Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

H ομάδα «Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας» διοργανώνει δημόσιο θηλασμό στο Μεσολόγγι

Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η ομάδα «Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας» διοργανώνει δημόσιο θηλασμό στο Μεσολόγγι, όπως θα πραγματοποιηθεί σε πολλές ανά την Ελλάδα πόλεις την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015.....

Η εκδήλωση αυτή έχει σαν σκοπό να προάγει και να προωθήσει τον μητρικό θηλασμό, την εκ νέου εξοικείωση της κοινωνίας μας στο θέαμα μιας μαμάς που θηλάζει το παιδί της δημόσια, αλλά και την διάδοση του μηνύματος «θηλασμός και εργασία: ας το κάνουμε να πετύχει!», το οποίο αποτελεί το μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Προστασίας Μητρικού Θηλασμού (WABA) για φέτος.
Για το λόγο αυτό θα θέλαμε αυτή τη προσπάθεια να τη στηρίξουν όλοι, έγκυες, μαμάδες, θηλάζουσες ή μη, μπαμπάδες, παιδιά αλλά και όλοι όσοι πιστεύουν πως ο θηλασμός πρέπει να αποτελεί κεφάλαιο δεδομένο για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών μας.
Στη γιορτή μας έχουμε σκοπό να καταμετρήσουμε όσες θηλάζουσες παρευρεθούν είτε θηλάσουν είτε δε θηλάσουν κατά τη διάρκεια της γιορτής, καθώς τα μωρά που θηλάζουν το κάνουν ελεύθερα, τη στιγμή που το χρειάζονται.
Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 1 Νοέμβρη, στις 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία (πλατείαΜπότσαρη) στο Μεσολόγγι. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση θαπραγματοποιηθεί στον στεγασμένο χώρο του καφέ «Atemoya» στην πλατεία.

onairnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο