Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ: Συνάντηση για το 20ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών που θα γίνει την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 στο Δημοτικό στάδιο Ιλίου

       Μετά από Πρόσκληση της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών (ΟΠΣΥΞ) πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση Συλλόγων, στα γραφεία της ομοσπονδίας στην Αθήνα, Πατησίων 5, Ομόνοια  για την διοργάνωση του 20ου Ανταμώματος Ξηρομεριτών.
     Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων αποφάσισαν ότι το 20ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 βράδυ, στο Δημοτικό στάδιο Ιλίου........      Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν κάποιες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του ανταμώματος, ώστε αφενός μεν να διεκπεραιωθούν διάφορα ζητήματα προετοιμασίας καθώς και προσέλκυσης κόσμου, αφετέρου δε να έχει επιτυχία το φετινό αντάμωμα.

20 ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ 
Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014
Ώρα 20:00- 02:00
Δημοτικό στάδιο Ιλίου
Στη Νότια πλευρά του πάρκου  «Αντώνης Τριτσης»
(είσοδος από την Ελευσίνιων Μυστηρίων)

Ξηρομερίτικο γλέντι με την ορχήστρα του κορυφαίου κλαρινιστα
Κώστα Αριστόπουλου
Τραγουδούν: Αννούλα Τσαχαλου, Γιωργος Μπέκιος και τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοτικής μας παράδοσης 

Παρουσίαση παραδοσιακών χορών της χώρας μας από χορευτικούς Ομίλους του Συλλόγων της Επαρχίας μας

Διοργάνωση:
Ομοσπονδία Πολιτιστικων Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ)
Και οι Σύλλογοι Μελη της

Εισοδος Ελευθερη
Με την υποστηριξη του Δήμου Ιλίου 5 σχόλια:

 1. είμαστε δυο είμαστε τρείς ; ήμασταν χίλιοι δεκατρείς !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε ανώνυμε δεν είμασταν ούτε δύο ούτε τρεις ούτε χίλιοι δεκατρείς.Ο ΟΠΣΥΞ έχει 23 συλλόγους μέλη.Άρα μέχρι 23 θα μπορούσαμε να είμασταν.Κάποιοι αντιπρόσωποι δεν ήρθαν και είμασταν περίπου 17.Εσείς κύριε ανώνυμε γιατί δεν φροντίζετε να βρίσκεστε σε τέτοιες συναντήσεις για να συνδράμετε στην ανάδειξη του Ξηρόμερου και κρύβεστε πίσω από το πληκτρολόγιό σας?Την παρασκευή θα είμαστε πάνω από 1013 κι αν έρθετε κι εσείς θα είμαστε πάνω από 1014!!!!!

   Διαγραφή
 2. Το ενδεχόμενο να μη σας γουστάρει ο κόσμος για την μέχρι τώρα παρουσία σας και για ότι εσείς εκπροσωπείτε, την εξετάζετε καθόλου ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κύριε Ανώνυμε κάντε τον κόπο να ρωτήστε εσείς ο ίδιος τον κόσμο αν με γουστάρει για να χρησιμοποιήσω την έκφρασή σας.
  Γράψτε και το δικό σας όνομα να δούμε αν σας γουστάρει κι εσάς ο κόσμος και μετά ελάτε να βάλετε υποψηφιότητα να γίνετε εσείς πρόεδρος του ΟΠΣΥΞ.Για να γουστάρει εσάς ο κόσμος αφού θα τα κάνετε καλύτερα......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εχει δικιο ο κυριος χορτης φιλε μαλον εσενα δεν γουσταρει ο κοσμος τελικα και καλυτερα μαθε τι ειναι η οπσυξ και μετα ελα να μας πεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο