Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΝΑΟΑΣ: Καθαρισμός Ακτής και Πλαζ Αστακού

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 και ώρα 9:00 το πρωί θα διενεργηθεί Καθαρισμός Ακτής και Πλαζ Αστακού.

7 σχόλια:

  1. μπραβο βρε παιδια για αυτη σας την πρωτοβουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΟΑΣ μας τρελαίνεις με τις προτότυπες ιδέες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poly kali prwtoboylia mprabo sto DS toy syllogoy kai sta atoma poy tha paroyn meros, ma pio megalo mprabo ston idryth gia to pragmatiko endiaferongia ton topo toy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poly kali prwtoboylia mprabo sto DS toy syllogoy kai sta atoma poy tha paroyn meros, ma pio megalo mprabo ston idryth gia to pragmatiko endiaferon gia ton topo toy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. congratulations!!! καθε χρονο και καλυτερα! μπραβο στους διοργανωτες... κι ο καθενας μας ας προσπαθησει. να διατηρησουμε τις παραλιες μας καθαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παραλλαηλα με αυτή την εξαιρετικη πρωτοβουλια πρεπει να γινουν και ορισμένες ενεργειες στην συνεχεια 1ον να πεισουμε ολους τους φιλους που μενουν , διερχωνται για λιγες ωρες η παιρνουν τις διακοπες τους ότι ο βυθος της θαλασσας δεν είναι σκουπιδοντενεκες 2ον ότι αχρηστο εχουμε πρεπει να τοποθετειται στους καταλληλους καδους και 3ον (και βασικοτερο) να τοποθετηθουν μεγαλοι καδοι κατά μηκος της πλαζ του Αστακου. Είναι τραγικη η εικονα που συναντάς το καλοκαιρι πρωι και απόγευμα όταν εκατοντάδες λουομενοι που βρισκωνται στην πλαζ δεν εχουν να πεταξουν τα πλαστικα κυπελλα από καφε η τα μπουκαλια με νερο διοτι η χωριτικοτητα των καδων που εχουν τοποθετηθεί είναι μικροτερη και από την χωριτικοτητα ενός καδου τουαλέτας ενός σπιτιου. Και ετσι καποιος ο οποιος θελει να πεταξει το μπουκαλι η το κυπελλο μη εχοντας τι άλλο να το κανει(ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕς ΜΑΣ) το πετα κατω, διπλα η και πανω στον οριοθετημενο χωρο της πλαζ. Τοσα χρονια ολοι τα βλέπαμε αλλα κανεις δεν εκανε κατι , ας ξεκινήσουμε τωρα από αυτή την καλοκαιρινη σεζον --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχα ! Θα παρκάρω την αυτοκινητάρα μου στη παραλία, μπροστά τη καφετέρια, θα παραγγγείλω καφέ και μέχρι να μου τον φέρει το γκαρσόνι, θα φωτογραφηθώ ότι και καλά μαζεύω ένα σκουπίδι... ειμαι και πολύ σπουδαίος μιλλλλάμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο