Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Μεγάλη κινητικότητα για το ψηφοδέλτιο Λαφαζάνη στο νομό - Πρώτος στη λίστα ο Γιάννης Κολοβός

     Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου το νέο πολιτικο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζανη θα πάρει το βάπτισμα του πυρός. Ένα βάπτισμα στο οποίο έχουν ηδη σταλει οι προσκλήσεις και δεν ειναι λίγοι, τουλάχιστον στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, που λέγεται οτι επιθυμούν να δώσουν το παρόν. 
   Απο την πλευρά της Αριστερής Πλατφόρμας στο νομό υπάρχει κινητικότητα με αρκετα στελέχη πρώτης γραμμής να έχουν καταθέσει τις παραιτήσεις τους απο τον ΣΥΡΙΖΑ και να ειναι ετοιμα να προσχωρήσουν στο κόμμα Λαφαζανη......

 
    Στην πόλη του Αγρινίου τα πρωτοκλασάτα στελέχη ειχαν απο καιρο εκφράσει τις διαφωνίες τους για τη στάση που κράτησε ο Αλέξης Τσιπρας στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστες και την χρησιμοποιηση του δημοψηφίσματος με τρόπο που έβαλε την Ελλαδα στο 3ο και πιο σκληρο  μνημόνιο, κατι που οπως υποστηριζουν δεν αρμόζει σε μια Αριστερη κυβερνηση.  
     Απο τη στιγμη λοιπον που υπηρξε ρήγμα στο εσωτερικό του κόμματος, ο Π. Λαφαζανης ακολουθησε διαφορετική πορεία στην οποια πολλά στελέχη της Αριστερης Πλατφορμας τον ακολουθησαν. Στο Αγρινιο λεγεται οτι η δύναμη του θα ειναι σοβαρή μιας και αρκετοί δηλωνουν έτοιμοι να μπουν στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας. 
        Έντονα ακούγεται τις τελευταιες ημέρες οτι το πρώτο όνομα στο που θα κοσμήσει το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο είναι του Γιάννη Κολοβού, υποψήφιου βουλευτη στις εκολογες του Ιανουαριου με το ΣΥΡΙΖΑ. 
    Φημολογείται επισης οτι δεύτερη θα είναι η Βαλάντη Ευπατρίδη και θα ακολουθησει ο Γιώργος Παληγιώργος. 
      Την διαθεση τους ομως να συμμετασχουν στο ψηφοδελτιο εχουν εκφρασει κι αλλα στελεχη τα οποια αναμενεται τις επομενες ημερες να βγουν μπροστα. Πληροφοριες αναφερουν οτι στελεχη του κ. Λαφαζανη θεωρούν οτι το κόμμα θα παει πολυ καλα στο Αγρινιο, ενω αυτες τις ημερες αναζητούν γραφεία για να στεγαστούν.

http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο