Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Παραίτηση Γιώργου Καραμητσόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο και ο γνωστός συνδικαλιστής από το χώρο της εκπαίδευσης, πρόεδρος της Β' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας  Γιώργος Καραμητσόπουλος ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι παραιτούμαι από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για λόγους πολιτικούς και ιδεολογικούς αλλά και για λόγους προσωπικής συνέπειας και αξιοπρέπειας, καθώς αδυνατώ να συνεχίσω να είμαι μέλος ενός κόμματος όπου μια μικρή κλειστή ομάδα αποφασίζει εν κρυπτώ και ερήμην των συλλογικών οργάνων και της κοινωνίας για θέματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή και το μέλλον το δικό μας αλλά και των επόμενων γενιών...............



Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το «κόμμα των μελών του» που «λειτουργεί συλλογικά και δημοκρατικά» το κόμμα που μαζί ιδρύσαμε με ελπίδες και προσδοκίες πριν από μόλις δύο χρόνια. Δύο χρόνια που ήταν αρκετά για την ολοκληρωτική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα που στοχεύει στην «ανατροπή της κυριαρχίας των δυνάμεων του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων, των δυνάμεων της κοινωνικής καταστροφής», στο κόμμα που ως κυβέρνηση ψηφίζει και εφαρμόζει το τρίτο και πιο βάρβαρο μνημόνιο δίνοντας τη χαριστική βολή στην ήδη εξαθλιωμένη κοινωνία.
Εξακολουθώ να παραμένω πιστός στις αρχές και τις ιδέες της αριστεράς με τις οποίες πορεύομαι για περισσότερα από τριάντα χρόνια και γι αυτές τις ιδέες θα συνεχίσω να μάχομαι τόσο ατομικά όσο και συλλογικά με τους αγώνες μου μέσα από τα συνδικάτα και τους κοινωνικούς φορείς.»

http://www.agriniopress.gr/

5 σχόλια:

  1. Συντροφε !
    Αφου δεν θελει ο λαος ! σε ποσοστο 70 %
    Τι' επρεπε να κανει ο πρωθυπουργος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συντροφε ! ενα υποθετικο παραδειγμα
    Εαν η ΟΛΜΕ προτεινει μια απεργια με δικαια αιτηματα
    Θα επιτυχει αυτη η απεργια ! εαν δεν την στηριξει και ακολουθησει η πλειοψηφια του κλαδου ; ΝΑΙ η' ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι' θα επρεπε να κανει ο πρωθυπουργος !
    Αφου δεν θελει - αυτο που θελεις εσυ κι' εγω - ο λαος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συντροφε ! και συντροφια !
    Αυτο που λες εσυ κι' εγω
    Μπορει να ειναι το πιο σωστο !
    Αφου δεν θελει ο λαος
    τι' να κανε ο πρωθυπουργος !
    Με το στανιο , να γινει αυτο
    που λες , εσυ κι' εγω ;
    απκ Χωριο του Ξηρομερου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για αυτό βιάζεται ο τσίπρας να γίνουν οι εκλογές γιατί θα κατέβουν κι άλλοι από το τραίνο (του Αντρέα που προσπαθεί να μιμηθεί).
    Στο καλό συντρόφια της πρώτης φοράς αριστεράααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο