Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Body Building, για αθλητή από το Ευηνοχώρι

Ο Γιώργος Μούρκος κατέλαβε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα WABBA – ΠΕΣΔ 2014 που έγινε πριν μερικές ημέρες στην Αθήνα.
Την διοργάνωση αυτή την επιμελήθηκε η Ομοσπονδία WABBA ΠΕΣΔ, με ιδιαίτερη επιτυχία, όπου συμμετείχαν αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, λάτρεις της σωματικής διάπλασης, σε ένα άθλημα σχετικά άγνωστο στην περιοχή μας, όπου όμως ο Μποχωρίτης Γιώργος Μούρκος έχει αφιερώσει πάμπολλες ώρες σκληρής δουλειάς για την συμμετοχή του.
Ο Γιώργος Μούρκος γεννήθηκε στο Ευηνοχώρι το........................ 
1986 και στην ηλικία των 18 ετών γνώρισε τον μαγικό κόσμο της Σωματικής Διάπλασης (Bodybuilding), όπου έβαλε ως στόχους του αφ’ ενός μεν την καθημερινή του σωματική βελτίωση μέσα απ’ την συνεχή άσκηση, αφ’ ετέρου δε την συμμετοχή του σε αγώνες παγκόσμιας εμβέλειας. Δυστυχώς όμως, ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν ένα περίπου χρόνο τον καθήλωσε για 9 μήνες έχοντας ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος προπονήσεών του.
0evinochori2
Παρ’ όλα αυτά όμως, ο Γιώργος Μούρκος δεν πτοήθηκε και με την ψυχική δύναμη που τον διακρίνει αλλά και με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή του, κέρδισε ξανά τον χαμένο χρόνο κερδίζοντας συγχρόνως και την εμπιστοσύνη του χορηγού του X-TREME STORES, κατακτώντας έτσι με την 2η συμμετοχή του (η πρώτη του συμμετοχή ήταν το 2012, όπου και πήρε το πρώτο του βάπτισμα) στους Πανελλήνιους αγώνες την 4η θέση…
Στην αποκλειστική του συνέντευξη στο www.evinochori.gr που παραχώρησε ο συγχωριανός μας Γιώργος Μούρκος τόνισε την αξία της άθλησης αλλά και της σωματικής διάπλασης, καθώς επίσης και τον μεγάλο του στόχο και όνειρο που είναι η συμμετοχή του σε αγώνες παγκοσμίου πλέον επιπέδου….
Γιώργο σου ευχόμαστε καλή πορεία σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι και με πολλές πολλές διακρίσεις που τιμούν το χωριό μας….
evinochori.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο