Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Επίσκεψη Δημήτρη Κωνσταντόπουλου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος συναντήθηκε χθες 27/8/2015 με τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Γιώργο Αποστολάκη, τοπικούς παραγωγικούς φορείς, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη Γραμματέα και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής καθώς και φίλους του ΠΑΣΟΚ. 
      Ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στις δραματικές συνέπειες που είχε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ στην οικονομία της χώρας τονίζοντας ότι αυτό που προέχει είναι να προκύψουν εκείνοι οι συσχετισμοί πολιτικών δυνάμεων που μπορούν να εγγυηθούν τη σταθερότητα στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου.....



   Υπογράμμισε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ ανακάμπτει και αποτυπώνεται σε κάθε χωριό και πόλη, σε κάθε Δήμο, σε κάθε Νομό και Περιφέρεια. «Γυρίζουν πίσω στο σπίτι τους όσοι συνειδητοποίησαν ότι εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τους συναντώ σε κάθε γωνιά του Νομού μας. Δεν ήθελαν η Ελλάδα να εξευτελίζεται στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς τύπου. Δεν ήθελαν να ταπεινώνονται οι πολίτες στις ουρές των ΑΤΜs. Δεν ήθελαν να βρεθούν οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντιμέτωπες με το λουκέτο. Ούτε να χαθούν κι άλλες 12.000 θέσεις εργασίας. Ούτε να καεί η θερινή αγορά από τα τραύματα που υπέστη ο τουρισμός και οι υπόλοιποι παραγωγικοί κλάδοι από τα capital controls.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος ενώ ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμβολή τους στο κοινοβουλευτικό του έργο. 
   Πιο συγκεκριμένα, είπε «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που έξι μήνες σταθήκατε πλάι μου και με τη βοήθειά σας κατάφερα να αναδείξω σημαντικά ζητήματα που προβληματίζουν την τοπική κοινωνία.»

6 σχόλια:

  1. ο τζεφριός είναι ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ που την βρίσκουν τόση όρεξη! Τα πιστεύουν αυτά που λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο τζεφριος δεν ειναι πασοκ.ειναι δεξιος.απλως ειναι φιλος με τον χρηστογιαννη και καθισανε να πιουνε ενα καφε.o τζεφριος ειναι το καλυτερο παιδι.ενας δημοτικος συμβουλος με τεραστιες γνωριμιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙΟ.Ο ΤΖΕΦΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Ποιά σφαγεια θα ανοίξει ρε φιλε ο τζεφριος , ; εδω δεν τα ανοιξαν άλλοι και αλλοι θα τα ανοίξει αυτός που δεν τον ξέρει ούτε η μανα τού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο