Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ»: Γιατί καθυστερεί την δημοπράτηση του Βιολογικού Κατούνας η Δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας;

   
          Τον έντονο προβληματισμό της για την καθυστέρηση δημοπράτησης του Βιολογικού Κατούνας εκφράζει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Ανοικτός Δήμος», μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. 
         Μάλιστα τονίζει ότι ενώ το έργο είναι ενταγμένο εδώ και 15 μήνες με την υπ. αριθμόν 119345/16-5-2012 απόφαση ένταξης του ΒΙΟΚΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ με κωδικό MIS 376464 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη» , από τον ειδικό Γραμματέα υδάτων, έχει καθυστερήσει σοβαρά η δημοτική αρχή, πολλούς μήνες τώρα.
Αναλυτικά: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
     Γιατί ο Δήμαρχος  Ακτίου Βόνιτσας καθυστερεί την δημοπράτηση του έργου βιολογικού καθαρισμού Κατούνας εδώ και 15 μήνες καθώς ήδη υπάρχει η υπ. αριθμόν 119345/16-5-2012 απόφαση ένταξης του ΒΙΟΚΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΥΔΑΤΩΝ
     Καθώς επίσης έχει ήδη ολοκληρωθεί η περιβαντολογική αδειοδότηση του έργου και έχει λυθεί το θέμα με τους τελικούς αποδέκτες ! 
      Ας ελπίσουμε να μην πλασαριστεί και αυτό ως ένα νέο έργο της δημοτικής αρχής και να γίνει ξανά η συνηθισμένη καπηλεία ....

Δημοτική Παράταξη
«Ανοικτός Δήμος» 
Μείζονα Αντιπολίτευση Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:............










6 σχόλια:

  1. Η αγορά των εδαφικών εκτάσεων αναφέρεται ότι είναι 214.000 ευρώ από το Μάη του 2012.
    Δόθηκε στους εκτιμητές η αντικειμενική αξία της εφορίας που τη καθόριζε στα 36.000 ευρώ και το ιδιωτικό συμφωνητικό του αποτυχημένου πρώην Δημάρχου και των ιδιοκτητών στα 80.000 ευρώ;
    Αν όχι υπάρχει πρόβλημα ηθικής και νομικής τάξεως .
    Αν ναι ( κάτι απίθανο) τότε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι εκτιμητές δύσκολα αν όχι αδύνατο θα το εκτιμούσαν στα 214.000 ευρώ.
    Μπορείτε να μας πείτε πότε ήρθαν στη Κατούνα και ποιους από τη Τεχνική υπηρεσία του Δήμου συνάντησαν; Ημερομηνία και ονόματα. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.
    Και γιατί υιοθετήθηκε η αυθαίρετη και προκλητική εκτίμηση τους;

    Μερικοί από τους Δημοτικούς Συμβούλους του πρώην Δήμου Μεδεώνος ( ένας από τη τότε συμπολίτευση και δύο από την τότε αντιπολίτευση) που τα ονόματα τους αναφέρονται στη πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του πρώην Δήμου Μεδεώνος που χαρακτήριζε το χωράφι μοναδικό και κατάλληλο ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ :ΟΥΔΕΠΙΟΤΕ ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΝΕΔΡΙΑΣΗ.
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ;
    Τουλάχιστον δύο άλλοι ιδιοκτήτες χωραφιών έχουν πει δημόσια: ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ 214.000 ευρώ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ.

    Ο πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος σε συνέντευξη του( υπάρχει αν χρειαστεί)δήλωσε ότι: Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2013.Γιατί δεν έγινε;
    Γιατί κ Φερεντίνε δεν πήγατε την υπόθεση στον εισαγγελέα όπως δηλώσατε στο ΔΣ;

    Και δύο ερωτήσεις προς το κ Αποστολάκη.

    Γιατί δεν στείλατε την υπόθεση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ή ενδεχομένως για έλεγχο νομιμότητας και αλλού αφού η τιμή χαρακτηρίστηκε από όλους ακόμη και από το πρώην αποτυχημένο Δήμαρχο υπερβολική;
    Γιατί διατηρήσετε στην νευραλγική θέση του ειδικού ταμία τον κ Τομαρά που είναι ένας από τους ιδιοκτήτες που καρπώθηκαν το υπερβολικό ποσό των 214.000 ευρώ; Πάντως ο τρόπος που ασκεί τα καθήκοντα του( εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου) λέει πολλά. Την πολιτική ευθύνη έχετε εσείς όμως κ Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να μας δειξετε κ τα ενταγμενα εργα που ειχατε κανει κ στη ζαβερδα αν υπαρχει κατι τετοιο βεβαια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗς έφοσον φωνάζε και δεν ψήφισε για το Χωραφι του τομάρα δεν παει την υπόθεση στο εισαγγελέα ;κ να ακυρώσει την πώληση του οικοπέδου ;άρα μας κοροϊδεύει όλους ο ΑΠΟΣΤΟΛακης και ειδικά έμας τους κατουνιωτες που μας έλεγε οτι θα ακυρώσει την πώληση μολις βγει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι καθυστερει ρωτατε εσεις του Ανοικτου Δημου? Μα γιατι απλα τα ειχατε ολα στην εντελεια πριν εσεις και μολις χασατε τις εκλογες τα παρατησατε ολα στο ελεος μεχρι να αναλαβει η τωρινη Δημοτικη αρχη. Ακους που θα ρωτησουν κιολας με θρασσος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο