Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με κλιμάκιο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος

     Με κλιμάκιο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος συναντήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι δυνατότητες ένταξης δράσεων και έργων στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.....

Πρόκειται για αναγκαία έργα που αφορούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Δυτική Ελλάδα, ώστε να διευκολυνθεί το έργο των Αρχών τόσο στο ζήτημα της πυρόσβεσης, την οδική ασφάλεια σε συνεργασία πάντα με την Αστυνομία, την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού κ.λπ.
Σκοπός των συναντήσεων, αφού πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη και με στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία να είναι έτοιμη ώστε να ζητήσει την έγκριση και ένταξη συγκεκριμένων έργων και δράσεων με το που θα «ανοίξει» το νέο ΕΣΠΑ.
Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα συμμετείχαν ο Επιχειρησιακός Συντονιστής Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Ι. Καραντζιάς, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Ν. Νικολακόπουλος, και εκ μέρους της κεντρικής Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι κύριοι Ν. Μπότσαρης, Π. Κοροσιάδης , Τ. Κανναβός, Β. Μαρτζακλης, Θ. Μαργαλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο