Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ: Δύσκολη νίκη με 2-0 επί του Α.Ο. Μοναστηρακίου

       Αγχωτική νίκη πήρε σήμερα το απόγευμα  ο γηπεδούχος Ακαρνανικός Φυτειών απέναντι στον μαχητικό ΑΟ Μοναστηρακίου με 2-0, για την 6η αγωνιστική της Β΄ΕΠΣ Αιτ/νίας.
      Οι γηπεδούχοι ήταν υποτονικοί και χωρίς σωστή ανάπτυξη, παρ' όλα αυτά, όμως, πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Από την πλευρά του, το Μοναστηράκι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ωστόσο ήταν αναποτελεσματικό και δεν κατάφερε να φύγει με βαθμολογικό κέρδος.
       Το σκορ άνοιξε στο 25΄ο Ζορμπάς με κεφαλιά μετά από κτύπημα κόρνερ και το 2-0 ήρθε  στο 74΄,  με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Τζουλιάνο....

 
Διαιτητές:   ΣΠΥΡΑΤΟΣ – ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ – ΛΑΘΥΡΗΣ

ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ: Λασπίτης, Σίμος, Τσιλίκης (72΄Ζαρκαδούλας), Τσάκαλος, Σίμος, Ζορμπάς, Τσιλίκας (75΄Καραλής), Γαλάνης, Καραπάνος, Τζουλιάνο, Παληγεώργος  (65΄Μπουρνάζος). 

ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ: Κατσαμπίρης, Μπρούμος, Φούρλης (65΄Τραυλός), Ζαχαράκης, Τόλης, Κουτρουλός, Καππές, Λιάκος, Πατσουρογιάννης (60΄Πανταζής), Παληογιάννης, Αρίδας.

Η ΦΩΤΟ είναι: Δήμος Τάγκας 

1 σχόλιο:

  1. όποιος θέλει να δεί μπάλα στην κατηγορία πρέπει να παρακολουθήσει τον Σωτήρη τον Αποστολάκη στο Μύτικα και το Θανάση το Λύτρα στο Αρχοντοχώρι. Παίκτες με ποιότητα και με μεγάλη διαφορά απ τούς άλλους. Μακράν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο