Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ερωτήματα Κώστα Τριαντακωνσταντή στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας για «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ» και το ασυμβίβαστο Αντιδημάρχου

     Ερωτήματα θέτει ξανά ο Κώστας Τριαντακωνσταντής στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας για  την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ» και το ασυμβίβαστο όπως υποστηρίζει μεταξύ της θέσης τωρινού Αντιδημάρχου και της θέσης που κατέχει σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάλαιρο που είναι προμηθευτής του δήμου. 

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 

ΓΡΑΦΕΙ  Ο :  ΚΩΣΤΑΣ Θ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
                            ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;  
κ Αποστολάκη, κ Σολδάτο, κ Φερεντίνο
θα μας ενημερώσετε; 
 ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ....

     Στις 19 Σεπτεμβρίου συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Ένα από τα θέματα ήταν η εκλογή μελών του ΔΣ στην γενική συνέλευση της ΑΝΑΙΤ  Α.Ε  ΟΤΑ.
     Η ΑΝΑΙΤ Α.Ε ΟΤΑ ως προκύπτει από έγγραφο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι ένας από τους φορείς που δημιουργήθηκε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη  "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ"................



Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη του προτεινόμενου έργου αποτελείται από τους παρακάτω φορείς:
1. ΝΕΣΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΝΕΣΤΟΣ Α.Τ.Α.Π.
2. M.K.O «ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
3. ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ
4. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (ΑΝΑΙΤ) Α. Ε. OTA
5. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε (ANDROMEDA S.A.)
6. HARCOS Ε.Π.Ε.
7. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
8. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ
9.EUROTEAM ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Α.Ε.
10.ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.E.

     Το προτεινόμενο έργο είναι "Πράξης "ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ"  και  η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για τον υπολογισμό της κοινοτικής συνδρομής ανέρχεται σε 300.000 ευρώ.
      Οι παραπάνω πληροφορίες βρίσκονται στο έγγραφο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με Αριθμό πρωτοκόλλου 2367 και ημερομηνία 13-05-2014 και έχει ΑΔΑ :   ΒΕΝΜ7Λ6-ΛΞΓ.

      Ρωτήσαμε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης. Ποιος είναι ο Πρόεδρος της ΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ" τώρα ή ποιος ήταν όταν δημιουργήθηκε και μετά η Αναπτυξιακή Σύμπραξη.
     Ο κ Αποστολάκης ενώ όφειλε  ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης και σημερινός Δήμαρχος να γνωρίζει. Για τους δικούς του λόγους δεν απάντησε.
       Ο  κ Φερεντίνος είπε ότι εκ παραδρομής γράφτηκε ότι ήταν πρόεδρος και ότι θα έλθει από την  περιφέρεια (με έδρα την Πάτρα)  ο κ Αλεξόπουλος να μας ενημερώσει ποιος είναι ο Πρόεδρος και γενικότερα για το έργο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης.
Πήραμε από την ΑΝΑΙΤ ΑΕ ΟΤΑ το παρακάτω έγγραφο:


Από το έγγραφο προκύπτει:
     Ο  κ Σολδάτος τότε Δήμαρχος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΑΙΤ ΑΕ ΟΤΑ , 
   ο κ Φερεντίνος τότε Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος της ΑΝΑΙΤ ΑΕ ΟΤΑ και 
  ο σημερινός Δήμαρχος γνωρίζουν και οφείλουν να απαντήσουν στα παρακάτω:

ερωτήματα:
1)-Ποιος ήταν – είναι Πρόεδρος και ποια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΑΣ  "Συνεργασία εν Εργασία" .
2)-Ποιοι είναι οι άλλοι φορείς, ποιος ο Πρόεδρος και ποια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους;
3)-Ποιος ο απολογισμός της σύμπραξης πάσης φύσεως μέχρι 31-8-2014;
4)-Ποια η συμμετοχή του Δήμου μας; 
5)-Ποια τα οφέλη των Δημοτών από αυτή τη δραστηριότητα;
6)-κ Αποστολάκη ποια η προοπτική της σύμπραξης φυσικά από την πλευρά του Δήμου;

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
        Την 01-09-2014 κ Αποστολάκη (ημέρα ανάληψης των καθηκόντων σας) με αριθμό πρωτοκόλλου 14236 υπογράψατε σύμβαση προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών συνολικού ποσού 20.877,83 ευρώ για την ΔΕ Παλαίρου, με απευθείας ανάθεση, με εταιρεία στην οποία συμμετέχει άμεσα ή έμμεσα ο γνωστός πρατηριούχος και όχι μόνο της Παλαίρου και σημερινός Αντιδήμαρχος του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.
     Αυτό κ Δήμαρχε είναι πολιτικά και ηθικά απαράδεκτο. 
       Αν κάποιοι δεν το κατανοούν για τους δικούς τους λόγους μας αφήνει παγερά αδιάφορους.
       Σας τονίζουμε κ Δήμαρχε και τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση εμείς κρίνουμε πολιτικές και πρακτικές και όχι πρόσωπα.



18 σχόλια:

  1. Ηθελημένα (;) αγνοείς ότι για να υπογραφή μια σύμβαση έχουν προηγηθεί πολλές άλλες χρονοβόρες ενέργειες. Ψάξε το λίγο. Λίγη εγκυρότητα δεν βλάπτει και δεν φταίει για όλα ο ΑΠοστολάκης, μέσα σε ένα μήνα. Όσον αφορά τη ΣΥνεργασία εν εργασία, το πρόγραμμα σχεδόν ολοκληρώθηκε και περισσότερα μπορούν να πουν η προηγούμενη δημ. αρχή και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος. Τώρα το πήρατε χαμπάρι ή επειδή τώρα είναι οο Αποστολακης.....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Σε ότι αφορά το ερώτημα που τίθεται ποιοι συμμετέχουν στο Δ.Σ της εταιρίας "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ" η απάντηση είναι εύκολη και μπορεί να αναζητηθεί στο ΦΕΚ
    http://www.et.gr/index.php/2013-01-28-14-06-23/2013-01-29-08-13-13

    To γιατί δεν απαντάει ο τωρινός Δήμαρχος στο ερώτημα αυτό έχει κατά την άποψή μου 2 ερμηνείες:

    α)Ξέρει ...αλλά τώρα βγήκε δήμαρχος οπότε δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να καταγγέλνει και να αποκαλύπτει διότι δεν υπάρχει σώνει και καλά κάτι το μεμπτόν σε ΟΛΕΣ τις ΜΚΟ της Ελληνικής Επικράτειας ...όπως της παρουσίασαν τα ΜΜΕ.

    β)Δεν ξέρει και μην τον απασχολείτε τον Δήμαρχο... διότι έχει πάρει μια μπουλτόζα και τον φωτογράφο τοπικού blog Kατούνας και σκάβει τα χαντάκια για να περάσει αβίαστα και ελέυθερα το νεράκι της βροχής.
    Τον φωτογράφο τον έχει για επικοινωνιακούς λόγους...για να μάθει ο λαοτζικος της περιοχής που (δυστυχώς) θα ξαναψηφίσει ότι ο Δήμαρχος πρωί βράδυ κάνει πόλεμο με τις ...μπουτουβάγιες.

    2) Σε ότι αφορά την σύμβαση προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών
    με απευθείας ανάθεση στο πρατηριο του Αντιδημάρχου .....δεν βλέπω τίποτε το μεμπτό...απο που πάρει καυσιμα η μπουλτόζα για να σκάψει τα χαντάκια και τα χορτάρια;; ...αφού υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος με το κατάλληλο πρατήριο ο οποίος όλως τυχαίως ανήκει στο συνδυασμό του καλά κάνει και το χρησιμοποιεί.
    Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι εκεί για να αξυπηρετεί τα συμφέροντα...των μελών της Δημοτικής Αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν διαβάσεις προσεκτικά όλη τη σύμβαση της ΑΣυμπραξης , θα δεις ότι υπέυθυνος να ενημερώσει τους μετόχους άρα και το δήμο, είναι ο κ. Λιάπης. Το ερώτημα είναι ποια είναι τα 80 ωφελούμενοι και τι και ΠΟΙΟΙ οφελέθηκαν απο τη δράση. Η ερώτηση για το ποιός είναι Πρόεδρος δεν έχει νόημα , αναφέρεται φαρδυά πλατιά στη σύμβαση και πρέπει κάποιοι να τον πρότεινναν εν γνώση του και όχι εκ παραδρομής και τυπογραφικού λάθους. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ.ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟΥΛΙ ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο φωτογράφος από την κατουνα καλά θα κάνει να φωτογραφίσει και τα οικόπεδα που καθαρίζουν καθημερινά των ανθρώπων που ψήφισαν καριολη. Να κάνουμε κι εμείς αιτήσεις να έρθουν να καθαρίσουν και τα δικά μας. Εμείς ψηφίσαμε τον Λιαπη. Αλλά ο δήμαρχος είναι για όλους όπως ανέφερε ο αποστολακης. Και σε μας παιδιά ελάτε να ξεβρωμισετε τα σπίτια μας. Λεφτά υπάρχουν πολλά παρα πολλά. Φωτογραφε της δεκαρας αυτά γιατί δεν τα τραβάς. Πλάκα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κε 30Κωνσταντη ρωτηστε κι αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 1994 ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΕΘΕΣΗ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 2 ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ.Α ΚΑΙ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΝΑ ΠΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΟΤΥΓΕΝΝΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπίζαμε ότι με την έλευση της σχολικής χρονιάς θα γλυτώναμε. αλλά φευ ! Καλά λένε οτι ουδείς μωρεότερος αν δεν υπήρχαν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tρείς λαλούν και δυό χορεύουν.
    Ο κύριος Αποστολάκης όταν ρωτήθηκε από το το blog που φωτογραφίζει νυχθημερόν τα χαντάκια που υποτίθεται ότι καθαρίζει (για να τα βλέπει ο Λαοτζίκος που ψοφάει για θεάματα ..μιας και ο άρτος(διορισμοί) που του έταξε ο νυν δήμαρχος για να βγεί..πάπαλα διότι η ψωροκώσταινα με χρεος 370 δις βάρεσε χρεοκωπία) ...ειπε να καλύτερα λόγια για τον πρωην δήμαρχο.
    Ασε που του παρέδωσε πλεονασματικό ταμείο ενώ ο δήμαρχος της σακούλας παράδωσε....ελλειμματικό.

    Εδώ ο κύριος Τριαντακωνσταντής ζητάει απαντήσεις (και σωστά κάνει) από το δήμαρχο τον τωρινό ο οποίος αφού παρέλαβε την δημαρχία οφείλει να καταγγείλει εάν βρήκε κάτι μεμπτό στην "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ" ....εάν όμωςδεν έχει βρεί ...γιατί να απαντήσει;; Kαλύτερη η σιωπή και οι φήμες στα καφενεία της Μπουχαλης απο την αλήθεια ...διότι όταν ήταν αντιπολίτευση ...φώναζε για διασπάθιση χρήματος ....την οποία ...τώρα κάνει ...γαργάρα.

    Κυριε Τριαντακωνσταντή με όλο το σεβασμό στην επόμενη ερώτηση παρέμβαση που θα κάνετε να ρωτήσετε εάν ο Φωτογραφος του κατουνιωτικου blog πληρώνεται απο τον Δήμαρχο extra ....(π.χ. ποιος του βάζει τα έξοδα κίνησης για να ακολουθάει νυχθημερόν τηη μπουλτόζα και το φορτηγό του δήμου).

    Είχαμε ακούσει για τον Δήμαρχο της Σακούλας....τώρα ακούμε για τον Δήμαρχο της ...Μπουλτόζας(πάντα με το σχετικό ακούραστο φωτογράφο δίπλα ο οποίος αγόγγυστα καταγράφει την καταπλητική δουλειά που κάνει ο δήμος ...ισως με μοναδικό τρόπο σε όλη την επικράτεια ).

    Τελικά αμορφωτος , αμόρφωτος ...αλλά έχοντας θητευσει στην μέγαλή των Πασόκων σχολή είναι επικοινωνιακός( έχει καταλάβει την δύναμη της εικόνας-φωτογραφίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σιγα ρε σεις ποτε προλαβαν και εκαναν απευθειας αναθεση στον πρωτο μηνα κιολασ κρινουμε τα πραγματα.και οσο για την καθαριοτητα ματια εχουμε και βλεπουμε.η καθαριοτητα γινεται,τωρα οποιος ειναι τυφλος ασ παει σε γιατρο.ολα τα υπολοιπα ειναι κακοπροαιερετα.προχτες μπηκα σε μαγαζί διόρθωσης ρουχων στην βονιτσα και ελεγε σε πελατη σιγα μωρε καθαριζουν....τι θελουν να δειξουν???θελουν να σας ξεβρωμίσουν τησ απανταω αλλα τετοιοι κολοβονιτσανοι ειστε μεστη βρωμα να μεινετε...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!α ξεχασα εσεις θελετε becel kai tetoia.ξυπνηστε ρε απο την φτωχεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα χωριά που δεν έχουν δει ποτέ θαλασσα(που σημαίνει και ανοιχτά μυαλά)έχουν άποψη τι θέλουν οι Βονιτσανοι.Η σκόνη από τα ψωριαρικα άλογα της κατούνας και η τσικνα απο τα πανηγύρια της προβατίνας δεν σας αφήνουν να δείτε ότι τον δήμαρχο τον ψηφισανε για τα ταξιματα που έκανε προεκλογικά ....και όχι το όραμα του για την περιοχή.

      Καθαριότητα υπάρχει ...διοτι υπάρχει ο φωτογράφος...εάν σταματήσει ο φωτογράφος...τέρμα και η καθαριότητα .

      Διαγραφή
  11. Για να ρωτούν το αποστολάκη για όσα έκανε η δεν έκανε ο προηγούμενος και ο αναπληρωτής του, δείχνει μεγάλο πόνο. Δεν έχουν που να βάλουν το πισινό τους οι ξεβολεμένοι. Κι είμαστε στην αρχή ακόμα. Βγάλτα όλα στη φόρα γιώργο, να γελάσει κάθε πικραμένος. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Που ήσουνα τοσο καιρό δάσκαλε ; Τώρα που τελειώνει το πρόγραμμα , τα ευρωπουλάκια κύλησαν , τώρα που ανέλαβε ο αποστολάκης έμαθες ; Ε ρε γλέντιααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Σκεφτείτε τον Τριαντακωνσταντή να είναι σύμβουλος στο ΔΣ του Δήμου. Δεν θα πέρναγε ούτε ένα ευρώ χωρίς έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλοι Αναγνώστες
    Η παράταξη μας έβγαλε το θέμα της << Συνεργασία εν Εργασία>> στην επιφάνεια. Το ξεχάσατε; Και για αυτό είμαστε όλοι υπερήφανοι. Συμφωνείτε ότι ο κ Σολδάτος , ο κ Φερεντίνος και ο κ Αποστολάκης πρέπει να μας ενημερώσουν τι παρέδωσαν οι μεν και τι παρέλαβε ο κ Αποστολάκης ;
    Θα χαρώ ιδιαίτερα όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Περιμένετε το ΔΣ της Παρασκευής 3-10-2014 και μετά θα πούμε πάρα πολλά .Τότε οι μάσκες όλων θα πέσουν και θα φανεί η πολιτική αξιοπιστία όλων. Την παράταξη μας με την ψήφο τους οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι την απέκλεισαν από όλες τις επιτροπές πλην μιας που μετέχουμε προσωπικά κατόπιν αίτηση μας και αφιλοκερδώς. Γιατί άραγε; Προβληματιστείτε. Αυτό λέει πολλά.
    Αν κάποιος δημότης θεωρεί ότι δεν πρέπει να γίνονται έλεγχοι σε κάθε ευρώ των δημοτών να βγάλει τη κουκούλα της ανωνυμίας και να το πει.
    Εμείς θα ελέγχουμε , θα ενημερώνουμε και θα προτείνουμε λύσεις.
    Είτε το θέλουν μερικοί ή πολλοί είτε όχι.
    Το ξέρω η παρουσία μου ενοχλεί πολλούς. Έκαναν, κάνουν και θα κάνουν τα πάντα να με βγάλουν έξω από το πολιτικό παιχνίδι.
    ΑΠΕΤΥΧΑΝ , ΜΑΤΑΙΟΠΌΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ , ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν φταίει κανένας... εμείς φταίμε... μας γαργαλάν τα αυτιά με παχιά λόγια, κ` ψηφίζουμε σαν του μπούφου το παιδί (για το καλύτερο βέβαια του τόπου και των δημοτών λέμε) αλλά κατ` ουσίαν καμπόσοι (διοικούντες και οι κολαούζοι) κάνουν τη δουλεία τους... Σταματάει το πελατειακό συστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς τα καριόλικα παπαγαλάκια:

    Η πολιτική φιλοσοφία που συμπυκνώνει ο τωρινός δήμαρχος ορίζεται από μια λέξη: "αμοραλισμός" δηλαδή άλλα λέμε προεκλογικά και τελικά άλλα κάνουμε μετεκλογικά .

    Μιλούσε ο ίδιος μέσω καφενείων προεκλογικώς για Μ.Κ.Ο. και χρήματα που σπαταλιούνται ....σιωπή μετεκλογικά διότι την έχει χεσμένη την φωλίτσα του διότι επι των ημερών του ο δήμος ήταν μια απέραντη Μ.Κ.Ο. από μόνος του.
    Εξάλλου τι να βγάλει στο ΦΩΣ;Eίναι απασχολημένος να μαζευει τα σκουπίδια και να δίνει οδηγίες στους φωτογράφους της Κατούνας από ποια γωνία λήψης να τραβήξουμε την μπουλτόζα που σκάβει το χαντάκι του ψηφοφόρου του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αγαπητε αναγνωστη ο τσακαλης δεν εχει προβλημα. ηταν ο μονος που πιστωνε και προ αποστολακη τον δημο γιατι εκει στην ζαβερδα δεν ηθελε να πιστωνει κανενας. και αν θελετε να μαθετε στις μκο και σχετικα με το προγραμμα για ρωτηστε τον θυμιο και πραμαγγιουλη τι εγινε απανω στην κατουνα με την γραμματεα.για ρωτηστε ποιοι δουλευουνν τωρα με το νεστο.υποψηφιοι με τον θυμιο.αυτο σας λεει κατι...και αφηστε τα φωττογραφικα ρεπορταζ...ολοι μας βλεπουμε τι γινεται σε ολα τα χωρια του δημου.μπραβο ρε δημαρχε γιατι πραγματικα εισαι ο δημαρχοσ.πασ στον δημο και σε υποδεχονται οπωσ πρεπει με ανοιχτεσ πορτεσ....αυτο ειναι που λεμε ανοιχοσ δημος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Ανώνυμο της
    1 Οκτωβρίου 2014 - 12:40 μ.μ.

    Είστε ο κατουνιώτης φωτογράφος της μπουλντόζας που προσποιείται ότι καθαρίζει;;
    Λίγο ποιο κοντά το zoom της ψηφιακής μηχανής για να καταλάβουβε και εμείς οι χαζοί ότι γίνεται σπουδαία δουλειά στην προπαγάνδα.

    Έχουν περάσει 4 ολόκληρες ώρες χωρίς φωτογραφικό ρεπορτάζ με χαντάκια της Κατούνας που καθαρίστηκαν και λακούβες που αλφαστοστρωθηκαν!!! Ενημερώστε μας κάθε τρεις και λίγο για το απουδάιο έργο της μπουλτοζας στην περιοχή της κατούνας.

    ΥΓ

    Έχω μια απορία, η μπουλτόζα γιατί είναι κάθε τρεις και λίγο στην Κατούνα....Μήπως για να βολεύεταικαι ο φωτογράφος (που να τρέχει να βγάζει φωτογραφίες στα κατσάβραχα ....κοστίζει όχι τίποτε άλλο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο