Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ανεπανάληπτο το beach party του ΝΑΟΑΣ στον Αστακό (ΦΩΤΟ: Make art)

    Μέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, με πολύ κέφι, χορό και μουσική πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη παραλία του Αστακού (πλαζ) Beach Party 2015, από τον ΝΑΟΑΣ....

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...



























6 σχόλια:

  1. Ιδια συνταγή . ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ο πρώην Π.Σ και τώρα ΑΡΤΟΣ και ΟΡΙΕΝΤΑΛ και στ' ανοιχτά το κότερο να θαυμάζει τους υπηκόους του . Το σίγουρο είναι οτι ο τόπος δεν κέρδισε και δεν κερδίζει τίποτα μ' αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΒΡΟΜΑΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΕΧΝΕΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΙΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον εχετε μπερδευτεί ,το πάρτυ δεν το εκανε ο δημος αλλα κάποιος σύλλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβενω τον λογο που πρεπει παντα να φταιει ο δημος σε οτι κανει ο ναοας!ειναι ενας ομηλος που μπωρει να κανει οτι γουσταρη...μπωρει να χαλαει οσα γουσταρει...κ να τα σπροχνει οπου θελει.αν ειναι δυνατων να πειτε εσεις του ζελατινα τι και πως.ο δημος λοιπον δεν ξοδεψαι τιποτα,αρα δεν στεκει να λετε βρωμαμαι κ δεν εχουμε νερο κ ολα αυτα,για ολα αυτα στο δημο οχι στο ναοας...αυτα τα ομορφα πραγματα να τα χειροκροτατε κυριοι...κ οχι να κραζεται!!!συγχαριτιρια κυριε πανταζη,μακαρι να καθιεροθει το παρτυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβενω τον λογο που πρεπει παντα να φταιει ο δημος σε οτι κανει ο ναοας!ειναι ενας ομηλος που μπωρει να κανει οτι γουσταρη...μπωρει να χαλαει οσα γουσταρει...κ να τα σπροχνει οπου θελει.αν ειναι δυνατων να πειτε εσεις του ζελατινα τι και πως.ο δημος λοιπον δεν ξοδεψαι τιποτα,αρα δεν στεκει να λετε βρωμαμαι κ δεν εχουμε νερο κ ολα αυτα,για ολα αυτα στο δημο οχι στο ναοας...αυτα τα ομορφα πραγματα να τα χειροκροτατε κυριοι...κ οχι να κραζεται!!!συγχαριτιρια κυριε πανταζη,μακαρι να καθιεροθει το παρτυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7 , 14 για να πιστεψουμε οτι βρωμαει , αν βρωμαει
    στειλε μας μια φωτογραφια , εστω απο ενα σκουπιδι , σε απ' απευθειας ... μεταδοση της εικονας του σκουπιδιου.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο