Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Το πρωί αστυνομικός το απόγευμα παπάς: Ο παπα-ανθυπαστυνόμος από τη Ναύπακτο

 
Ένας παπάς στην υπηρεσία του νόμου λειτουργεί τα απογεύματα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη, ενώ κάθε πρωί στις 7.00 βρίσκεται στο πόστο του ανθυπαστυνόμου στη Γ.Α.Δ.Α.
'Οπως αναφέρει ο ίδιος o 29χρονος Κωνσταντίνος Σπανός μιλώντας στην εφημερίδα Δημοκρατία: «Από τα παιδικά χρόνια μου η Εκκλησία ήταν η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου. Μάλιστα, είχα και την ιδιαίτερη ευλογία να διακονώ τον ιερέα της ενορίας μου. .......
Παρά την αγάπη μου για την Εκκλησία, αποφάσισα αρχικά να ενταχθώ στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. Μεγαλώνοντας, όμως επιθυμούσα να αφοσιωθώ όλο και περισσότερο στο έργο του Ευαγγελίου. Έτσι αποφάσισα να γίνω κληρικός».
'Οσο για το πώς πήραν οι συνάδελφοί του αλλά και οι πιστοί της ενορίας τη διπλή του ζωή, αναφέρει ότι όλοι αποδέχθηκαν αμέσως την επιλογή του: «Η αγάπη και η στήριξη τους είναι ιδιαιτέρως σημαντικές. Είμαι ευγνώμων στον Θεό και τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, που δέχθηκε τη μορφή αυτής της διακονίας μου, στον πνευματικό μου πατέρα, στη σύζυγο και στους συγγενείς μου».
πηγή:cityvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο