Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Και ο MYTIKAS PRESS στέκεται δίπλα στον Ηλία Γεωργαλή!

      Το αξιόλογο μπλογκ MYTIKAS PRESS στέκεται δίπλα στον κ. Ηλία Γεωργαλή και καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Αντιδήμαρχο κ. Αποστόλη Πανταζή. Δηλώνει την αμέριστη αλληλεγγύη του, στο πρόσωπο του κ. Γεωργαλή, για τον οποίο τονίζει ότι είναι μία πολύ θετική παρουσία στα κοινά του Δήμου Ξηρομέρου, ένα ανάχωμα αντίστασης.
Αναλυτικά:

Η αμέριστη αλληλεγγύη μας στο πρόσωπο του κ. Γεωργαλή και μερικά άλλα...
Εκ της Διευθύνσεως:
      Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ηλίας Γεωργαλής από τον Αντιδήμαρχο κ. Αποστόλη Πανταζή. Δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο πρόσωπο του κ. Γεωργαλή, ο οποίος είναι μία πολύ θετική παρουσία στα κοινά του Δήμου Ξηρομέρου, ένα ανάχωμα αντίστασης.
      Για την ουσία θεωρούμε ότι η επίμαχη φράση στο σχόλιο που έκανε στο Facebook θα έπρεπε να μην είχε γίνει, αλλά αυτό επ' ουδενί δεν δικαιολογεί να έρθει αυτό το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ακολουθήσουν όλα όσα ακολούθησαν.
     Ο κ. Πανταζής κατέχει δημόσιο αξίωμα, είναι Αντιδήμαρχος και το θέμα έπρεπε να λυθεί ιδιωτικά, με μία συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών και είμαστε σίγουροι ότι το θέμα θα λυνόταν εντός λεπτού. Ακόμα και τώρα αυτό μπορεί να συμβεί.
     Επίσης καταδικάζουμε και τα όσα ακούστηκαν από το στόμα του κ. Δημάρχου στην διάρκεια της διακοπής του Δημοτικού Συμβουλίου. Λεξιλόγιο οχετός...



     Όσον αφορά το Facebook, είναι σίγουρα ιδιωτικός χώρος, όπου κάποιος εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του τις οποίες μοιράζεται μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους. Σε ότι μας αφορά έχουμε δημοσιοποιήσει στο πρόσφατο παρελθόν μόνο ένα σχόλιο στο Facebook του κ. Γεωργαλή, διότι άπτονταν της λειτουργίας του Δήμου (δείτε εδώ).
       Αναφερόταν στην επιλεκτική νομιμότητα που κατά την γνώμη του εφαρμόζει η δημοτική αρχή στην παραχώρηση χώρων στην παραλία του Αστακού. Ο κ. Γεωργαλής σαν επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης (δημόσιο πρόσωπο), όταν σχολιάζει στο Facebook για θέματα του Δήμου, αυτόματα αυτό είναι είδηση, που υπάρχει η πιθανότητα να δημοσιοποιηθεί και ευρύτερα.
       Το επίμαχο σχόλιο που προκάλεσε την όλη φασαρία, δεν άπτεται θέματος του Δήμου και ποτέ δεν θα το δημοσιεύαμε. Αναγκαστικά το δημοσιεύσαμε όταν εξ αιτίας του δημιουργήθηκε όλο αυτό το άσχημο και πρωτοφανές σκηνικό στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.


Υ.Γ.: Για τους παραδίδοντες μαθήματα διαδικτυακής δεοντολογίας (δεν αφορά τον κ. Γεωργαλή), ας καθίσουν μπροστά σε ένα καθρέπτη και να ρωτήσουν τον εαυτό τους: «Πόσα ανώνυμα προβοκατόρικα και επί της ουσίας σχόλια έκανα σήμερα περιδιαβαίνοντας τα Blogs, κρυπτόμενος πίσω από κεφαλαία ελληνικά, μικρά ελληνικά, λατινικά και ανορθόγραφα για να πω αυτά που δεν τολμώ να πω επωνύμως».

http://mytikaspress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο