Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για πάρτι εργολάβων στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. 475.474,00 χιλιάδες ευρώ δόθηκαν σε εργολάβους….

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

-ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ επί Δημαρχίας κ Αποστολάκη.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

      Πιστός στη δέσμευση μου απέναντι στους αναγνώστες της ιστοσελίδας συνεχίζω  σήμερα τη δημοσίευση  στοιχείων που έχω στη διάθεση μου. Τα στοιχεία αφορούν το χρονικό διάστημα από 1-9-2014 μέχρι σήμερα. Το χρονικό διάστημα αφορά την οικονομική διαχείριση του Δημάρχου κ. Αποστολάκη. Αντιδήμαρχος οικονομικών είναι ο κ. Στούπας.
    Εργολάβοι, προμηθευτές, εργαζόμενοι που έχετε οικονομικές συναλλαγές με το Δήμο  δεν έχω απολύτως τίποτε προσωπικά μαζί σας ούτε με τις επιχειρήσεις σας. Κάνω πολιτική κριτική στη Δημοτική Αρχή γιατί δεν σέβεται το χρήμα των δημοτών και το χρήμα των φορολογούμενων. Οι απευθείας αναθέσεις προβλέπονται σε έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες όπως σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες απρόβλεπτες βλάβες. 
     Στο Δήμο μας διαχρονικά έχουν γίνει συνήθεια οι απευθείας αναθέσεις και ο αδιάβλητος διαγωνισμός είναι σχεδόν άγνωστος. Αν γίνονταν αδιάβλητοι  διαγωνισμοί δεν θα είχα πρόβλημα να παίρνατε μέρος όπως και κάθε Έλληνας φορολογούμενος.
     Για τη καλύτερη κατανόηση του Αναγνώστη αναφέρω τα εξής. Ο Α/Α είναι ο αριθμός και η σειρά εντάλματος, το ΠΡΙΝ 2011 αναφέρεται σε οφειλές για έργα  που έγιναν σε δικαιούχους από το πρώην Δήμο Ανακτορίου και το πρώην Δήμο Μεδεώνος πριν την 1-1-2011!!!!. Η πόλη ή το χωριό ή η Δημοτική Ενότητα που αναφέρεται είναι εκεί που έγινε το έργο.
      Φυσικά όποιος δούλεψε πραγματικά ή πρόσφερε υπηρεσίες πραγματικές  πρέπει και να πληρωθεί. Αυτό δεν το συζητώ.
      Σας ενημερώνω ότι τα περισσότερα (όχι όλα)  από αυτά με την ένδειξη ΠΡΙΝ ΤΟ 2011 αναφέρουν ως κύρια αιτιολογία βελτίωση ή συντήρηση αγροτικών δρόμων λόγω έντονων βροχοπτώσεων. Αυτή είναι η πραγματικότητα και εσείς φίλοι αναγνώστες ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.
   ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ. Πάντως σκεφτείτε ποιοι είναι και θα δούμε αν θα τους βρείτε (μην σας τα δίνω όλα έτοιμα). Κάνω χιούμορ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ.......



    Όλα τα παρακάτω πληρώθηκαν μετά την 1-9-2014 επί Δημαρχίας κ Αποστολάκη που φυσικά θα θυμάστε, ότι η πρώτη του απόφαση, οικονομικής πολιτικής, ήταν Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ.

      Αρχίζουμε με το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ασπρογέρακα Νικόλαο, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου σήμερα, σύμβουλος του Δημάρχου στο Δήμο Ανακτορίου (πριν το 2011) και σημερινός εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου και ουσιαστικός εισηγητής στο ΔΣ για όλα σχεδόν τα έργα. Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Πάντας σπάνια εισηγείται θέματα της αρμοδιότητας του,  που αφορούν έργα. Τυχαία; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ:
      Εδώ πρόκειται για έργο που έκανε ο κ Ασπρογέρακας το 2012 δεν πληρώθηκε τότε και πληρώθηκε τώρα. Το πρόβλημα είναι αλλού, ως αιρετός. Θα επανέλθουμε με  νεώτερη δημοσίευση.

    Ο εν λόγω εργολάβος είναι ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου στο Μοναστηράκι. Υπάρχει πρόβλημα ως αιρετός και θα επανέλθουμε με νεώτερη δημοσίευση.

     Τα συνολικά ποσά που εισέπραξαν  αμφότεροι διαχρονικά από το Δήμο είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που γράφω παραπάνω. Φυσικά ως αιρετοί υπάρχει πρόβλημα. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. Είπαμε να μην τα μαθαίνετε όλα μαζί. 
       Ο κ. Ασπρογέρακας από τη 1-1-2011 έως το Σεπτέβρη του 2014 δεν ήταν αιρετός. Πρόβλημα όμως υπάρχει.

Συνεχίζουμε παρακάτω και σας αφήνουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:











ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 7.200 + 9.699,35+ 69.485,14+ 47.690, 88+ 10.000+ 19.999, 9+ 13.999, 95+ 36.190, 42+ 37.248+
31.637, 08+24.393, 88+23.189,79+25.726, 09+4.999, 99+2.999, 97+14.998+ 2.047+14.393, 96+ 4.998,72+ 12.290+ 5.000+12.299,99+5.000+ 4.000+11.995+ 23.990,9 = 475.474,00 ευρώ  !!!!!!!!  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ Φίλοι Αναγνώστες.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι μόνο ΣΧΟΛΙΟ: 
      Η αέναη και διαχρονική πάλη, σύγχυση μεταξύ ηθικού και νόμιμου (ή νομιμοφανούς ή ενίοτε παράνομου) καλά κρατεί, από τους χρόνους του  Σοφοκλή ( Αντιγόνη) μέχρι τις μέρες μας.
      Μερικοί διάγουν βίο που δεν τους αγγίζει η οικονομική κρίση, η οποία  πλήττει όλους εμάς τους ανθρώπους του μόχθου, της εργασίας, του πνεύματος. 
      Είμαστε όμως περήφανοι που μπορούμε ελεύθερα και με ψηλά το κεφάλι να τους κάνουμε κριτική και να τους υπενθυμίσουμε ότι γύρω τους υπάρχουν, πολλοί μα παρά πολλοί , που δυστυχούν. 
   Σε μερικούς υπενθυμίζουμε ότι ξέχασαν τη ταπεινή καταγωγή τους και νομίζουν ότι  πέρασαν στην αντίπερα όχθη.

ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗ  ΟΙΚΤΡΑ. Εύχομαι να συνέλθουν.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...............

23 σχόλια:

  1. Τζεφριός Γεράσιμος .....εεεεε....χμμμμ....το συγγένιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Εισαγγελεα αν εχεις τετοια στοιχεια και οχι προβολη απο τα Blogs που καπου αποσκοπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΠΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ?
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΤΕ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τριαντακωνσταντή για το πετσούρι στην Κατούνα που πληρώθηκε 240.000 ευρώ ούτε κουβέντα έτσι;Εμ βέβαια αυτο το ψήφισε και η παράταξή σου μετά απο παρέμβαση του Αγρινιώτη μεγαλο-διαιτητή ο οποίος ανήκει και αυτός στην Σαταλινική συμμορία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΧΑΛΑΓΑΝ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΕΣ!! ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ Τριαντακωνσταντη τα στοιχεία αυτά βρίσκονται στον εισαγγελέα ; Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθηθει ειναι αυτος. συγχαρητήρια παντως για την προσπάθεια σας . Σήμερα εσύ αύριο πολύ περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο σε ολους εκει στο δήμο ακτιου βονιτσας ξέρουν τι κανουν . μονο ψεματα οτι δεν υπαρχουν χρήματα και τετοια φενεται οτι δεν παίζουν με ψηλά παρα μονο με χοντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 1:11; ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΥΡΓΑ Ε ΜΟΥΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια κύριε Κώστα. Ξεφτίλισέ τους όλους τους λαμόγιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ολα ταυτα και αυτα (!)
    Επι πεντε ετη , συναπτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας μου πει ο 30ντης γιατι δεν παει στον εισαγγελέα;το σωστο αυτο είναι και οχι να τα δημοσιεύει στο μπλοκ.καλο είναι που ενημερώνει τον πολίτη. Αλλα πρέπει καποια στιγμη οι υπεύθυνοι να πληρώσουν .δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιος πακτωλος χρημάτων σε ενα χρεοκοπημενο δημο και μάλιστα σε καιρούς πολυ δυσκολους οικονομικά. Να σημειωθεί εδω παρακαλω οτι υπάλληλοι του δημου Ακτίου -βονιτσας που τους πηρε ο δημος μεσω οαεδ δεν εχουν πληρωθει τα δεδουλευμενα τους εδω και ενα χρονο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κιαμα πανε στον εισαγγελέα κάτι θα τους κάνει!καανα φουκαρά μπορεί να τον χώσουν μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 30 Κωσταντή μασ ζάλισεσ πήγαινε στη δικαιοσύνη απαράδεκτα τα μπλογκσ που σου δίνουν βήμα και μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν είχατε λίγο τσίπα,θα είχατε παραιτηθεί;βγήκατε για να φάτε τα λεφτά των δημοτών σας;Ντροπή σας και ξανά ντροπή.Μιλάτε κιόλας.Πήγαινε τους στον εισαγγελέα επιτέλους να καθαρίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πρόβλημα δεν είναι τα ποσά αλλά εάν έγιναν τα έργα. Γιατί λοιπόν ο κ Τριαντακωσταντής δεν αναφερει τα έργα για τα οποία πληρώθηκαν οι διάφοροι εργολάβοι ; Σκοπίμως ελλειπής ο έλεγχος απλά για να γίνεται ντόρος. Έτσι όμως κρατάει το σύστημα Αποστολάκη και λοιπών πολιτικάντηδων στην επιφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για το χωράφι στη Κατούνα προσωπικά εγώ και τούτη η ιστοσελίδα δώσαμε μάχες πολιτικές, όσο κανείς άλλος. Σε πληροφορώ ότι την υπόθεση την έχω στείλει για έλεγχο νομιμότητας εκεί που πρέπει. Η παράταξη που ήμουν υποψήφιος ψήφισε αρνητικά για το ποσό των 214.000 ευρώ.
    Προκαλώ τον οποιονδήποτε να βγάλει στον αέρα και επώνυμα οτιδήποτε γνωρίζει για παρασκηνιακές σχέσεις μου διαχρονικά και για κάθε είδους συναλλαγή μου είτε αφορά με την τωρινή Δημοτική Αρχή είτε με τη προηγούμενη.
    Ο Αγώνας για τη σωστή , χρηστή και δίκαιη διαχείριση του Δημοσίου χρήματος θα συνεχιστεί με ένταση και στο διηνεκές. Μερικούς τους ενοχλεί. Με αφήνει παγερά αδιάφορο και δεν με πτοούν απειλές ή ύβρεις άθλιου περιεχομένου. Κάνω πολιτική με όρους πολιτικούς.

    Δεν μπορεί να αυξάνονται τα δημοτικά τέλη εν μέσω της φοβερής οικονομικής κρίσης και να συμβαίνουν αυτά που διαβάσατε σήμερα και αυτά που θα δημοσιεύονται συνεχώς και προσεχώς.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλαδή πήρε ο εργολάβος 70000€ σε ενα χρόνο και εμεις ερχόμαστε για να πληρωθούμε
    τα μεροκάματα που μας χρωςτουςαν οι προηγούμενοι 300€ και δεν μας πληρώνεις; συγχαρητηρια δήμαρχε
    Μπραβο σου ...δώσε και αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειναι και αλλοι πολλοί που εχουν πάρει πιο πολλα οπως μια Μαντρα της Βονιτσας.
    οπως κατι μεγάλες αναθέσεις στο βιολογικό πάνω απο 100000€ !
    ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗς δεν αλλάζει ποτε ο κόσμος κοιμάται που τον ψηφίζει και τρώει παραμύθι στο 2015
    καλα να πάθετε βονιτσανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το παρτυ του 2002-2010 συνεχιζεται.....αυτη την φορα με την συνδρομη Στουπα,παντελη, τζεφριου κλπ για καλυψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πριν κανουν τις απευθειας αναθεσεις , οι σωστοι και καθαροι !
    Να ρωτανε και την αντιπολιτευση !
    Γιατι δεν το κανουν ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
    απο Αλυζια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ (ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ...ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ΄¨
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο κουνιάδος και οι κουμπάροι....
    Ο Στούπας ο Λάκιας που έλεγε ότι θα σταματήσουν οι απευθείας αναθέσεις μετά τη 1-9-2014 τι λέει
    για όλα αυτά και κυρίως γιατί τα υπογράφει ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών; Και για τους άλλους εργολάβους ισχύουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ!ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΖΑΒΕΡΔΙΑΝΟΣ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο