Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Εθελοντές ηλεκτρολόγοι στο σπιτι «Χαμόγελο του Παιδιού »

koi-ilektrologoi-xamogelo1
Το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου επισκέφθηκαν χθες ηλεκτρολόγοι, μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου Εργολάβων- Ηλεκτρολόγων Νομού Αιτωλοακαρνανίας και επισκεύασαν εθελοντικά τις λάμπες του περιβάλλοντα χώρου και ότι άλλο ηλεκτρολογικό χρειάζονταν συντήρηση......
Η πρωτοβουλία ανήκε στο Δ.Σ. του συνδέσμου, με τον πρόεδρό του κ. Κώστα Σελεβίστα, να σχολιάζει, μιλώντας στοagriniopress.gr, πως τα χαμόγελα των παιδιών, που πλέον απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ. με το μικρό τους όνομα, είναι αυτά που τους γεμίζουν χαρά και τους κάνουν να έχουν ήδη αποφασίσει πως θα συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν σε εργασίες του σπιτιού του «Χαμόγελου». Εκτός από τον εθελοντικό χαρακτήρα της εργασίας, τα μέλη του Δ.Σ. παραχώρησαν για τις ανάγκες του σπιτιού και σκαλωσιά για παρόμοιες εργασίες, ενώ τα καλώδια και ότι άλλο χρειάστηκε για να ολοκληρωθούν οι επιδιορθώσεις, έγινε με έξοδα των μελών.
«Στο μέλλον θα επισκεφθούμε και πάλι τον χώρο για παρόμοιες εργασίες. Είναι, άλλωστε, θέμα ασφάλειας των παιδιών η σωστή συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων», αναφέρει ο κ. Σελεβίστας.

koi-ilektrologoi-xamogelo3
  
koi-ilektrologoi-xamogelo6

agriniopress


Δεν υπάρχουν σχόλια: