Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Συμμετείχε ο Βονιτσάνος Σταύρος Πάτσης στον Κολυμβητικό Διάπλου "Εν Νικόπολει Άκτια" 2015 στην Πρέβεζα
Του Νώντα Νικάκη 

   Συνεχίζει τη συλλογή διακρίσεων ο Βονιτσάνος Σταύρος Πάτσης, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πολλούς κολυμβητικούς αγώνες. Χθες το πρωί του Σαββάτου έλαβε μέρος στον Κολυμβητικό Διάπλου "Εν Νικόπολει Άκτια" 2015 ο οποίος διεξήχθη στην Πρέβεζα κατάφερε και πάλι να διακριθεί, να τερματίσει και να  κερδίσει τις εντυπώσεις.

      Χθες Σάββατο 29/8 στις 10:30 π.μ πραγματοποιήθηκαν τα 3α ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ στην Πρέβεζα, όπου ο Δήμος σε συνεργασία με τους κολυμβητικούς συλλόγους της πόλης διοργάνωσε αγώνα κολυμβητικού διάπλου από Άκτιο στο Δημαρχείο μήκους 800 μέτρων και από τον λιμενοβραχίονα στο Δημαρχείο μήκους 300 μέτρων......      Στον μικρό διάπλου (300μέτρα)που είχε εκκίνηση τον βραχίονα του λιμένα Πρέβεζας και τερματισμό τον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο της Πρέβεζας, την πρώτη θέση στις γυναίκες κατέλαβε η Ελένη Κατσανάκη, τη δεύτερη η Φρειδερίκη Μπούτικου και την τρίτη η Ειρήνη Βαγγέλη.
      Στους άνδρες πρώτος ήταν ο Χρήστος Γαζής, δεύτερος ο Ηρακλής Ναστούλης και τρίτος ο Ανδρέας Γαζής.

       Στον μεγάλο διάπλου (800 μέτρα) από το Άκτιο και τερματισμό τον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο της Πρέβεζας, πρώτη ήρθε η Κωνσταντίνα Ζυμβρακάκη, δεύτερη η Έλλη Μάνθα και τρίτη η Pascal Purnele. Αντίστοιχα στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Μανούσος Βιζυράκης, δεύτερος ο Μάξιμος Μάλφας και την τρίτος ο Κώστας Κατσανάκης
Να σημειώσουμε ότι λόγω του θαλασσίου ρεύματος η διαδρομή  αντί 800 μέτρα  έγινε 1.500 μετρα.
Ο συγχωριανός μας Σταύρος Πάτσης τερμάτισε μέσα στην πρώτη δεκάδα σε χρόνο περίπου 27-28 λεπτά..

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο