Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Δεν κατεβαίνει ο Ακαρνανικός Θυρρείου στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας

       Μια ομάδα από τη περιοχή μας, ο Ακαρνανικός Θυρρείου, που πρωταγωνιστούσε για πολλά χρόνια στα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας, δεν κατέθεσε δήλωση συμμετοχής και δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί στη Β΄κατηγορία ΕΠΣΝΑ.
      Να τονίσουμε ότι το Θύρρειο διέθετε μια πολύ δυνατή ομάδα που είχε ταλέντο και πολλούς υποσχόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ομάδας και αποτελούσε μια υπολογίσιμη δύναμη στον όμιλό της. 
      Την χρονιά που τελείωσε η ομάδα είχε μια πολύ αξιόλογη πορεία αλλά από ότι φαίνεται φέτος η διοίκηση δεν μπόρεσε να σηκώσει το μεγάλο οικονομικό βάρος που χρειάζεται κι έτσι δεν θα πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα......


   
  Να επισημάνουμε επίσης ότι εάν οι δήμοι δεν ενισχύσουν τις ομάδες, κατά τα φαινόμενα πολλές ομάδες και κυρίως από μικρά χωριά θα βαδίσουν στα ίδια βήματα και θα κάνουν εθελούσια έξοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα, λόγω οικονομικών δυσκολιών.
     Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω των αποστάσεων και των εξόδων που απαιτούνται στην ΕΠΣ Αιτ/νιας, πολλοί επιθυμούν  την ένταξή τους στη δύναμη της γειτονικής  Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο