Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μπαράζ συλλήψεων σε αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αγρίνιο – Κατούνα

       Σε πολλές συλλήψεις για διάφορα αδικήματα προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί υπηρεσιών της Α/Δ Ακαρνανίας στην περιοχή του Αγρινίου και στην περιοχή της Κατούνας.
     Αναλυτικά, στις 11 το πρωι σήμερα στην οδό Κυριαζή στο Αγρίνιο συνελήφθη γυναίκα που σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου. Η  συλληφθείσα εξαγόρασε την ποινή της και αφέθηκε ελεύθερη.........



   Στην πλατεία Ειρήνης στις 12 το μεσημέρι επίσης συνελήφθη Αλβανός 35 ετών, αφού στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
   Στο πλαίσιο αστυνομικής δράσης συνέργεια ελέγχων συγκροτήθηκαν σήμερα από το Α.Τ. Αγρινίου, την Τροχαία και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας  για ελέγχους στην περιοχή του Αγρινίου, και από άνδρες της ΟΠΚΕ και του ΑΤ Κατούνας για την περιοχή της Κατούνας.
Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, συνελήφθησαν δυο επαγγελματίες στην Κατούνα που λειτουργούσαν τα καταστήματα τους χωρίς άδεια λειτουργίας.

    Στο Αγρίνιο και στην πλατεία Φλέμινγκ στις 9:45 συνελήφθη 44χρονος για παραεμπόριο, αφού πωλούσε διάφορα μικροαντικείμενα, χωρίς παραστατικά και χωρίς άδεια.
    Στις 10:15 στο Δοκίμι συνελήφθη 36χρονος που επίσης λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια.
    Στις 11 το πρωί στο Καινούργιο οι αστυνομικοί συνέλαβαν 68χρονο που διέθετε προς πώληση 60 κιλά ψάρια χωρίς άδειες και παραστατικά.
    Τέλος στις 11:20 στην ίδια περιοχή συνελήφθη 30χρονος που επίσης λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς την απαιτουμένη άδεια λειτουργίας.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο