Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: 1940 -2015 Το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού

Δελτίο τύπου
1940 -2015 Το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού

   Άλλη μια επέτειος για τον αγώνα και την αυταπάρνηση των Ελλήνων για την υπεράσπιση της χώρας και τη λευτεριά. Άλλη μια επέτειος, όπου ο Ελληνικός λαός περιφρονείται, εμπαίζεται και λεηλατείται από την ολιγαρχία του πλούτου και το πολιτικό σύστημα που υπηρετεί την ντόπια και ξένη τοκογλυφία, μετατρέποντας το ΟΧΙ σε ΝΑΙ!
    Το διαχρονικό ΟΧΙ των Ελλήνων πολιτών απέναντι σε όσους ορέγονται γη και ύδωρ στον τόπο μας και αμφισβητούν την υπόστασή μας ως λαού και ως χώρας, που επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά στις 5 Ιούλη του 2015, και καταστρατηγήθηκε κυνικά και ωμά από τον σημερινό πρωθυπουργό και τη μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι επίκαιρο όσο ποτέ!...........



   Ο Ελληνικός λαός θα συνεχίσει να  αγωνίζεται  για την εθνική του ανεξαρτησία, για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπειά του, για την επιβίωσή του. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται καθημερινά για να ξορκίσει την απελπισία ενάντια στην καλπάζουσα ανέχεια, ενάντια στην πείνα που επέρχεται! Θα συνεχίσει να αγωνίζεται ενάντια στις εθελόδουλες πολιτικές,  που τον πυροβολούν με αβάσταχτη φορολογία, με εφιαλτικό ασφαλιστικό, με περικοπές και εξανέμιση και του πενιχρότατου πια εισοδήματός του!
    Το ΟΧΙ του Ελληνικού  λαού στα 1940 ενάντια στις δυνάμεις του άξονα Γερμανίας – Ιταλίας, βαριά παρακαταθήκη, επικαιροποιείται σήμερα με την απόφασή του να διατρανώσει τη θέλησή του για αγώνα,  για ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, για ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ! 

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο