Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Νέος Πρόεδρος και με τη... βούλα ο Χρήστος Χασακής, στη δημοτική κοινότητα Βόνιτσας

         Είναι πλέον οριστικό και επίσημο ο Χρήστος Χασακής, αναλαμβάνει από αύριο 1 Νοεμβρίου 2015, πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βόνιτσας, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Κωνσταντίνο Κοψαλή. 
       O Κωνσταντίνος Κοψαλής ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του πριν πέντε ημέρες 26-10-2015 ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, περίπου δέκα τέσσερις (14) μήνες μετά την εκλογή του, ανήκε στον συνδυασμό του δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν πρώτος στις προτιμήσεις των κατοίκων της Βόνιτσας καθώς συγκέντρωσε 431 ψήφους.
    Την παραίτηση από τη θέση του προέδρου (παραμένει όμως μέλος του τοπικού συμβουλίου) την έκανε δεκτή ο δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης αντικαθιστώντας τον από τη θέση αυτή και το αξίωμα του προέδρου αναλαμβάνει με βάση τα όσα ορίζει ο Καλλικράτης, o πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος Χρήστος Χασακής  ο οποίος είχε πάρει 397 ψήφους........

 
      Ο 33χρόνος νέος πρόεδρος εκτός από τα κοινά ασχολείται ενεργά και με το ποδόσφαιρο αφού τίμησε τα χρώματα του Αμβρακικού Βόνιτσας και έχει αγωνιστεί στις ομάδες Τηλυκράτης Λευκάδας, στη Γ΄ Εθνική με την Θήβα, την Αναγέννηση Άρτας και στη Δ΄ Εθνική με ΠΑΣ Πρέβεζα, ΟΦ Ιεράπετρας, Κρανίδι, κ.α.

     Να σας θυμίσουμε ότι οι ψήφοι των υποψηφίων για το ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ με το συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» είχαν ως εξής:
1.-ΚΟΨΑΛΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΖΩΗΣ 431, 2.-ΧΑΣΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΖΩΗΣ 397, 3.-ΜΑΡΗΣ  ΦΩΤΙΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ 320, 4.-ΒΕΤΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 290, 5.-ΜΑΤΖΑΝΑ-ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 257, και 6.-ΝΤΑΡΔΗ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΣ 227.

Η απόφαση του Δημάρχου Γ. Αποστολάκη αναφέρει:


1 σχόλιο:

  1. Ενας νέος ανθρωπος που χαρακτηρίζεται από θέληση, ταχύτητα, οργάνωση και αισθάνεται το δίκιο του δημότη. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΗΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο