Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΤΗΝ ΟΞΙΑ: «Δεν είμαστε ενάντια σε επενδύσεις, οι οποίες θα προσφέρουν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη και θα τηρούν τους περιβαλλοντικούς όρους»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΕ ΑΠ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΆ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΞΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: 

  • Ποτέ η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ δεν συνεδρίασε για να αποφασίσει την εναντίωση στην επενδυση του εμίρη του Κατάρ. 
  • Πρόκειται για ένα εντελώς ανύπαρκτο θέμα όπως ίσως και η ίδια η επένδυση...
  •  Θέση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ειναι η επίσημη θέση του κομματος, οτι δηλαδή,  κάθε επένδυση που θα προσφέρει θέσεις εργασίας και ανάπτυξη στην περιοχή μας είναι καλοδεχούμενη αρκεί να πληρούνται οι προυποθέσεις που την καθιστούν απολύτως νόμιμη και φιλική προς το περιβαλλον. 
    Ο,τιδήποτε άλλο διακινείται από άγνωστα κέντρα είναι εντελώς ψευδές και μόνο σκοτεινούς σκοπούς εξυπηρετεί.

 Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ 

7 σχόλια:

  1. Ο ΕΜΙΡΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά με το συμπάθειο αλλά η ανακοίνωσή σας είναι όπως ακριβώς και η νομοθεσία για την οικοδόμηση στις Εχινάδες. Τα αρχιτεκτονικά θα πρέπει να εγκριθούν από αρμόδια επιτροπή (πολύ σωστά και πολύ ωραία μέχρι εδώ), μόνο που δεν υπάρχουν αυτές οι προδιαγραφές πάνω στις οποίες και θα σχεδιάσει ο αρχιτέκτονας αλλά και θα συνεδριάσει η αρχιτεκτονική επιτροπή. Βγάλτε λοιπόν μια ανακοίνωση που να λέει, μάγκες σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ έρχονται για επενδύσεις και λείπει αυτό. Μην κάνετε ότι έκαναν και οι άλλοι τόσα χρόνια. Είναι αμαρτία. Κάντε τη διαφορά. Αλλάξτε σε κάτι. Μην κουβαλάτε τις αμαρτίες μιας άλλης εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγαλαμε ανακοινωση επειδη καποιο μας ενεπλεκαν σε φανταστικα σεναρια . Οταν αυτα τα σεναρια παψουν να ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας και αρχιζουν να αποκτουν σαρκα και οστα τοτε θα εξετασουμε ολα οσα γραφεις ανωνυμε φιλε .. Και τοτε θα κανουμε τη διαφορα .. Μεχρι τοτε ομως δεν υπαρχει τιποτα προς εξεταση . . Τουλαχιστον αυτα γνωριζει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ...

      Διαγραφή
  3. Φιλε , Συμπολιτη ! 10 , 17
    Στο ΣΥΡΙΖΑ και στην Ο.Μ - ΑΣΤΑΚΟΥ !
    Ειμαστε ανθρωποι ! οπως ειμαστε ολοι μας ανθρωποι !
    και οχι αυτο που αναφερεται στο παραπανω σχολιο.
    καλημερα !
    μελος της Ο.Μ. - ΑΣΤΑΚΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ NATURA ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΩΣ ΒΟΣΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε ! 3 , 03
    Εμεις στο Συριζα ! βλεπουμε τους ανθρωπους και το φυσικο και κοινωνικο περιβαλλον πουν υπαρχουν ανθρωποι !
    και με βσση αυτο σκεφτομαστε, πραττουμε και Συν-αποφασιζουμε !



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καπιταλιστικος αριστερος συριζα. Τωρα στιριζει τους βασιλιαδες. Οι φτωχοι στο ελεος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο