Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Β΄ΤΟΠΙΚΟ: Δεν κατεβαίνει η ΑΕ Χρυσοβίτσας στον αγώνα με τον Ηρακλή Αστακού

       Δεν κατεβαίνει η ΑΕ Χρυσοβίτσας στον αγώνα με τον Ηρακλή Αστακού την Κυριακή, με αποτέλεσμα η ομάδα του Αστακού να κερδίζει τον αγώνα, στα χαρτιά.
       Η ΑΕ Χρυσοβίτσας είχε πολλές τιμωρίες και απουσίες παικτών και αναγκάστηκε αυτή την αγωνιστική να μην κατεβεί. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική αποβλήθηκαν και τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Αιτ/νίας με βαριές ποινές, ως εξής: ΖΟΡΜΠΑΣ ΒΗΣ. (1), ΖΟΡΜΠΑΣ ΗΡ. (4), ΖΟΡΜΠΑΣ ΣΠ. (8), και ΖΟΡΜΠΑΣ ΣΠ. (4).
       Επίσης εξελίξεις είχαμε και στα διοικητικά στην ΑΕ Χρυσοβίτσας μιας και ο Πρόεδρος Δημήτρης Παύλου παραιτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες για λόγους υγείας και ανέλαβε νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Κ. Μούρκας, ο οποίος προσπαθεί να συσπειρώσει γύρω του όλους τους παίκτες και παράγοντες για ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας. 
       Δείτε το Έγγραφο με το οποίο ενημερώνει η ΕΠΣ Αιτ/νίας,  ότι δεν θα κατέβει στον αγώνα με τον Ηρακλή Αστακού η ΑΕ Χρυσοβίτσας..........



ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΠΡΟΣ: Το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΣΤΑΚΟΣ

Κύριε Πρόεδρε,
    Σας γνωρίζουμε ότι το σωματείο ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ, με το από 14-10-2015 έγγραφό του, παραιτήθηκε από τον αγώνα του πρωταθλήματος Β’  κατηγορίας με το σωματείο σας.
     Ως εκ τούτου, ο προγραμματισμένος αγώνας της 17-10-2015 ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, για το πρωτάθλημα Β’  κατηγορίας, δεν θα διεξαχθεί.-

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ         ΓΕΩΡ. ΛΑΓΟΥΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο