Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου

      Το Αρχαίο Θέατρο  Στράτου υποδέχεται υπό το ειδυλλιακό φως της πανσέληνου δυο μεγάλους καλλιτέχνες: τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Φωτεινή Δάρρα.
      Έπειτα από την μεγάλη συναυλία τους στην πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου στη μαγευτική Δήλο με τη μοναδική προσέλευση κοινού και τη παρουσία τους σε αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα, έρχονται στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου που ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 ημέρα της τελευταίας πανσέληνου του καλοκαιριού!..........



   Δυο καλλιτέχνες που αγαπά πολύ το κοινό, μοιράζονται τη σκηνή με τα τραγούδια τους καθώς και τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή με τη δική τους καλλιτεχνική ματιά. Δύο καλλιτέχνες που όπου  βρεθούν αφήνουν τις καλύτερες αναμνήσεις.
     Αναγνωρισμένη δημόσια από την Τζένη Βάνου ως η συνεχίστρια της, η Φωτεινή Δάρρα παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ από όλο το φάσμα των σπάνιων φωνητικών δυνατοτήτων της. Μούσα του Δημήτρη Παπαδημητρίου και σύγχρονη μούσα του Μίκη Θεοδωράκη, δισκογραφική ερμηνεύτρια του Νίκου Μαμαγκάκη και του Μίμη Πλέσσα. Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μερικούς από τους σπουδαιότερους δημιουργούς και ερμηνευτές κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου. Ένα πλούσιο και εξαιρετικών φωνητικών και ερμηνευτικών απαιτήσεων πρόγραμμα, που καταλήγει σε ένα συμμετοχικό γλέντι με το κοινό.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με 15 διεθνή και ελληνικά βραβεία μουσικής έχει χαρακτηριστεί ως ένας επάξιος συνεχιστής της παράδοσης των μεγάλων Ελλήνων συνθετών έχοντας κάποιους από τους σημαντικότερους δίσκους της τελευταίας 30ετίας! Έχει μελοποιήσει τους μεγάλους μας έλληνες ποιητές και στιχουργούς αποσπώντας δεκάδες βραβεία και ξεχωρίζοντας στο κοινό.
To Σάββατο, 29/8/2015  στο  Αρχαίο Θέατρο Στράτου, ο  Δημήτρης Παπαδημητρίου συνοδεύει ο ίδιος στο πιάνο τη μούσα του, Φωτεινή Δάρρα με 4μελή ορχήστρα σε δικά του τραγούδια. Θα ακουστούν και άλλα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, με τη μοναδική πινελιά των ξεχωριστών αυτών καλλιτεχνών.
Τους συνοδεύουν επί σκηνής:
Γιώργος Παπαχριστούδη : πλήκτρα
Τεό Λαζάρου: μπάσο-τραγούδι
Γιώργος Καραγιάννης         : μπουζούκι Γιάννης Καραχάλιος: ντραμς
Μανώλης Ολλανδέζος : Ηχοληψία
Μια συναυλία που ισορροπεί την ποιότητα της δημιουργίας με τη διασκέδαση της ζωντανής ακρόασης!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ & ΛΕΥΚΑΔΟΣ –ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο