Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Τι αποφάσισε το Δ.Σ της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Ν.Αιτ/νιας(Ο.Α.Σ.)


     Το Δ.Σ της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Ν.Αιτ/νιας(Ο.Α.Σ.) στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27-09-2014  αποφάσισε τα εξής:
-Μετά από την πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη την Κυριακή 21 Σεπτέμβρη με πρωτοβουλία της ΠΑΣΥ να οργανώσει και να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 8 Οκτώβρη και ώρα 11 π.μ. στον Κόμβο της Αμφιλοχίας με αιχμή του δόρατος το μεγάλο ζήτημα του καταρροϊκού πυρετού απαιτώντας άμεσα μέτρα πρόληψης και αποζημίωσης στο 100% τόσο των ζώων όσο και του χαμένου εισοδήματος......
-Συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΕΚΑ και το ΠΑΜΕ στις 3 Οκτώβρη , 7:30 μ.μ. στην Κ. πλατεία Αγρινίου για την Ανεργία.

-Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της πανελλαδικής γραμματείας της ΠΑΣΥ μετά από ανοιχτή επιστολή της να συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ ,ΜΑΣ, και η ΟΓΕ και θα γίνει στην Αθήνα την 1ηΝοεμβρη για το αυξημένο πρόβλημα της ανεργίας που άφορά όχι μόνο τους εργαζόμενους αλλά και τη φτωχή αγροτιά.

Καλούμε όλους τους Αγροτικούς Συλλόγους να πάρουν απόφαση για συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν και μαζικά να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και το δικαίωμα να παραμείνουμε στα χωριά και στα χωράφια μας με αξιοπρεπή ζωή και ικανοποιητικό εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο