Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Αεροδρόμιo Ακτίου: Παράταση για τις προσφορές στις 10 Οκτωβρίου

         Κατά 10 ημέρες παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών -που εξέπνεε στις 30 Σεπτεμβρίου-για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια. Η κίνηση αυτή υπαγορεύθηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τους ενδιαφέρομενους επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο προκειμένου να ολοκληρώσουν τις προτάσεις τους.
     Tα αεροδρόμια που αποκρατικοποιούνται είναι αυτά της Θεσσαλονίκης, των Χανίων, της Κέρκυρας, της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς, του Ακτίου, της Καβάλας, της Ρόδου, της Κω, της Σκιάθου, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Σάμου και της Μυτιλήνης.
      Πρόκειται για τις πιο σημαντικές πύλες εσόδου και εξόδου της χώρας, των οποίων η ιδιωτικοποίση αναμένεται να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν....    Προσφορές για τα περιφερειακά αναμένεται να υποβάλουν η ΜΕΤΚΑ, που έχει ανακοινώσει το ενδιαφέρον της για το διαγωνισμό σε κοινοπραξία με την Corporacion America, η κοινοπραξία των Ελλάκτωρ-Vinci, η Advent, τα σχήματα των J&P Άβαξ-Zurich Airport, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Aeroports De La Cote d Azur και η Fraport κοινοπρακτικά με τον όμιλο Κοπελούζο.

ypodomes.com
http://www.agriniopress.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: