Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΔΑΡΡΑ & ΤΟΥ Δ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥ



Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου και της Φωτεινής Δάρρα στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου το Σάββατο 29 Αυγούστου,  στα πλαίσια της περιοδείας τους με τίτλο : «Στο φως των αστεριών», αυτή τη φορά υπό το ειδυλλιακό φως της τελευταίας Αυγουστιάτικης πανσελήνου.
 Το θέατρο άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του επιλέγοντας τους δυο σπουδαίους καλλιτέχνες την ημέρα που ανοίγουν όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι με εκδηλώσεις πολιτισμού για το κοινό και η επλογή δικαιώθηκε!.....
Δείτε φωτο και βίντεο ....
 Η Φωτεινή Δάρρα μάγεψε κυριολεκτικά το κοινό ερμηνεύοντας συγκλονιστικά τα τραγούδια του Δημήτρη Παπαδημητρίου αλλά και άλλα κορυφαία τραγούδια της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής και παρέσυρε  το κοινό που τραγουδούσε μαζί της από την αρχή ως το τέλος, για δύο ώρες σε ένα όνειρο... Ο κόσμος παραληρούσε σε κλίμα εκστασιασμού! Μια αληθινή καλλιτέχνης!
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έπαιξε μοναδικά στο πιάνο, έχοντας συνοδούς την υπόλοιπη ορχήστρα, τα τραγούδια του προσφέροντας στο κοινό την εμπειρία της ζωντανής ακρόασής τους από τον ίδιο τον συνθέτη που τα δημιούργησε. Η μουσική του συγκινεί και συναρπάζει! Ένας κορυφαίος δημιουργός!
 Το κοινό αποθέωσε τους δύο καλλιτέχνες προσφέροντας το πιο θερμό του χειροκρότημα.
 Ξεκίνησαν από τη μαγευτική Δήλο με τη μοναδική προσέλευση του κόσμου, συνέχισαν με συναυλίες σε αρχαιολογικούς και μεγάλους συναυλιακούς χώρους  ανά την Ελλάδα και αποχαιρέτησαν τον Αύγουστο  στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου στη δεύτερη πανσέληνο του Αυγούστου!
Μια συναυλία που δικαίωσε τους αρχαιολόγους που παραχώρησαν για πρώτη φορά αυτό το υπέροχο ιστορικό μνημείο αλλά και τον Δήμο για την άψογη διοργάνωση. 
Μαζί τους οι δεξιοτέχνες μουσικοί:Γιώργος Παπαχριστούδης, Τεό Λαζάρου, Γιώργος Καραγιάννης και Γιάννης Καραχάλιος που τους ακολοθούν σε όλη την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία τους.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με μια μεγάλη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα πανσελήνου. Τίτλος της: «Καλοκαίρι ΑΚΟΜΑ».








Βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο