Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

29η Πανελλήνια συνάντηση Vespa στην Πρέβεζα

Vespista ti amo…στην Πρέβεζα

«Το κοινό πάντως που έχουν όλοι οι vespisti με τη βέσπα είναι η παθιασμένα ερωτική σχέση που έχουμε μαζί τους». -29η  Πανελλήνια συνάντηση Vespa στην Πρέβεζα που διοργανώνεται από το Vespa Club Κοζάνης

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

          Θα φορέσουν τα πολύχρωμα με σχέδια κράνη τους, θα ανέβουν πάνω στις δερμάτινες μακριές σέλες τους και θα μαρσάρουν για να διανύσουν την Ελλάδα. Ο λόγος για τους Vespisti που για 29η συνεχή χρονιά έχουν δώσει ραντεβού στην Πρέβεζα.  
     Βέσπες από όλη την Ελλάδα αλλά και από Ιταλία, Γαλλία, Κροατία και Σερβία θα βρεθούν στο Μονολίθι της Πρέβεζας. Την εκδήλωση την έχει αναλάβει να την φέρει σε πέρας το Vespa Club Κοζάνης του οποίου εκπρόσωπος μιλά στο Πινάκιο για τα events που θα λάβουν χώρα ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για τα Vespa καλλιστεία.!......



-Η Πρέβεζα θα γεμίσει από Βέσπες… σε λίγες ημέρες. Για ποιο ακριβώς λόγο θα συμβεί αυτό;

«Γιατί ήρθε η ώρα που περιμένουν όλοι οι Vespisti της χώρας μας, την Πανελλήνια Καλοκαιρινή Συνάντηση Vespa η οποία θα πραγματοποιηθεί για 29η συνεχή χρονιά στο Μονολίθι Πρέβεζας.
    Την εκδήλωση φέτος ανέλαβε να διοργανώσει το Vespa Club Κοζάνης και επιλέξαμε να πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο μέρος έχοντας ήδη οργανώσει μια σειρά από εκδηλώσεις και events όπως καλλιστεία Vespa, μοτοπαιχνίδια, beach volley, δυο συναυλίες καθώς και εκδρομές στη γύρω περιοχή.
    Βέβαια δεν θα λείψει και η καθιερωμένη παρέλαση των Vespisti.
     Οι συμμετοχές θα είναι από πάρα πολλά μέρη της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας και όχι μόνο αφού βάσει συμμετοχών περιμένουμε κόσμο από Ιταλία, Γαλλία, Κροατία και Σερβία».

-Θα μας πείτε λίγα λόγια για το Vespa Club Κοζάνης; Πότε δημιουργήθηκε και τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής;

«Το Vespa Club Κοζάνης ιδρύθηκε το 2010 και η όρεξη των μελών για τη Vespa έφερε γρήγορα στην Κοζάνη διοργανώσεις όπως το καθιερωμένο πλέον October Vesp τη συνάντηση Vespa που γίνεται στην Κοζάνη κάθε Οκτώβρη. Επίσης φέτος διοργανώσαμε τη Πανελλήνια Χειμερινή Συνάντηση Vespa στην Κοζάνη και τώρα σειρά έχει και η Πανελλήνια Καλοκαιρινή που ξεκινά την Πέμπτη 27 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 20 Αυγούστου».

-Νιώθετε ρομαντικοί (λόγω της αγάπης που τρέφετε στις βέσπες) σε μια εποχή άγρια;

«Η Vespa και η σχέση που έχει ο Vespista μαζί της είναι…ερωτική. Φροντίδα, περιποίηση και ναι ρομαντισμός. Μπορεί να πει κάποιος πως μέσα στην αγριότητα της εποχής αυτό το «πάθος» που έχουμε μας κάνει να ξεχνιόμαστε με τις βόλτες και τις συναντήσεις μας».

-Τι είναι αυτό που σας δένει με την βέσπα σας;

 «Ο κάθε Vespista έχει και κάτι διαφορετικό να πει για τη σχέση του με τη vespa του. Αυτό φαίνεται άλλωστε από το ότι κάθε βέσπα είναι διαφορετική και είναι πάρα πολύ δύσκολο να συναντήσετε ίδιες ακριβώς βέσπες. Ο ιδιοκτήτης κάθε βέσπας τη βάφει, την τροποποιεί, της βάζει διάφορα αξεσουάρ και κάνει χίλια δυο άλλα πράγματα για να την κάνει ακόμη πιο όμορφη απ΄ότι είναι. Το κοινό πάντως που έχουν όλοι οι vespisti με τη βέσπα είναι η παθιασμένα ερωτική σχέση που έχουμε μαζί τους».


http://pinakio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο