Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί στην Πάτρα για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων

 
Κατασχέθηκαν πάνω από 2.500 πακέτα
 
    Συνελήφθησαν στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 29 και 28 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα στο πλαίσιο ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δυο δράστες, σε λαϊκή αγορά στην πλατεία Ελευθερίας στην Πάτρα, να διαθέτουν προς πώληση λαθραία τσιγάρα και τους συνέλαβαν. .....
Στην κατοχή τους οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 474 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, διαφόρων εταιριών, κανένα από τα οποία δεν έφερε την ενδεικτική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Στη συνέχεια σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην Πάτρα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμα 2.161 πακέτα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ τα διαφυγόντα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου, από την ποσότητα των τσιγάρων που κατασχεθήκαν, αναλογούν στο χρηματικό πόσο των 8.449,90 ευρώ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: