Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η Πρεσβεία του Κράτους του Κατάρ εφιστά την προσοχή σχετικά με αλλεπάλληλες περιπτώσεις απάτης.

 
     Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον ιστοχώρο, (qatarembassy.gr), της πρεσβείας του Κράτους του Κατάρ στην Αθήνα, εφιστά την προσοχή και επισημαίνει σχετικά με αλλεπάλληλες περιπτώσεις απάτης που παρουσιάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσω του τύπου και του διαδικτύου από εταιρείες «μαϊμού», χρησιμοποιώντας παρανόμως λογότυπα και τίτλους καταρινών κρατικών εταιρειών για εξεύρεση εργασίας στο Κράτος του Κατάρ και αγορά ακινήτων στην Ελλάδα από καταρινούς επιχειρηματίες.

Η ανακοίνωση: ......


Η Πρεσβεία του Κράτους του Κατάρ στην Αθήνα εφιστά την προσοχή σας σχετικά με αλλεπάλληλες περιπτώσεις απάτης που παρουσιάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσω του τύπου και του διαδικτύου από εταιρείες «μαϊμού», χρησιμοποιώντας παρανόμως λογότυπα και τίτλους καταρινών κρατικών εταιρειών για εξεύρεση εργασίας στο Κράτος του Κατάρ και αγορά ακινήτων στην Ελλάδα από καταρινούς επιχειρηματίες.


     Η Πρεσβεία του Κράτους του Κατάρ στην Αθήνα συνιστά στους ανυποψίαστους Έλληνες και ξένους πολίτες να μην δείχνουν καμία εμπιστοσύνη σε αυτές τις κακόβουλες ενέργειες που σκοπό έχουν μόνο την εξαπάτηση τους.
     Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αξιοπιστία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Κράτος του Κατάρ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας του Κατάρ (Qatar Chamber of Commerce and Industry, E-mail: info@qcci.org, Tel: 00974 44559111, Fax: 00974 44661693 or 44661697, P.O. Box: 402-DOHA-QATAR, website: www.qcci.org) ή με την Ελληνική Πρεσβεία στο Κατάρ (Greek Embassy in Doha, Tel: 00974 44128150 και Fax: 00974 44128160, P.O. Box 15721 Doha-Qatar, E-mail: gremb.doha@mfa.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο