Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Χρήστος Σαλτογιάννης: Καταδικάζω την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Ηλίας Γεωργαλής

Του Χρήστου Σαλτογιάννη

      Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να αφήσω ασχολίαστα τα γεγονότα που συνέβησαν στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο την Κυριακή 23 Αυγούστου και αναφέρομαι φυσικά στην έντονη, φραστική και χυδαία επίθεση που δέχθηκε ο επικεφαλής της παράταξης μου κ. Ηλίας Γεωργαλής από τον Αντιδήμαρχο κ. Απόστολο Πανταζή. 
        Διάθεση να περιαυτολογήσω φυσικά και δεν έχω, ωστόσο θα σταθώ στην ουσία των πραγμάτων που δεν είναι άλλη από την ποιότητα και το περιεχόμενο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου.
       Κατά καιρούς διαβάζουμε σε τοπικά ιστολόγια για έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων για διάφορα ζητήματα του τόπου μας και βέβαια αυτό είναι καλοδεχούμενο όταν πλαισιώνεται από διάλογο και κριτική με σκοπό πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα για το καλό του Δήμου μας.
       Όμως, αυτού του είδους η χυδαία φραστική επίθεση ξεφεύγει από τα όρια της απλής ή έντονης αντιπαράθεσης. Υποβαθμίζει το Δημοτικό Συμβούλιο, μας υποβαθμίζει ως κοινωνία και εν τέλει μας υποτιμά και δεν μας τιμά ως πολίτες αυτού του Δήμου......

 
      Από την πλευρά μου, πρωτίστως ως Δημότης, καταδικάζω απερίφραστα και κατηγορηματικά τέτοιου είδους «επιθέσεις» από όπου και αν προέρχονται και όπου και αν καταλήγουν ανεξάρτητα από τα πρόσωπα, διότι σήμερα είναι ο Ηλίας Γεωργαλής, αύριο θα είναι κάποιος άλλος.
       Αυτό όμως που μου προκαλεί δυσάρεστη εντύπωση, είναι το γεγονός πως κανείς Δημοτικός Σύμβουλος και κυρίως ο Δήμαρχος δεν καταδίκασε δημόσια το συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό.
Το ερώτημα μου είναι λοιπόν:
-Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου καταδικάζει τέτοιου είδους περιστατικά ή τα επικροτεί;
-Οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι;

1 σχόλιο:

  1. ο αντιδήμαρχος ο οποιος είναι μονιμα στο εξωτερικό και στον ένα χρονο εχει πατήσει 3 φορές στο δημαρχείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο