Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Κείμενο - καταγγελία από το σωματείο ηλεκτρολόγων Ν. Αιτ/νίας «Ο Θαλής»

Από το σωματείο ηλεκτρολόγων Ν. Αιτ/νίας «Ο Θαλής», πήραμε με e-mail το παρακάτω κείμενο:

     Έντονο είναι το πρόβλημα με τους ηλεκτρολόγους χωρίς άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στην περιοχή του Μύτικα Αιτ/νίας και στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου.
     Άτομα που τα κύρια επαγγέλματα τους είναι ψαράδες, γεωργοί, κτηνοτρόφοι δημόσιοι υπάλληλοι ακόμη και συνταξιούχοι εκτελούν παράλληλα ηλεκτρολογικές εργασίες μη παρέχοντας καμιά ασφάλεια στον καταναλωτή και ενισχύοντας την φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα και στους λιγοστούς αδειούχους ενεργούς επαγγελματίες «κλέβοντας» στην ουσία το ψωμί τους......



ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ;

Το φαινόμενο είναι απαράδεκτο έχουμε φτάσει στα όρια μας το πρόβλημα έχει διογκωθεί τον τελευταίο καιρό και θα οδηγηθούμε κι εμείς σε διακοπή εργασιών αφού 7 στις 10 δουλειές τις παίρνουν οι «μαύροι» μας είπε χαρακτηριστικά ηλεκτρολόγος της περιοχής.
      Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι μέλη του σωματείου θα προχωρήσουν σε επιτόπιους ελέγχους στην περιοχή καταγγέλλοντας τυχόν συμβάντα στην αστυνομία και την εφορία ακόμη και τους καταναλωτές ιδιώτες θεωρώντας ότι είναι κι αυτοί συνυπεύθυνοι αφού αναθέτουν τις ηλεκτρολογικές τους εγκαταστάσεις σε παράνομους ηλεκτρολόγους. Εξάλλου η παράνομη ηλεκτρολογικά εγκατάσταση είναι ποινικό, ασφαλιστικό και φορολογικό αδίκημα και του καταναλωτή.

http://mytikaspress.blogspot.gr/

4 σχόλια:

  1. Το πεντεσπανη καλυτερα να λετε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai sto proin dimo medeonos doylevoyn xoris adies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντεσπανι είναι αυτοί που εχουν ασφαλιστικές και οικονομικές εκρεμοτητες κοινώς μπαταχτσηδες..ο νοων νοειτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα, να ρωτήσω το σύλλογο πόσα από τα μέλη του εκδίδουν αποδείξεις, θα είναι ανέκδοτο. Κάποιοι και μας αλλάζουν τα φώτα και μας δίνουν και ένα "ξύρισμα" δωρεάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο