας μαλιστα φιρμες,και δεν ξερω ποσα λεφτα τους κοστιζουν,πινοντας μπυρες και ουισκι μεχρη το πρωι,τη στιγμη που εκει κοντα να υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν να παρουν ουτε μια τσιχλα που λεει ο λογος στο παιδι τους.Και κατα τα αλλα παρουσιαζουν πολιτιστικη βραδια....Πριν καποια χρονια ηταν ολοι σε καλυτερη μοιρα,δυστυχως οι εποχες αλλαξαν. Τωρα ολοι αυτοι που ασχολονται με συλλογους,οι εκπροσωποι του δημου,πρεπει να δωσουν προτεραιοτητα και να συμπαρασταθουν στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩ ΜΑΣ... Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΜΕΝΑ!!!!!!ΚΥΡΙΟΙ ,ΚΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ,!!!!!ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ !!!!!!!ΓΙΑΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρακι δεν έχει ο κωλος μας, ζουμπουλια θέλει η βούρτσα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφου υπαρχει δυνατοτητα να πιστωνετε κωδικος για τη γιορτη καλως που γινετε.Δεν μου λες φιλε που εγραψες παραπανω οτι να πανε τα λεφτα σαυτους που δεν εχουν σου απαντω ποιοι ειναι αυτοι που δεν εχουν;αυτοι που εχουν μαγαζια αλλα ειναι ιδιοκτησιας του πατερα τους κ στο κρατος φενοντε αποροι;δυστυχως στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο